meni je covjek sto mi do sada nikad zakazao nije iz saveza rekao tesko za ovu utakmicu.
Printable View
Vidim još se oko tribine priča, ne znam koja je muka to je odavno ispričano... U cijenu je uračunato zemljište, uređenje trga, podzemna garaža... Ne radi se samo od gradskih para već u partnerstvu sa privatnicima, tako da kneževiću niko ništa ne poklanja (mada sumnjam da ga nijesu bar malo častili)... :)
Jedino se u cg može ovako razbačati sa milionima... Za tih 40-50m što pominjete, može se srediti skoro svaki stadion u cg i u većim gradovima napraviti vrhunski pomoćni tereni ili kampovi... Ništa nam stadion ne treba ako nećemo imati koga da gledamo na njemu... :D
A dobro bice 1500 karata i 3-4 hiljade ljudi ce se klat za njih
Mene licno zabolje jedan deo tela za to ocu li biti na stadionu, ili ne. Gledacu na britanskom Skaju, u HD-u... Ne dolazim ja na stadion da gledam Englesku, nego CG. Prezivjece se i bez mog glasa tamo, a najbitnije je da dobiju.
Cije kamere ce da snimaju taj HD? :)
To mi je krajnje realno, znajuci kako funkcionise to u normalnom svijetu... A posto ce jadni servis osjacati potrebu da se pokaze u punom svijetlu, jos je realnije da ce oni biti 100% proizvodjac slike sa stadiona... Bar ce Sky biti HD, tj SkyHD... Mozda se postigne neki placebo efekat... U svakom slucaju, ne zelim da propustim jadikovanje engleskih komentatora...
http://www.rastanj.me/sport/novi-stadion-u-baru/ JA SAM SOKIRAN ! Da li moguce da ce se ovo desiti ?
Nije bilo bez 17 puta do sad.
Fk Mornar-Ofk Bar... Kakvo rivalstvo, kakve samo emocije...Quote:
Prvo, zato što je Bar jedini grad u Prvoj ligi Crne Gore koji ima gradski derbi i koji, nadamo se, u doglednoj budućnosti može da postane “vječiti” po uzore na velike derbije koje imaju Rim ( Lazio – Roma), Milano (Inter – Milan), Madrid (Real – Atletiko) ili nama najbliži, Beograd (Partizan – Crvena Zvezda).
Jes, a kako koji udje u prvu ligu, tako svi iz ovoga drugoga prelaze.
ma to je glupost , o tome smo ovdje vec pisali i to se neko nasalio sa naslovom i pricom. nista vise
prenos radi sky zbog HD signala...
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/203694/Fiorentina-bi-da-spreci-Celsijevu-otmicu-Jovetica
jovetic u celzi. mozda i ne bi bilo lose da malo ocvrsne tamo
Ne bih volio. U Fiorentini je br.1, sve se vrti oko njega, ima neogranicen kredit i vise prostora za napredak.
Nego, nijesam zato dojavio. :) Trebali bi protiv Engleza da izbacimo transparent podrske SNP-u, ne nasem no skotskom! Za one koji ne znaju, Scottish National Party se bori za nezavisnost Skotske. Ne mora konkretno SNP-u, vec skotskom narodu i njihovoj borbi za nezavisnost. Ako ko ima skotsku zastavu, neka je ponese. Bice trn u oku budjavim Englezima.
I trcite svi put stadiona u makserice(?), ka' na 'Braveheart'! :)
hahahahahahaha
sto se tice podrske i zastave totalno sam za, samo ne znam jel to sto politicki da ne bude kazni.
a ovako se pjeva himna i kad ovo dozivim na nas stadion da svi ovako pjevaju, posle toga ne mmoram vise ni ici na ni jednu utakmicu.
p.s. koga volja neka procita rijeci himne, mogu misliti osjecaj kad se pjeva kakav je
http://www.youtube.com/watch?v=ybxfZoT6VHQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=XA6cnXFiE6I
Nije losa ideja ako se smije stavljati takav transparent, malo da se bocnu Englezi :) SUPPORTING SCOTTISH INDEPENDENCE ili tako nesto
Ne smije na stadion da se unese nikakve zastava sem ekipa koje igraju. Činimi se da to pravilo ima.
I obelix je to uradio didi, on govori za zapad... :D Jedino poshteno bi bilo da je uvijek ista situacija, i kad igraju englezi i kad igraju azerbejdzanci, da se pushti isti broj karata u slobodnu prodaju...
e jbg, ja sam za to da ljudi koji podju kad igra azerbejdzan imaju sigurno kartu protiv engleza, to bi ja postovao
Protiv Bugara sam ti ja DIDI tražio kartu i rekao si da nema jer nisam preko vas redovno uzima. Pita sam to bar 20 dana pred utakmicu. Na kraju sam je uzeo čekajući u redu što je čak ispa i svojevrsni doživljaj pa mi nije krivo bilo ;)
To bi i bilo najpoštenije.Quote:
e jbg, ja sam za to da ljudi koji podju kad igra azerbejdzan imaju sigurno kartu protiv engleza, to bi ja postovao
Tachno tako, nego jbg oce glaveshine da gledaju engleze, a ove ostale utakmice mogu i obichni smrtnici...
Za bugare je bilo zajebano, i mi koji idemo svaku utakmicu smo morali mjesec dana unaprijed rezervisati, jbg poshteno je da ima prednost neko ko konstantno ide, a ako shta ostane da se da ostalima... :)
Ljudi sto se desava s Grbicem, je li ziv?
a dje smo bili, kako ko. ja na zapad:)))
ne vezano sa tobom tebi svaka cast, al npr meni je bzv tebe cimati ako ja vec mogu nabaviti karte za wels, kazahstan i sl.
al mi bude krivo da budem na svaku utakmicu sto prijateljsku sto kvalifikacionu, nije mi tesko iz tivta doci. a onda kad treba da dodju italijani, englezi i sl ja trenba krv da propisam da bi karte nabavio. a razlog je sto neki iz raznih politickih i drugih nevladinih organizacija (tatini sinovi) oce da se pohvale da su bili tamo a zabolje ih i za fudbal i za rep.
a ti iz saveza samo da su zdravo, sto bi moja pok baba rekla. evo sam poslao trebovanje prije 20 dana , i ne odgovre nista. tako je bilo i za bugare i sl. dobro je moj drug pitao, a odakle tapkarosima onoliko karata.
Pa evo ti na forum od juče tip prodaje karte za utakmicu. Nije čeka za njih u red.
kad ih prije nabavi
Ja isto nebi volio da ljutimo engleze (sto se tice ovoga sa Skotima) nego da im se tisnemo sto vise dako bi nam bar bod dali :)
@ Mad dog, Grbic radi sezonski u neki hotel u atinu kao fitnes trener....
Ne treba čačkati engleze sa tim stvarima,znamo da igramo poslije toga sa švajcarcima, znamo dje je sjedište nekih organizacija,znamo kakav je engleski lobi i švajcarski a kakav je naš lobi,znamo kako su prošli irci sa francuzima... Da vidimo što će velšani učinjeti protiv švajcarske jer to je dosta bitna utakmica za nas.
Pokažimo mi na terenu da onaj remi u engleskoj nije slučajnost bila ;)
a sto cemo za karte ?! ?!
Na ranu zoru pred sportski pa ko što ponese :D
http://www.vijesti.me/sport/gubi-li-rtcg-engleze-clanak-40060
Ovo bi me obradovalo malo manje od pobjede ili remija.
Kako bi dobro bila da IN prenosi ovo...kako bi se Sofro uziviooo... :D
aha, samo sto bi vise o milanu i barseloni pricao nego o reprezentaciji. kakve bi on pikanterije o zenama engleskih igraca izvlacio. postao je pravi paparaco novinar