Attachment 69076
Printable View
Divota.
Divota :D
I to zabranjena divota :D
When you rebel, rebel it with some style.
prva misao i osjećaj je zahvalnost...pronaći ćete se sami...hvala...
kad biram, biram bih nemoguće. birah nemoguće...i desi se nemoguće...i dokaza da je nemoguće...
ja bih novi dan, sasvim novi, da ne pomislim na jučerašnji...kad se ujutru otvorim oči da da mi misao bude neka nova...
"Sivi dah uspomene pažljivo će oduvati prašinu sa smešne stare ogradice od posesivnosti koju sam jednom uzalud dizao oko skrivenog senovitog vrta u kom su pupile njene ambicije… Uzdahnuće, verovatno… Čestice sjaja rastopiće joj se načas u pogledu, kao odraz udaljenih zvezda u vodi… Biće sama , nadam se…
Jer, tad će se u ritmu njenog pulsa možda pojaviti ona uznemirena i ključna sinkopa koju sam poslednjih dana uzalud osluškivao u odjecima naših tišina… Tišina… Da…
I onda će znati da je jedina koju sam ikad voleo… Da sam sve druge voleo tamnom stranom srca…Štedeći se… Učeći se kako ću najbolje voleti nju… Kada je konačno nadjem…"
Attachment 69228how i feel
Izgubiti u zivotu nesto, traziti, nalaziti druge stvari, pisanje i brisanje stranica u zivotu... Odluke. Teska stvar. Veceras je moje vece za to. Nesto kao vece za sebe samo.
Attachment 69271
Nisam bezgresna ni bezdushna.....Ne znam mrziti,al znam da vratim........Ne volim laganja,al ako ima potrebe znam i lagati.........Iskrena sam za one koje zasluze......Naivna za one koji misle da samnom mogu lesno......Glupa kad mi nesto ne odgovara i dovolno pametna za da te spustim na zemji......U sushtini sam posebna,a u isto vreme i bash mnogo ednostavna :)
Attachment 69272
Hachiko I fu*king hate you!!! You make me sad every time :(
http://4.bp.blogspot.com/_XfOq6A2_S9...mpty_glass.jpg (prelos osjecaj)