Moze biti samo crnogorski ili engleski. Moraces da odradis factory reset - olovkom ili cackalicom pritisni dugme RESET sa zadnje strane uredjaja i onda ga ukljuci... drzi pritisnuto dok na TV ne vidis zupcanik... proces traje ~15 minuta.
Printable View
Moze biti samo crnogorski ili engleski. Moraces da odradis factory reset - olovkom ili cackalicom pritisni dugme RESET sa zadnje strane uredjaja i onda ga ukljuci... drzi pritisnuto dok na TV ne vidis zupcanik... proces traje ~15 minuta.
Sale, oce li biti Al Jazeera-e ne ETV?
Pitam drugi put!
koliko bi dodatno da se placa za drugi tv (extra trio)?
100 eur risiver i poslije 3 eur mjesecno.
Moze li mi reci ko moze li raditi Extra TV na Zyxel P-660HW-TX v3 (ovaj od t-com-a)? I moze li se kako napraviti da radi
Zasto bi to radio, ako si vec dobio Pirelli router?
Nije mi nesto drugo radilo na zyxel ruteru pa sam ga premjestio. Moze li da radi extra tv preko zyxela il cu stalno morati loopback da palim?
Moze, setuj neki od portova u bridge mode i jedan PVC 8/36 VPI/VCI mapiraj na taj port.
Ok, hvala to mi je trebalo
Sramno je sto se sinoc na Extra TV utakmica Crna Gora - Ceska nije mogla normalno gledati, toliko trzanja i kocenja slike nema ni na ATDHE i lshunter...
cudi i mene vala, ipak je to extra tv.
To koliko sam par puta pogledao bilo je ok... Trebao si da prijavis i odmah bi bilo provjereno. Da li su ti tada stekali i ostali kanali?
Podesite link extratv na W`n`W Portalu. Adresa koja tamo stoji je http://www.extratv-cg.com/mobile/, a treba http://www.extratv.me/mobile/
ja sam stavio da mi se snimi utakmica, i sad je gledam i svako malo sjecka, imamo li kakvo umanjenje na račun zbog ovoga, isto Cetinje u pitanju? :-)
Prijavi u t-shop, bice umanjeno.
emille, sale
zasto vam je spor ovoliko ovaj novi t-com portal....?
Imam dva resivera.
Jedan mi je crni sto sad ugradjuju, a drugi sivi malo stari.
Ovaj drugi kad povezem na drugi tv pise "Nalog nije dostupan".
Ima li neka caka? Ne placa mi se novi resiver kad vec imam stari.
pa moras da zovnes na 1500, da bi ti ukljucili taj sekundarni resiver, i to dodatno plaćaš 3-4eura..
ok. ako je samo to rijesio sam problem
Onda je do modema ili parice ILI napona. Da li se tada modem restartuje (obrati paznju na lampice) ili samo nestane DSL lampica? U svakom slucaju pozovi 1500 i bice provjereno.