Nije, pravilo je da se isprate pogledom. A stroj se postavlja tako da na celo idu najvisociji, pa redom
Printable View
Nije, pravilo je da se isprate pogledom. A stroj se postavlja tako da na celo idu najvisociji, pa redom
pa su onda usli u Predsjednickoj palati u Plavom dvoru i Filip mu reche -
Kume, ovo ti je nasha Bakingem pajata. Sto vejis, nije za bacanje?
https://pbs.twimg.com/profile_images...6_400x400.jpeg
Jos je interesantnije sto je oficirski kadar nase vojske iz vremena JNA, dje su te stvari bile dovedene do savrsenstva. Znao to svi koji smo sluzili vojsku...postrojavanje, poravnavanje, pregled oruzja u stroju, marsevski korak, strojevi korak,...
Ljudi koji prvo glavom ulaze u auto, pa valjda noga dupe pa ce i glava uci majku mu
Prvo izvide situaciju.
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
To tako bolesno izgleda sad bi reko pobode se na vr nje
Nervira me ovo govedo neopjevano od Šofra
lepinja u gurman. opanak gumeni,bezukusni odvratni...
ne nerviram ti se nesto puno
ono ni za otirac nije...
KK Buducnost
jaooooo odkako sam otkrila tu opciju, prodisala sam:D
Nijesu dobili nikakve instrukcije, postoji protokol o dočeku "visokih" gostiju i to je to, svi koji rade u počasnoj jedinici to znaju i ne dobijaju instrukcije, znaju kako se postrojavaju, šta sviraju i šta rade...
Noćas u jedan lokal (nećemo reklamirat koji) sto do mene jedan prasac 140 kg u neku trenerku staru glibavu (takvu nosim kad radim oko kola) i za sto s njim 2 đevojke skockane po poslednjoj modi, pije se igra se vesele se uz njega. On ka neki debil ne umije igrat no sve gleda okolo kao da je izgubio nešto. Dolazi konobar vadi novčanik (po mojoj procjeni makar 4-5,000€ je bilo tu) daje konobaru 50€ i u redu je...
Čovjek izašao u odjeći u kojoj se najprijatnije osjeća. Ne vidim šta je strašno to što je u trenerci, što su one skakale a on sjedio...
Mene iznervira više ovo tvoje "zapažanje", nego lik koji je u običnoj trenerci izašao u grad sa dvije cure, i ne pleše, iako ima "samo" 140kg... A makse...
ne nervirajte se, ljudi, prolece je 😁
Meni su najcrnji ljudi koji izadju u grad i onda gledaju druge sta rade....
Opustis se i uzivas.. Muvas nesto i to
Ako znam
pa tako ti se odje izlazi :D ukopas se u jedno mjesto i blenes okolo. ili u tel.
Dje sam god izasao razmrdao sam :D
Vazda su mi najcrnji tipovi bili koji izadju i onda stave status na FB "a kako je dosadno u grad sto je ovo"... Ili izadjes na kafu ujutro i prica ti kako se nista nije desilo u grad, kako niko nije igrao i kako su ljudi nekomunikativni :
1. Sta hoces da se desi ?
2. Sta si uradio po pitanju da se nesto desi ?
3. Zasto se ti ne desis ?
Garantujem sad zivotom, ja i ekipa ljudi sa kojom se aktivnije druzim nidje se nijesmo smorili. Dje smo god posli proveli smo se vrh, jer provod nosimo sa sobom :D
Ali te sto gledaju u ljude okolo i u telefon, ne bih zvao u grad...
P.S.
U NK jedno vrijeme u Montenegro pub znalo se u 11:00 pusta se Josipa Lisac na na na, i ja i 2 druga raskopcamo kosulje i salsa sa ribom koju prvu prigrabis. Oni mracni tipovi gledaju te, nista im nije jasno... A jos su zbunjeniji kad se svaki vikend privede nesto, ili kad se izlazi iz Wc sa curom :D hehehehehehheheh
Svi su momci milsili da se drogiramo, a poslije par nedelja sve su cure bile oko nas jer su zeljele da budu zvijezde noci i zaplesu to 5 min :D
druze, odje izlaze u grad zbog drugih, ne zbog sebe i mora sve bit naopako.
...Kada si bila zveeezda nocii
E kako me izluđeše sad ovi na prvi RTCG. Rukometašicama stvarno svaka čast a ovi sad stavili neki veliki naslov tipa : LAVICE JURE ZLATO NA OLIMPIJADI
Neka ga ne mari...
Kratkovidni degenerici pod dugim svijetlima.
glupi ljudi, ali bas ona telad glupa zbog kojih imas transfer blama zbog njihovih gluposti