kad mi zapisaju solju strckanje jer ne umiju dignut dasku i ne ociste to, moodah bi kidao i zaklao~!!!
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
--------------------------
Do Not Disturb.
Last edited by Manu; 16-03-16 at 13:58.
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Suvišan, usiljen hejt.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
dodjes namazes sve na malu seriju, ogradis se 6 i 9 pa padne ili ne padne i preko vrata, nema kad niko da ti visi iznad glave...
on topic:
ljudi koji ti se jave 10 dana zaredom u ulaz, onda 2-3 dana prodju kao da te nema iako si se javio i sve to da bi se naredni dan javili normalno... a mislim se oce to tako prc, nebi se javio za spas vise bez ko se javi prvi...
Last edited by nemam ti kad; 16-03-16 at 14:22.
Poludje me dogovor opozicije i vlasti.Odjednom nakon 24 godine bez ikakvog razloga mora da se napravi neki dogovor jer ako se ne dogovore smak svijeta???? Odakle sad to alo vlast je vlast kakvi dogovori alo?
Smaraju se ljudi pa se foliraju da rade nesto.A izdrzacu jos malo Crna Goro.Jos malo.
aj popij casu jaja
Sto cemo sad, treba se .osrat na izbornu volju naroda. Da su za crnog djavola glasali tu se nista ne moze. Jedino na sledece izbore ako se sto promijeni i to je to.
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Oce, oce, promijenice se. Sjahace kurta, da uzjase murta
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Kakav debil od pjesme Nine Badrić 'mama, sama, dala, dama, drama, Gardner Ava...'
Daleko bilo...
Sell the Vatican, Feed the World!
"sramota ako ova slika bude imala manje od 1000 lajkova"
"tuzno je sto ce slika neke gole devojke imati vise lajkova nego ova slika", i naravno slika neke ikone, crno bijela slika neke izborane babe koja jede stari hleb ili umazanog djeteta dje place.
pritisak 600...
Tu ide najkorisnija opcija na FB-u... "Hide all from this person"
Do Not Disturb.
Ono kad mi ker predje preko lokve i isprlja se, unakazi..a mogla je tako lagano da je zaobidje, kako poželi..
kakva seljanka, pih..još vidi da me to nervira pa onda u sledeću još gore..
Unaprijed se nerviram zbog saobracajnog kolapsa koji ce da izazove dolazak ove dvije stare drtine iz Britanije.
Ogavni glas i seljačke fore jednog voditelja, koji je dužan i bogu i narodu, a izigrava mangupa...
Pih...
Jutros na bulevaru auto autoskole je napravilo kolaps. Nevjesta je vozila 15 na sat,iza sebe je napravila kolonu,a pretec je ne mozes,jer fala bogu u desnu traku je vazda onih parkiranih na 4 zmigavca,no je moras pratit i guslat za njom.
Do posla 3 nervna jutros.
Al dobro ,kad bih detaljisao sto me sve pizdi u saobracaju, dva dana bih pisao post...
Ima li brata crnogorca u vojsku CG koji umije postrojiti vojsku kako treba???
![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
A himna?
"..koji nikad ne poznashe sramotnoga ropstva lance.."
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
na dif-u ih nisu učili, a ovi nisu imali kad.
nothing comes from violence and nothing ever could
Iznervira me baba neka, za promjenu...
10 minuta cekam iza nje... izjaha onu radnicu sta ovo pise na neki dimljeni sir.. anal... analogno.. sta to znaci? moras mi rec inace ne mogu da kupim.. znam ja da ima emulgatora al' da znam sta je ovo..
A mrs babo, MRS!
Do Not Disturb.
Automati kad pozoveš fixni broj ovih ustanova, po 15 minuta upireš od 1 do 9, slušaša iritantne glasove koje nas uče koji broj da pritisnemo i na kraju te izbači...
Da čoe'k poludi od ove modernizacije...
Aj dobro to, ovo je dok nisu jos dosli, postrojili su se da valja kad su prolazili. Nego se cudim tome kako Carlsa i zenu mu ova pocasna garda isprati pogledom svi do jednog? Razumijem radnoznalost ali zar nije po ps-u da gledaju pravo i ne pomijeraju glavu i oci? Stav mirno? Btw nije da me nervira, nego se nadovezah samo na tvoj post
Last edited by BiTrAtE; 18-03-16 at 13:32.
^ Rekao bi da su bas dobili takve instrukcije, da ga isprate pogledom. A koliko je to 'ispravno' ne znam...
Do Not Disturb.
Nije, pravilo je da se isprate pogledom. A stroj se postavlja tako da na celo idu najvisociji, pa redom
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks