Možeš do Maraja u Ulcinj.
Kakav si sa hranom i varenjem?
Printable View
Možeš do Maraja u Ulcinj.
Kakav si sa hranom i varenjem?
Ma bio sam 20 dana na dijetu, batalio pred novu, nisam se prejedao ali bilo je par alkoholizama. Od tad, pritisak, koji nikad nisam imao i joa sto me stvari poklopi. Stade pritisak ali ova nelagoda se javi, pracena je nekad i sa nadimanjem i potrebom za ppdrigivanjem. Moram da vidim kako i sto, hranu sam opet smanjio, vise povrce, doduse malo voca.
Stres ne bi trebalo da je, nemam neke razloge da sam u tu grupu, mada ko zna. Za vukmirovica cu procackat sad taman, hvala.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Provjeri i želudac. Imaš li čir?
Nisam provjeravao to, pogledacu. Da znam nemam. Nije da me vata sad neka kisjelina i tome slicno.
Mislio sam da snimim jos bubrege i kardiolog
Radio sam cak i snimanje krvnih sudova kod neke ivanovicke, kaze imam neka mala zacepljenja po vratu ali nije to dramaticno nista.
Ovo za zeludac cu definitivno da provjerim, hvala na savjetu ulix
Da dodam krvna slika dobra, cak i neki holesterol nikad bolji, doduse van granica ali opet nikad bolji
moj ti je savjet da odeš kod privatnika ako već nisi i da sve odradiš tamo ako si u mogućnosti. moja majka je muku mučila sa našim ‘doktorima’. kod privatnika je makar dobila punu pažnju i ustanovili su u čemu je problem. nemoj naglo smanjivati količinu hrane koju unosiš, ti ekstremi nikad nisu dobri.
meni su rekli neki ljudi da je Vukmirović zaista sjajan i da im je pomogao.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brate, sve je ovo radjeno osim snimka pluca kod privatnika. Nista mi niko nije rekao samo se dobacaju sa mnom i pisu recepte.
Dje radi sada vukmirovic da podjem sa ovo kilo nalaza do njega da vidim njegove predloge i da li on ima kakvu dijagnozu?
Edit: vidim napisao si da je u kodru, sjutra cu da zakazem i da se nadam;)
mislim da je u Codri nisam siguran 100% siguran. možda neko bolje zna pa neka napiše.
Sent from my iPhone using Tapatalk
može biti žuč, može biti problem sa jetrom, može biti od želuca, ali može i reumatski...mislim da treba da se baziraš na jednog doktora i nikako da se ne maltretiraš i ideš kod deset ljekara zbog iste stvari...radi sve nalaze koje ti kažu i realno bi bilo da kad su nalazi ok da je ipak to sve redovno....da nijesi na dijeti ok si bio počeo da konzumiraš malo više neku namirnicu koju ranije nijesi uopšte, ili barem nijesi često konzumirao? Preispitaj se, pa ako jesi, isključi iz ishrane to nešto...ili ako si počeo malo više da konzumiraš nešto što si umjereno jeo ranije....malo se sredi, nemoj da se nerviraš jer briga i nervoza znaju da stvore neku nelagodu...moj suprug je od stresa jdno vrijeme utripovao da se guši i tek kad je sve analize obavio i vidio da nema apsolutno nikakvih problema se smirio i prestao da ima napade gušenja...preispitaj e ako si imao neki jaki stres može to da isprovocira, tu nelagodu...
Hvala na savjetu zvoncice. Odradicu sva ispitivanja, pa cemo vidjet sta i kako dalje.
Cinjenica je da se śekiramo oko gluposti i trenutnih desavanja, posla, a pri tomne mislimo na sebe i svoje zdravlje... Ja prvi nikako da naucim da se ne nerviram i stresiram oko posla...
dzaba. sama prva pomisao pri takvoj situaciji, kad ti kazes sebi ne nerviraj se, znaci da si se iznervirao.
ja prvi put u zivotu, zatekoh sebe pred jelo javih se jednom covjeku tu neka rasprava aj da kazem nebitna preko telefona, buc zavrsih razgovor meni se ne jede. e reko fino...
Sve je to do glave, a svi znamo da mi u glavi imamo svakakve salate.
Ja to govorim iz isk...nostranstva posao kuca tuf tuf arbeiten kopfschmerz tutu rutu
Nivo kiseonika u krvi ? Ja sam mislio prosle nedjelje umrijeh 100%... Stresovi najstrasniji pocne da me gusi kao da mi neko sjedi na grudima... Ekg ok, pritisak ok, nivo kiseonika 92% umjesto 95+.
Smanjile se cigare 6+km pjeske dnevno neki cajevi i rijesilo se...
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Постоји ли начин да нумерација страна у Ворду 2016 буде у формату нпр 2/10? Или сам слијеп код очију или те опције нема.
https://support.office.com/en-us/art...5-c7ec07270f16
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Знао сам за то, ал нисам желио да формат буде ''страна 1 од 1''. Но тек сад сам скапирао да могу да избришем то ''страна'' и да додам косу црту између бројева. Хвала!
Na koji nacin se mogu pozivi sa fiksnog preusmjeriti na broj mobilnog?
Moze li se odraditi sa samog telefonskog aparata ili se mora zvati Telekom?
Ima li nekih dodatnih troskova?
dje mogu naci neka ukrasna pakovanja, ili recimo ukrasne dekorativne vrecice nekakve ili kese?
Probaj odje, Donja Gorica. http://ekoborsa.me/
Mamut.
Do koliko radi laboratorija u domu zdravlja na Starom? Tj ako dođem tamo oko 9h, hoće li me primiti?
√
Zna li neko gdje se moze kupiti zlatarska/tehnicka vaga, ili nesto slicno. Uglavnom, da mjeri grame (npr. do 200gr) na minimum dvije decimale?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
http://www.shollex.com/index.php/sr/.../precizne-vage
http://www.shollex.com/index.php/sr/kontakt/podgorica
Budi siguran ako ti upadne murija sa osnovnom sumnjom da radis sa gudrom ides lapo godine u tvorza rodjace :D Ne treba im gudra samo precizna vaga