Bice od tebe nesto momak.
Printable View
Spava mi se. Imam alergiju na mačke.
Kad nešto tražim (kroz kuću, obično) i nema šanse da mogu da nađem!
Kad me pitaju sta mi je, a nije mi nista u pm...
Kad jednostavno zelim i moram toliko stvari da odradim u jednom danu pa mi je 24h premalo...
Sto sad nije 5 stepeni celzijusovih
ogranicenje ljudi u pojedinim stvarima i nevjerovatna glupost istih!
kad radnica iz T-com 'ladno časti koleginicu sa :
-IDIOTE...uz sve 'kikikiki'
i jedno 4-5 stranaka...
Sta ces, bolest je svacija.
..dijelimo nerviranje.
Vrh tema taman da si olakšam muku :p ima neka stvar, spravica fluoroscentna kod zvona i demižane u bd, što je neki momci bacaju u nebo i onda se ona spušta polako i narod svi blenu u to kao da je ne znam ni ja što, a mene vazda iznova i iznova iznenadi kad god je zafrljeca u nebo i to me užasno nervira :mad: a svaki dan cu prolazit tuda grrrrrrrrrrr ukrašću mu jednu noć te rekvizite i uždit!
aaaaaaaaahahahahahahahhaha to kinezi prodavaju, aaaaaahhahahhahahah ja sam sve jurio da ih sutiram kad sam bio na odmoru , i sad skoro nedje opet na putu , ocu da izbenavim od onoga goowna , pi kako ono iritira
Zaboravio sam golem dio pisanih ćiriličnih slova
mene nas narod koji se sopstvenog hlada boji, pi
Temperatura. I to baš sad... nije mogla gori momenat naJ.
a sve li vas nervira sto je to
To što i dalje, uprkos zdravom razumu, živim na Balkanu.
...kad mi neko priča i pametuje kako da vozim DOK vozim
pa ocigledno lose vozis :p
glava me boli svaki dan,zasto!?
moze bit`...:)
Mozda iznervira nekog posto sam se ja tome smijao. I dalje se smijem.
Covjek koji se drao momku britancu jer nije ukapirao da ovaj covjek oce da sjedne i govorio mu kako je nekulturan i nema postenja prema starijim osobama uprkos tome sto sam mu rekao da momak nije nas.
I kako da ne volis nas narod? :lol:
Tako jednom ja vidjeh u jedan nas primorski grad dje se cojek,radnik na salter na autobusku stanicu propsino izvika i izmrsika jednog stranca kukavnog,mada mi se cini da sam to jednom prica odje a mozda i nisam nije bitno.
Uglavnom,ovo bjese neki cojek 40 godina ovaj stranac i htio je da nesto pita i ovaj ''nas'' mu odgovara naski i kad je vidio da ga ovaj nista ne razumije poce da vice na njega da ga cera,ovaj se presnijetio,ne zna o cemu se radi.Pridje mu neki momak sto je ceka bus pa mu pomoze te se sporazumjedose.
A inace,nervira me sto kad cekam na in da pocne nesto npr sporting u roku od 5 minuta vidim tri puta reklamu za ezel.
...kad me promoterke oderu za cijene koktela... znaci ne mozes ih pocerat od stola...
Kad gej pokusava negejeve ubijediti da su veci gejevi od njega, Je l' se on to, moze biti, stidi ili navija?
Kad me gotivi neko za koga mene realno zabole. I uglavnom 'oće nešto.
Edit:
Negativna/defetistička/žrtvena retorika.
Nesposobnjakovići, pocrkajte. Hvala unapred.
kako ste tanki sa zivcima,sto je to? :D
Aj ti mala, imas ''svoju'' temu... ''Bas me briga stvari''.. pa nas inspirisi ;D
:D
:*
bas sam se ja nasla da vam kazem, a ja sam zivac veci od svih :)
Unisten glas posle karaoke-maratona sinoc. A danas jos semi-proba... Hmeh. getaway playback blues.
Nervira me kad je komentator ispred slike pa znam sve 2 sec prije no se desi.
Ni ovaj Vujisic mi bas ne pomaze.
kad se momak oženi, pa mu je tazbina ka' da je odrasta uz nju! puj
tzv. prizetko
a ne zezaj, oboje imaju malog brata,a on ima više slika sa njenim nego sa svojim. jadno...
ahahahahah kako se presmijah,hvala ti! :)