Al pokazali su ko su i sto su,kad su vikali "javi se SEVER",momci iz PG....
Printable View
Al pokazali su ko su i sto su,kad su vikali "javi se SEVER",momci iz PG....
Pola sjevera, vjerovatno `ruka ruku mije` sistemom...
A sto, moramo da se okitimo crvenim na sebe da nam sto Crna Gora ne zamjeri,jel?
KAPU crnogorsku, majcu DA, crvenu neku trenerku ili sorc i onda sam navijac?! keako je?!
A to dozivanje sa Srbima, sto fali? Meni, a nadam se i svima koji se osjecaju ka Crnogorci, nema niko blizi od Srba?! Meni se cini,a?
Nego je to politika, pa da zavrsimo...
Bilo je dozivanje srbija-srbija.
I jako me to raduje, iskreno, jer su politicari izdejstvovali tu podjelu itd...
Sad cete rec `a zasto hrvatima?!` zato sto su oni nas gadjali raketama i koktelima na putu za split, zato sto su mojih 5 drugova kad su narucili pice u lokal prebili u dubrovnik i split itd itd...
Ne bih da otvaramo raspravu, ko voli da pjeva neka pjeva i kraj...
Ali bih volio isto sa strane tih Srba da bude prozivanje crnoj gori...
Nego, sve ovo vase je tako pacifisticka prica, masu ljudi cita ovaj forum a ne pise, i ogavni su na svu ovu vasu pricu...
Stipe Mesic pocasni gradjanin Podgorice... keako je?!?!?! To se kod nas na Zabjelo iliti u Podgoricu zove Tiskanje/Supkanje.
Ne zelim raspravu...
Pozdrav
sto ti je ultra mentalitet,vasa pacifisticka prica je ogavna i ne zelim raspravu...
fino kupili karte za istok ili dobili za zapad pa doslo kod nas, ja se svaku utakmicu svadjam sa pojedinima koji dodju i sjednu u prve redove i kad im trazim kartu da vidim jel za sjevernu tribinu kazu da je nemaju, + sto sinoc masu ljudi koji su bili ove dvije utakmice nisu bili, zato se i malo slabije navijalo
i dzabe sva prica sa sekjuritijem opet se pustaju ljudi koji imaju karte za druge tribine
Nema meni niko blizi od Srbije, ali mi isto nema niko dalji od Ratka Mladića!
Pa dok "navijači" skandiraju tom prijatelju i pjevaju Nož, žica, Srebrenica od mene će dobit veliki zvižduk!!!
A inače mislim da smo prejaki za ovaj turnir! Finale vjerovatno sa Srbijom, dje isto nadam se nećemo imat većih problema!
A, ti si neki urban lik, pa mozes odokativno da provalis ko je ko?
Moze jedno pitanje:sta znaci termin ********?
Inace, sinoc navijanje bolje nego sto sam mislio, zezanje na racun Djurkovica i pogotovo hrvatskog fana no1 Nebojsu Sofranca. Moram priznati da sam se nemalo iznenadio kad su odgovarali nekoliko puta i navijaci sa sjevera. Ne znam je li bio to neki odgovor, ili prosto ljudi po inerciji. Na kraju je, ili pred sami kraj, dio navijaca Srbije pjevao i cg himnu.
sve su prilike-Pasković u budvu.....
evropski šampion sad ima 2 člana reprezentacije(+1).....
moraću ja u bazen skakat dogodine da bi imali tim.....
tako se staje iza evropskih šampiona....da su naši momci žene i da se bave rukometom bilo bi miliona.........pa ne moraju osvojit ništa-nikad!
al nema veze još će slađe biti predrati konkurente(da ih tako nazovem)
Kiss-Mladost...99%...bosko lozica za danasnje SN.
dobro 8, ali ako su bili zašto se ne bi sudili. po meni je navlačenja kad obje ekipe, bez obzira na događeje u bazenu, na kraju imaju jednaki broj izbačaja. zašto bi to tako moralo bit. vaši sidruni su išli na realizaciju, a to je bilo čak 4 puta. vaši bekovi to vjerojatno ne bi dopustili nego bi napravili izbačaj.
vi ste zvanično imali 9 igrača više jer je kod prvog peterca bušlji prvo suđeno isključenje, pa onda odma i peterac. dobud ne radi tako puno kontraprekršaja, to je bilo ranije. a uostalom i najviše ih je njemu suđeno.
ne znam zašto je poništen taj gol, možda je faul bio unutar 5m.
+adamu je u pitanju karijera zbog povrede vrata.......
+zatoviču ja mislim ističe ugovor.........nisam siguran(cattaro će znati...)
odgovaraće mi pozicija lijevog nezgodnog.....:(
za Nož , žica, Srbrenica.... su krivi gospoda iz sekjuritija i policije. odmah treba ta gomna,kad počnu to pjevat, izbačit napolje i pokrenut prekršajni potiv njih. toliko je špijuna i kamera po CG da bi se to moglo izvest.
Ispred mene bi 3 lika koji zduŠno navijaŠe za srbiju.......i to na sjevernoj tribini-sa sve majicama na kojima je velikim slovima ispisana himna "boŽe pravde"...njihovo ponaŠanje neĆu komentarisati (nije vrijedno), ali bi vrlo iritantno.
Nakon zviŽduka za kraj, pokupiŠe se i odoŠe kuĆi.
Ali je taj dio sjevera bio poluprazan.
Ma, sramota.
Nadam se da neĆe doĆi do reprize finala iz malage.
posto velite da je sa sjevera bilo navijanje za SRB (licno nisam vidio), sta kad se sastanu CG i SRB ?
Ajde ljudi, kao da ne znate o kakvim se likovima radi. Rvalli smo se sa njima 20 godina, dok nismo dobili svoju drzavu.
Treba ih samo iscoolirati, dok za Ratka i Srebrenicu policija ima osnove da ih hapsi.
I molio bih moderatore da nas lishe frustacija, glede Hrvata i sahovnice, pojedinih forumasa.
No mene pravo da vi recem vise muci odlicna forma nasih. Za mjesec dana je svjetsko prvenstvo, i treba to odrzat na visokom nivou.
toga se i plaŠim-da Će bit pola-pola, ako i neki od naŠih ne poČnu podrŽavat njihovo navijanje (kao juČe) ;(
ps-bilo ih je na sjever i viŠe nego primjetno,ali su se razbjeŽali kad predstavnici njihove drŽave matice uskoČiŠe u bazen...sramota
mada,ko nije za sebe (svoje) nije ni za druge, pa neka im je na obraz ;)
Ja da sam gadljiv na navijacke stvari, opusteno bih zaobilazio slicne manifestacije.
Samo ne znam kako bi reagovala da se slucajno obretes na nekoj hrvatskoj tribini.
Samo konstatujem-tako je najlakŠe.
I kad je nepravda.
I kad je bolno.
I kad je jadno.
Svako svoj posa'.
znaŠ kako stoje stvari-hrvati navijaju za svoju drŽavu.i meni nisu niŠta.a ovi domaĆi navijaju za susjednu,a piju kafu sa mnom.misliiim...suviŠno je objaŠnjavati.
Na hrvatskoj tribini se ne bih osjeĆala baŠ prijatno.kao Što na mnogima ne bih.valjda je glupo priČati o tome.
Pa AUS smo dobili po prvi put iz 3 pokusaja.
Prosle godine pred Evropsko su nas lagano oprali cini mi se.
a sinoc jedan lik sa djevojkom dosao na sjever i veli: ajde sidjite sa stolica, lijepo sjedite, nista ne vidim
xaxaxaxaxaxaxaxaxax
:lol::lol::lol::lol::lolblue::lolblue: