Vučko srednja žalost.
Ali narod na projekciji pre pre pregadan. Uvijek se iznenadim koliko je debilčadi u ovome gradu. Pljuc. :mad:
Printable View
Vučko srednja žalost.
Ali narod na projekciji pre pre pregadan. Uvijek se iznenadim koliko je debilčadi u ovome gradu. Pljuc. :mad:
a to sam i ja napisao kad sam gleda onoga citizena.Ima sam isvjestit od đece i mobilnih telefona
Što ne idete u 23h...procenat dječice značajno smanjen
ja bijah u 23... 20 ljudi je bilo. Slika MUTNA .sramotno mutna.
film sramotno ocajan.
Ali eto.. ipak idem sjutra da becim Alisu, cisto iz postovanja prema gosn' Depu, tako da zamolio bih svu usplahirenu retardiranu djecicu da ne prisustvuju projekciji u 20 i 20.. Cisto ono da ne bih morao da upotrebljavam motornu testeru, Hvala.
Jesu ovi iz Stera poceli malo piratske snimke neke da pustaju? Zadnja 2-3 filma sto pogledah su uzasno izgledala, i evo sad Alisa 2-3 dana prije svjetske premijere???
jes, ni jedan nije valjao... ne kakite zivota vi...
mozda je meni stvarno vid pobudalio malo, van bioskopa mi sve izgleda odlicno ali kad udjem u ster neko mi odradi BLUR efekat iz photoshopa. Ipak mislim da je do njih. I nije na svaki film.
Ali bilo je primjetno na sherloka i sad na alisu. makar meni. Ili sam ja picajzla ... ili neka druga polno prenosiva bolest
ja misli da je to do projektora, cak i kad pustaju one ProMonte reklame koje su bas jasne na TV-u a u Ster potpuno mutne
Mnogo veci mi je ugodjaj upalit neki HD na WD Media Player, na tv-u, nego gledati film u ster, svaki sto sam gledao, slika je bila mnogo mutna, kao sto acid kaze, kao blur, oci su ok za sad :P
Moje subjektivno misljenje je da ima malo vintage/blur efekta :)
Alisa SUPER
Odgledana i Alisa.. sta reci.. Ako izuzmemo ludi ples, ludog sesirdzije na kraju filma, kao i Bartonov devijentni um kreiran za nocne more, kojeg uvijek tako upecatljivo prenese na svaki svoj film, mislim da je to ta ocjena.. 7.5..
5/10 od mene zbog lose ispricane "price" neinteresantnih likova za koje se ocigledno previse trudio da napravi interesantnim, i ciste doze gluposti koju sam osjecao tokom cijele projekcije kao da se neko zajebavao dok je pravio odredjene scene. Sa druge strane, gluma je dobra, efekti su dobri, kostimi fenomenalni kao i uvijek i film je lijepo snimljen. O muzici nemam nikakvo misljenje i ne znam da li je to plus ili minus pa cu jednostavno da ignorisem.
Zasto Sesirdzija ima mac?
nije mi se dopao Wolfamn nikako, ocekivao sam vise od filma.... next: Zatvoreno ostrvo, zna li ko kad ga pustaju?
E sad.. bilo bi tu jos pitanja i podpitanja na slicnu temu, kao i u svakom filmu, but Ok.. Sto kazes kostimi su bili super. Idemo dalje.. ;)
Nisam jos gledao Shutter Island, nadam se jos boljim kostimima..
Pa kad se mojoj sestri nije svidio koja BEZUSLOVNO voli svaki film u kojem glumi Johnny Depp pa makar bio i statista nedje u pozadini...
Kakvim kostimima u Shutter Island? Obicna odijela i sesiri :D Dobro, nisu bas obicna, onako retro, simpaticno ali nista specijalno.
na račun Alise i Tim Bartona uopšte...
http://www.worstpreviews.com/headlin...16925&count=33