Originally Posted by
BiTrAtE
Je li ko koristio Nicole parfeme (isto se vode kao i niz drugih onom - ne plaćaj brend već plati miris samo). Ja sam zadnjih par mjeseci koristio Chez Pierre parfeme, tačnije uzeo sam njih 5 da testiram koje sam imao ili za koje znam kako mirišu orginali. Iznenađujuće su pogođeni orginali, za neke čak pojma ne bih imao koji je orignal a koji je chez pierre jedina mana je trajnost, ja ne znam ni par sati traju li i to sam mnogo rekao.
Uzeo sam Hint Of Vanilla (Tobacco Vanille, Tom Ford), on možda i najduže traje od ovih što sam uzeo, pogođen odlično, Fiction (Lost Cherry, Tom Ford), ovaj izlapi čini mi se posle pola sata, Enthusiast (LV Imagination), njega sma imao i orginal, pogođen prilično dobro ali trajnost opet meh, Aqua Source (Acqua di Gio Profumo, Armani), imao sam i Profumo i Acqua Di Gio Pour Home, rekao bih kao ovaj drugi 1/1 pogođen.
Sve u svemu nije da sam nezadovoljan, za 20e i 50ml se stvarno nemam što žalit ali me interesuju ovi Nicole sad, jel probao ko, jako se agresivno reklamiraju vidim... :)