Za razliku od mene ti nisi krio političke izbore ? Hahahahaha ovo je HIT :joy: Očekivao sam triger post i prevrnuh se od smijeha :joy:
Naravno da nismo isti jer ja sam uvijek na pravoj strani, na strani zaštite državnih interesa i na strani većine u CG, a to je definitivno bez ikakvih daljih analiza proCG i proEU većina.
Ko se dohvati saradnje sa DFom i sličnim strankama propada. Tamo nema budućnosti.
Vidimo primjer URE, nestala potpuno. Nema je više jer je iskorišćena i kraj. Glasači naivni iskorišćeni vjerovali lažovu Dritanu, a Dritan sprovodio politički program DFa. Na tri načina izdajnik: glasača, partije i države. Upozoravao sam ovđe hiljadu puta da je to prevara, nisu mi vjerovali.
Mene bi bilo sramota da i dalje ponovaljam da na platformi političkog programa DFa i satelita možeš da napreduješ. Pa vidiš li da ta šarena laža više ne prolazi, srušilo se za kratko vrijeme kao kula od karata.
Razlika između mene i tebe je u tome što ti ne želiš nikakve vrijednosti. Ni ti ni Ado. Isprali su vam mozak.
O kakvim vrijednostima ti govoriš a sarađuješ sa četnicima i izdajnicima ? Stvarno ?
Moje vrijednosti su proCG i proEU. A znaš li koje su tvoje ? Tvoje su folirantske. Znam ja sve odlično tako da ne moraš mene da mažeš.
Zbog foliranata Crna Gora pati više od 2 godine, totalna blokada države, totalna blokada napretka države prema EU, šamarčine EU, nacionalizam, vjerski fanatizam... Dakle sve je to propali program folirantskih i izdajničkih partija. Prekrižane su. Vrijednosti... How yes no...
Tvoje vrijednosti su državni udar i ništa drugo. Toliko.
Čak se i Bokica dozvala pameti, a nismo na istoj političkoj ravni.
Evo ti ga i @kimmi isto, nema ga jer se presabira, ali tu je doći će.
https://i.imgur.com/c8hBqSg.png