Sto se tice Điđa,od njega bi moga bit dobar igrac,reprezentativac.Ali moga,preduslovi za to su potpuna posvecenost i dobar rad sa njim.
E sad,ovo pricam uopsteno,kad ovi mladi igraci prime u Buducnost lupam,hiljadarku,boli njih za fudbal vise.
Printable View
Sto se tice Điđa,od njega bi moga bit dobar igrac,reprezentativac.Ali moga,preduslovi za to su potpuna posvecenost i dobar rad sa njim.
E sad,ovo pricam uopsteno,kad ovi mladi igraci prime u Buducnost lupam,hiljadarku,boli njih za fudbal vise.
haahhahahahahahahahahah djalovicevo trcanje hahhahhahahahahahhahhahhahahahahahahahahha
Dođosmo nakon svega dva meča u jednu baš neizvjesnu situaciju.
Uglavnom, ukoliko izgubimo od Engleske, a Švajcarska pobjedi u Velsu, bio bi nam dovoljan remi u Švajcarskoj, pošto se računa međusobni skor.
Ukoliko dva tima imaju jednak broj bodova, računa se: Higher number of points obtained in the group matches played among the teams in question.
Tačnije, bilo kakav da je ishod u meču između Velsa i Švajcarske, bio bi nam potreban bar remi sa Švajcarcima.
Ako nas pobijede, imali bismo po jednu pobjedu u međusobnom skoru, ali bi oni vjerovatno imali više postignutih golova, pa bi bili drugi.
Gledam nesto ove golove od sinoc. Bugarska odbrana je bila katastrofa, Saciri im je prelako dao dva gola sa distance. A Vels je imao odlicnu sansu pri kraju utakmice, onaj Earnshaw je promasio zicer sa 3-4 metra.
http://www.youtube.com/watch?v=RXjhN...layer_embedded
zelja ce nas bit da vels dobije svajcarsku, no u bazel po baraz pa ko sto ponese.
a sto nam ucinje vels...uh.
Samo malo strpljenja. Sedamnaest godina i dva mjeseca. Brano ga stavlja otprilike svaku drugu utakmicu kao startera. Daje golove, asistira. Već prošle godine čim je Brano stigao u Mogren njega i Marka Bakića je stavljao u tim u kup utakmicama. Obojica su mu se odužila odličnim igrama. Bakić je bio sa omladinskom reprezentacijom sad na nekom turniru i Brano je rekao da je imao neku povredu početkom sezone pa da mu treba samo malo vremena da i on upadne u prvih 11 Mogrena. A od Đorđevića stvarno puno očekujem. Premlad je to igrač da bi imao kontinuitet. Sinoć je odigrao loše, ali to ne znači apsolutno ništa.
Naravno da ne znachi, samo treba podrshku pruzhat tim mladim momcima da nastave da treniraju, napreduju i igraju.
Evo sad listam novine i chitam chudi se ono tele od Vlaisavljevica,o kako je losha igra, kako ovo kako ono, neshvatiljivo potpuno kako tako loshe da odigraju, pa kakav BIZIN.
Kao da oni doma ili u svojim klubovima treba da uigravaju te akcije i da stvaraju tu igru, stvarno je zakrzhljao masuuuu.
I kosarkashi se previshe kritikuju. Da bi se ekipa zalagala, mora biti disciplinovana, a da bi bila disciplinovana, mora postojati dobar trener da to uradi. Radonjic nam je upropastio ovo Evropsko i kraj. NAdam se da ce Savez da ga posalje kuci, dovede nekog normalnog pa da krenemo iz pocetka. Nemojte mi reci da reprezentacija koja se pod Vujosevicem onako zalagala odjedamput nema zalaganja i lijena je. Za razliku od Radonjica(i FIlipovica), Kranjcar je trener, i zato se reprezentacija zalaze, a mi sad zhalimo i nerviramo se shto moramo da se cimamo za tamo neki barazh kad smo mogli da zveknemo Bugare i budemo prvi. A kosharkashi, sa po imenima duplo boljom ekipom-debakl.
ja predlazem da mi sa foruma ovdje posaljemo mail za njegovu ostavku na fscg. isto smo grupa navijaca i nema nas malo a to tele ce upropastiti jedinu sansu da odemo na evropsko sa mladima. imamo grupu extra, dovoljan broj igraca da to iznesu i jedno tele od trenera kojeg ne mogu vidjeti ni u stampu.
pa zamislite ekipu u kojoj igrau vukcevic, jovetic, zverotic i jos par njih i on presretan sa trecim mjestom. pa posle toga ne bi mi ni zoru trenirao a ne mlade a on produzio jos 2 ciklusa i kako je krenuo i treci ce. a izgovor mu je najaci. u taj uzrast ima previse oscilacja. pa u taj uzrast par igraca ima milionske ugovore ne vjerujem da osciliraju o klubovima
Džaba priča, sve se bojim. Kad sam poslije one sramote u Jermeniji čitao izjavu Deja Savićevića u Areni sve mi je bilo jasno. Kad su ga pitali hoće li mać Vlaisavljevića ovi iz Arene napisaše da mu se po izrazu lica viđelo da mu nije milo što ga to pitaju. Odgovorio je nešto u stilu "Razgovaraćemo a ne mogu se poslije jedne loše utakmice donosit zaključci". Mislim da ovome nema komentara i , mada stalni posjetioci ovog topica znaju što mislim o Deju Savićeviću a to je sve (ili skoro sve) najbolje, ne mogu se pravit lud pa ne viđet da su tu neka ne prečista posla. O čemu se radi, zaista ne znam. Podsjeća me na "rad preko veze" ali ne bih da lupam napamet.
Slabo sam ti ja upućen u te stvari, ali to što se radi je stvarno neozbiljno.
Ostadoh ti dužan odgovora u vezi sa Điđom. Ako je tako kao što kažeš nijesu mi jasni treneri koji dopuštaju i tolerišu nesportski život a trebalo bi da su osim trenera i pedagozi. Ne odnosi se ovo ni na kog igrača posebno ali sa podgoričkim klincima treba oštro i samo oštro kad su takve stvari u pitanju.
trebalo bi ko nekad uvesti im straze kroz pg , i posle 10 svi u krevet:)
dok sam trenirao rukomet igrali smo prijateljsku sa rukometasicama buducnosti i nesto pricao posle kao ajmo u provod i sl. bilo je ne smijemo moramo u 10 u krevet,onda uz pricu saznam da ih trener provjerava kad su kuci, oko 10 zove im roditelje da vidi dje su, idu im u skolu da vide kako uce. sad su vecinom sve reprezentativke ili sl a tad su bile juniorke. to je sportski zivot i ponasanje. nauci se od malena takvom ponasanju i sportskim zivotom. za mene je to tada bilo ludost, al sada vidim kako se prave pravi sportisti. a ne postane zvjezda sa 17 godina pocinje da pije sa 20 zavrsi u kom ili u poljsku ligu i uspio je u zivotu.ko imalo poznaje jovetica i savica zna kakav zivot vode al su zato tu dje su , a od ovih zvjezda malih nikad srece, vidjecete.
Selektor Gordog Albiona upozorio je igrače kako bi bilo pogrešno igrati za bod uPodgorici.
Italijan je izjavio da očekuje tešku utakmicu u Podgorici, pune tribine i vrelu atmosferu ali se i nada da će njegovi izabranici tada biti u vrhunskoj formi. Doduše, i da izgube utakmicu Crna Gora bi morala da pobijedi Švajcarce u gostima da bi preuzela prvo mjesto od Engleza. "To neće biti lako za njih, tako da možemo biti opuštenije prići utakmici" - rekao je Kapelo.
Bilo bi pogresno igrati na bod ali mogu opustenije prici utakmici. WTF??
Dako se dogovori Dejo sa Kapelom oni su stari drugovi :D
sve zavisi od nas,samo da nam se ova odbrana oporavi da ne gledam bataka i balica vise,a i da ne muce zverotica na beka na nesto sto on ne igra.
Bogami kako ga je odje ishvalio poslije ovoga maestralnog gola :P
http://www.youtube.com/watch?v=0GPlox5Ko_s
Ne treba tu nishta da se zavrshava idemo ovako da ih ishibikamo :)
ko ima zute kartone od igraca?
ja sam izgleda jedini koji bi cuvao igrace za svajcarce.
vazniji nam je x u bazelu nego li 3 boda u podgorici jer nema trika da ce vels matracni uzet bodove svajcarcima.
Zamalo je uzeo Englezima, a nama je uzeo sva 3. Tako, ne budi siguran u to. Ipak, ne treba mi da razmisljamo o Shvajcarskoj i Walesu, vec o prvom mjestu, a do njega se dolazi pobjedom protiv Engleza, za pocetak, a zatim protiv Shvajcaraca. Stoga treba protiv Engleske izvesti najjaci sastav,jer se pobjedom vracamo na prvo mjesto, a Shvajcarskoj onda treba pobjeda od 2 i vise golova razlike da bi nas prestigli.
Ne vracamo se na prvo mjesto no u borbu za prvo mjesto.I ja bi isto proba s Englezima jako,veci je ulog.Ko reskira,profitira.
тај велс ће црну гору да прогура до баража!о каквој задњој утакмици причате?!ако швајцарци добију велс(а мислим да неће) рачунајте 2-3 комада од швајцараца.за швајцарце који су добили бугаре,па наредну велс ако добију не мислите да су у великој предности у односу на црну гору која ће вјероватно имат 2 пораза у задње 2 утакмице?!и неко ко до јуче није имао шансу а сад је добио неће то искористит на свом стадиону? тако да ,по мени, најбитнија утакмица је велс-швајцарска...и ту је шанса црне горе.
Ne no zamislite stvarno mi dobijemo Engleze i onda u Bazel igramo za prvo mjesto i ispalimo ih.
Uh, daleko li je taj 7 oktobar!
kakav baraž.. zamislite da nam dođe srbija u baraž, možda bi ih morali puštit zbog ovih integracija, to bi osmi uslov bio..:):)
zato, najjači sastav protiv engleza, uzet tri boda i onda svi u bazel za prvo mjesto..
Evo na TV Vijesti kazu da Krancar vise nije selektor i da ce na danasnjoj vanrednoj sjednici za selektora biti postavljen Brnovic.
Bas lijep trenutak za to.
Xaxaaxxxxaxxa kakve smo mi legende da sve u*****o blago nama s nama!!!