Ne igra dzaba u Detroit Kanigem.
Jos kad ga prodje povreda pluca...
A bome kad Rid opet baci ciglu sa trojke i Tobajas promasi lagano kucanje, misljah nalet odbijen.
Ali Kejd misljase drugacije.
Printable View
Ne igra dzaba u Detroit Kanigem.
Jos kad ga prodje povreda pluca...
A bome kad Rid opet baci ciglu sa trojke i Tobajas promasi lagano kucanje, misljah nalet odbijen.
Ali Kejd misljase drugacije.
19 кошева у друго полувријеме, а једном ногом већ били у 2 рунди.
Franc.
Nego isto je trenerski mag ovaj Rajakovic.
Napad sezone a on crtao cicaglisu na TO.
Inace frapantno je koliko 'kosarkaski znalci' Lejkerse vide kao porazene nocas, a dosta njih da ce bit prvi preokret u istoriji 3-o
Jeste, bas ce Lebron da pretrpi taj preokret hahahaha
A nocas ce da zavrse posao, nece ni blizu bit.
Uzeh ih preko 3.5 poena na 3.15 kvoti.
I lagana kinta.
RJ Beret, taklo mrezicu nije.
Kakav klac
Nema sto, predvodi ovaj Toronto do finala konferencije.
Ali malo ko ka on naslanja loptu na obruc.
Redovno ih bazdare od kad je stigao.
lopta izasla van kadra. nerealan sut. kawhi neverue. i to RJ, domaci momak.
kakav kolaps orlanda. 1 kos iz igre u zadnjih 16 minuta.
Tri serije na istoku resavace se u sedmoj utakmici,za prvu rundu prilicno neobicno moram reci.
Zagrljeni, veli, Jokić i Džek Mekdenijels. Kakve pijandure...
Da se poraduje malo pro-ćelavi starac plaćenik, nafixani.
Sad će SGA da ih pospremi.
Ja znam da je Jokara odje dezurni krivac za sve i svja, ali onaj koji ne vidi koliki je Marej bio tragicar onu utakmicu, taj neka ne gleda kosarku vise, slobodno.
Sut iz igre 4:17! Aloooo! A svaki ulaz su vukovi radili preko njega. Vidjeli da je slaba karika, nadtrce i nadskoce ga s lakocom. Napunili su Denver preko njega. Greota...
Mareju se gleda kroz prste. Marej ima kredita, ka na fliper.
+82 su u reketu Vukovi. Marejeva zona odbrane.
Zamisli Rivs da je na toj poziciji. Rivs koji autira 4 od 16 dok ga pazi Rid Separd, a u odbrani ko da je u15.
E zamisli imas Rivsa i glavnog igraca od 42 ljeta i dobijes najvazniji mec 20 razlike.
E zamisli 6 godina lobotomiraju da je najbolji na svijetu a gubi cijelo drugo poluvrijeme od Majkla Konlija i Terensa Senona.
Marej izgara u odbrani, kontestuje. Znaci trud je uvijek na maksu. Jedino mu se moze zamjeriti onih 2+1. Ali i kod tih 2+1 se kod drugih pojavi centar na strani pomoci, kod Denvera centar bjezi ako krene neko put kosa.
Jeste, Marej je kriv jer poslednjih nekoliko minuta samo on ima mudah da sutne. Ostali bjezi muko od mene.
Ali kako ne postoji akcija za njega a pazi ga DPOY onda je dusu da da ga 'struka' opljune.
Eeeeeh, kako taj momak traci svoj mamba mentalitet sa luzerima.
Nije najbolji bek u ligi, ali je za razne Rivse i Hardene licno MJ.
I dobro, jeste Marej krivac.
Bek sutiro u seriji tipa 6-7% ispod ocekivanog za dobre bekove.
No znate li ko je sutirao 6-7% slabije od dobrih centara? Pogadjajte dva puta.
Ako nikad im pobjede nisu bile podjednako vrednovane, a ni porazi, makar ovaj put treba posteno rec da su obojica bili losi.
Pjeni se, kako ne pjeni...Evo svaku noć :) Godinama. NBA je, veli, moja familija :)
Jokic centar imo utakmicu 27% sut iz igre.
Jokic CENTAR 36%
Jokic CENTAR 40%
Ko ovo ne primjecuje slobodno neka ne gleda kosarku vise.
I ne treba da je gleda. Duži je i smisleniji život, čim se batali jednu noć :)
Towns, KESA, procenti 67, 58, 60, 71.
20p. Jokic 25. Aj nek padne malo na vise suteva pa da se rece tu oko 60%.
Jokic 44%.
Marej, MPJ, CIA, BIA, Bruda, Embiid...
CIA, ba(j)to!
Doncic mjesec dana nakon povrede i dalje ni blizu.
U Evropi se takve povrede pauzirale po par nedelja.
Mada se i odje sve vise *****isu.
Bandaziras i injekciju protiv bolova.
20 minuta i ispogadjas za pobjedu.
Ukrades par pobjeda i idi na odmor.
Razumio bih da je neki kancelarijski posa.
Tad i 3 mjeseca bolovanje.
Istina. Fiksaj, prskaj, samo da što prije ofrkne.
Tesko Boston uz ovakvog Embiida
Сатрије их Ембид.
Куку и какве цигле сад пуцају за три.
Valjda se nije povrijedio.
Ali kakva borba.
Zasluzio je.
Maksi zrelo i pametno.
Vidim Lauri stalno prica s njim, ovaj ga slusa.
Opasni su.
Pravi ce znati da je Embiid dobio utakmicu na strani odbrane.
Kad Pritchard nije pogodio onu iz kornera da završe preokret, znao sam da neće nikad. Šteta zbog Vuča i samo zbog njega mi je žao što nije Boston prošao, za utjehu mi je što nije igrao pa ga ovi sa interneta ne mogu automatski okriviti za poraz kao što su do sad. Poslovično u svojim playoff porazima Boston na parketu ostavi 20 poena iz otvorenih trojki.
Molim te, pojasni sta treba da primijetimo? Kakve su ovo cifre i sta fantaziras ti? Govorimo o poslednjoj utakmici, koja je zavrsila Denverovo ucesce u pf. Kapiras li toliko? E, ako si skapirao o kojoj utakmici je rijec, onda da te obavijestim da je Jokic imao sut iz igre 11:19. Znaci, to je 58%. Kapiras? Znaci, nije 40, nije 36, a def nije 27. Nego 58. Uocavas razliku? Sa druge strane, Marej je imao svega 4 uspjesna suta iz igre za cijelu utakmicu, od 17 pokusaja. Pa o cemu da pricamo, ljudi. Jokara je vukao koliko je mogao, ali kad Marej ima bas ovako kriminalno prelosu partiju, Denver ni slabije protivnike nije mogao s andjelima da preskoci.
Kapiram.
Na Lejkerse da osvoje 24.
Da dobiju sad u gostima 8.20.
Veca je sansa da uzmu hedn na strani i jednu kuci, to kad se poveze kvota 26-7, nego da osvoje.
Hocu da kazem da kvote nisu u slozi.
Rekao bih da je na osvajanje realno da bude makar 40, a drze na 24 ako ima budala da uzmu tu kvotu.
Mada 8.25, a mnogo je kume.
imam neku teoriju da je mazzulla kao veliki vjernik izveo onakvu petorku da bi probao da dokaze da bog postoji. ono ne moze ni u snu da se javi nekome. nemam drugo objasnjenje.
ocekivan ishod.
1 poslastica za tebe:
Nikola Jokić has a career playoff +/- net rating of +0.2
Since 2020, he has a -1.0 +/- net rating
In 6 of 9 postseasons, the Denver Nuggets have been outscored with Jokić on the floor
Of those 9 postseasons, only 2 included conference finals runs - 1 NBA Finals Run
Jamal Murray is +2.3 & +1.5 / Aaron Gordon is +0.3 & +2.1
Valljda je svoj trojici bio ucinak 0p
Mazula je kreten.
Veci od Udoke. Kakav je to tandem bio.
Mogu mislit kako ga je Mazula posipao svetom vodicom kad je got nesto priprcnuo sa strane.
Ali je u pravu bio za one ljude gustere iz britanije sto su kao kraljevska loza.
Kad smo kod net rejtinga
Ponukalo me jer su rijetki realniji smanjili dozivljaj pa sad pricaju najbolji Evropljanin eva.Quote:
Historic Roster Impact: The lineup of Jason Kidd, Jason Terry, Shawn Marion, Nowitzki, and Tyson Chandler performed at an elite level, with a +38.1 net rating during the playoffs.
Pored dva finala Dirka i timova koje je ponaslaga do tih finala.
Tu ima tri tma sto mogu da se visoko plasiraju na all time great listi.
Dobro, Dirk je ima atletskog centra sto brani reket.
Dje je Jokicu takav centar?
Kanigem dva puta sprijecio kos u prva 4 minuta
Bankero otvorio s 11p bez promasaja, osmjeh na licu
Sad ih je naljutio zivot ce mu uzet, izgubice 25 razlike ovaj mec
Sjetio se da ima Moa vagnera/ Sad su im maksimalno porasle sanse