Originally Posted by
dida122
evo da završimo priču oko udaljenosti i vidljivosti. bio sam neđe na gol crti (nisam uvijek bio na istom mjestu, nekad sam bio i na centru, što na pominjem apropo napada - ne znam jesu li ova dva malca bila na transparentu, znam da smo ga nas nekoliko uhvatili kad smo vidjeli ove da ga potežu (nisam ih ni vidio, nego kad su se tu stvorili), ali njih nije niko udario, nego prijatelja i mene, ili ni to nisam dobro vidio), što znači da sam po jednoj kateti bio udaljen oko 25 m, po drugoj okomitoj oko 17-18 m što bi dalo udaljenost po pitagorinom poučku od oko 30,50 m :) dakle puno bliže 25 nego 45 m
udarac nogom ide prije šuta, dakle prije nego što se voda uzburka. nisam ni reko da sam/smo slikali udarac pa ti ne mogu poslat sliku.
isto tako ne mislim da su nas beštije napale, već sam to napiso (možda još uvijek neki iz skupine koja je bila u napulju misle), a i sve da jest to bio neki pojedinac iz beštija, svakako ne bi zamjero ostalima. sa svima s kojima sam u kontaktu bilo preko fejsa ili maila mi se paraju normalni ljudi, kao i što sebe smatram normalnim. to što se ne slažemo ili prepiremo u vezi neke sudačke odluke, gola, poteza ili slično... to je isto normalno. jedino si možda bio preagresivan na dance.hr s porukom da ti je žao što nas grobari nisu sve sabili u bazen (inače vjever ima uskoro 52 godine)