Pozdrav za sve vlasnika iPhone-a, od kojih na red ne mogu doć' da provučem kesu gumenih bombona u 'Slatku kuću'.
Printable View
Pozdrav za sve vlasnika iPhone-a, od kojih na red ne mogu doć' da provučem kesu gumenih bombona u 'Slatku kuću'.
coca cola prsla, da bog da se zapalila sa svim neposobnim radnicima tamo! pi!
Petarde. Mada to je znak da sam ostarao valjda, jer sam nekad i ja volio da ih bačim puno.
Sent from ajfon
http://www.aliexpress.com/item/Foxao...rchweb201560_8
Ovo se kod nas prodaje za 80 eura!!! :mad:
Ova moda otvaranja pubova na svaki ćošak u PG. Kad bi bar jedan ličio na pravi pub super bi bilo.
Sent from ajfon
Prosti pabovi pri kladionicama i kazinima. Lideri smo ne u regionu nego u svijetu.
Piiiiiiiih.... sad se probudih, i ode mi po ku..u ovaj 28 decembar...
Neka ga ne mari...
Kako mrzim kad neko koristi pogresno engleske rijeci, i ajde da su to ljudi kojima to nije profesija, vec npr ovi sto rade reklame. "Capture" im je sa "kep" i ono stresiraju ono e, ao.
Sa sajta oxforda i cambridge-a, evo kako bi trebalo biti "/ˈkćp.tʃər/ ili /ˈkaptʃə/ , a ne fcking "KEEEEEEEEEEEEEp..." taman ka da ce da kazu "Kechap".
Jos malo i dolazi onaj mrzni trenutak kad treba da se pravim da necu pare kad rodbina oce da me casti 50/100€. :D Nikad to nisam umio.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A što moraš da se "praviš"? Ja ne razumijem to...
To ti je jedan dobar kaput na sniženje od 30% ili ku*va u Valentino.
Gluposti. Ja pričam jedno, ti drugo. Ne moraš da se foliraš, nego lijepo zahvališ i vesel` te Bože!
Ja sam ucen da ne uzimam pare kad dodju iz inostranstva, nego je vazda bilo "a nemoj, necu, a sto radis tooo, hvala ti". Sramota je samo uzet pare "na jedvacek".
Jes jes...to je taj lažni moral.
Stvarno, pih kakav sam.
Prsla albanska.policija i shishnjari od policajaca, uzese mi 7 eura nizasta. Drug me vozi u moja kola i veli ova smrda od policajca na naski "punomocje 130 eur minimalje" A ja njemu Ken vi mejk sam arejndzment, kad je vidjeo 5 eura papirno ka da mu je voda na usta posla.
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
Krenem s curom u grad, stojim na semafore, znaci stojim na semafore jer je crveno i par auta ispred i iza mene, lik ladno pola preko trotora, pola na ulicu, pored dvoje troje auta koje čekaju, sve zaobidje i "mašala" prođe pravo, na crveno! Al on vozi džipa, pa mu trotoar ne smeta ništa!
Neka no ovi ljudi što misle da umiju da voze u rikverc samo gledajući u retrovizore, plus novogodišnje ludilo, znači ispred Maksija na Stari pet, šest cukanja danas :D
Kad smo kod ludila u saobraćaju, jutros me ispizdio kreten iz neke od ovih firmi za dostavu, tipa Montenomaks ili sl.
Zastoj u jednoj ulici, kreten se nabio na branik, ne mogu ni naprijed ni nazad, a on se dere: A ne voziš kamion, aloooo... :D
A đe da se mrdnem, kad mi je kombi na milimetar od mene, pas ti majku nervoznu... Mijenjaj posao ako te mrzi da se vucaraš po tijesnim ulicama.
Lako je vama lijepima.