Mislim da scepo nece,a za djoka je moguce,samo ne znam sto mu bi da se vrace kad je pricao i davao izjave da mu je tamo extra i da primaju po 30k mjesecno...
Printable View
Sve se nema i ne umije, Darka Markovića dovedoše, nekadašnju uzdanicu Zete. No ko zna što im obećvaju tamo, pa će bit bježanije i prije no počnu utakmice. :D
I naravno, tu je opet najsporiji igrač fudbala na svijetu, Vanja Tatar.
Ništa se ne obećava jer su "pare" stigle i napunjena je kasa što od opštine a što od drugih...svi su isplaćeni i ovi što im se dugovalo... :)
Moram bit' iskren i rec' da mi Lovcen ide namrtvo na racku jer ovo kako ih cupaju iz sezone u sezonu je smijesno.Opet ce kao slucajno da se desi da Lovcen odigra polusezonu u sampionskom ritmu i kao slucajno ce se zadesiti da ostali kiksaju tacno onako kako njima treba da ostanu u ligu.
Bruka je ovo sto radi Lovcen.
...e vala nije baš tako da nas čupaju iz sezone u sezonu jer ako tako gledamo onda čupaju manje više sve od prvoga pa nadolje,neka za ostanak a neke za titulu,zar ne :) ...eto već ste počeli da napadate Lovćen a nije ni počeo drugi dio prvenstva...vala ne možete očekivati da Lovćen igra na nivou prvog dijela jer od toga ne može biti gore,da ne pričam o nekima što su se faktički iživljavali na onu "đecu"...ja sam i tada rekao da ima još da se igra pa se vidimo u drugom dijelu sezone... :)
Montenegrino, složićeš se mislim sa jednom stvari.
Prvenstvo treba proglasit nereguarnim. Lovćen je igrao 5 6 kola sa omladincima, i oni koji su igrali protiv njih dobili su lake bodove.
Oni koji nisu, na početak sezone su igrali s jakim Lovćenom i sad će opet da igraju s ne istim, ali opet solidnim timom.
Ako jedna ekipa ne igra u istom sastavu (ne pričam o jednom, dvojici, trojici povrijeđenih, nego omladincima) protiv svih, prvenstvo nije regularno.
Ne branim interese niti jednog tima, ali ovo se niđe ne bi smjelo desit nego kod nas.
Vani se to rješava na 2 načina. Ili se prvenstvo poništi (što je rijetko) ili se ekipa koja je propala i nema za igrače izbacuje iz lige u ko zna koju diviziju, i bodovi protiv iste se brišu.
Meni je Lovćen mio ali ovakvo prvenstvo nema smisla, krše se najosnovnija fudbalska pravila, što je najgore, koja postoje u FSCG.
Eto, dobio si odgovor.
Znam na što ciljaš ali ipak moraš priznati da Lovćen nije igrao jednu utakmicu sa omladincima a drugu sa prvom ekipom već je sa omladincima igrao do kraja sezone. Dobro se sjećamo prošle godine kako su neki igrali čas sa jednima a čas sa drugima što je još gore i trebalo bi onda poništiti i prošlo cijelo prvenstvo...Klub ima pravo da igra sa omladinskim pogonom ukoliko nema prve ekipe i zbog toga se ne može poništiti prvenstvo...bila je pauza i normalno da se moralo nešto činjeti ili gasiti klub ili nabavljat pare to jeste tražiti od države da nešto učini povodom toga jer Lovćen nije privatni klub već je vlasnik grad Cetinje a samim tim je i država vlasnik...
...od tebe nijesam dobio odgovor jer komentar od ...mad dog ko...nema nikakve veze sa tvojim pitanjem koje glasi "bruka što čini Lovćen" ...napiši konkretno koja je to bruka...da li je namijestio koju utakmicu možda u prvom dijelu,tukao sudije,kupio sudije,kupio delegate,ukra pare nekome,o čemu se radi u tvom pitanju ? ....
Nije namjestio u prvom dijelu ali sve mirise na to da ce u drugom dijelu sezone samo tako da budu gurani.Prosle sezone taman tako je bilo Lovcen je samo tako poguran da ostane u ligu.Opstanak ove sezone bi bio pravo cudo i cisti dokaz da postoje klubovi koji moraju da igraju ovu ligu pa da ce 11 invalida izvest' na teren.
Sad ću ti reć lijepo.
Može li sad recimo Grbalj da se žali arbitražnom sudu UEFA-e (da hoće) zbog toga što su oni igrali na početak sezone s Lovćenom, i sad treba da igraju još dvije utakmice s njma protiv seniorskog tima Lovćena, a njihovi rivali, lupam Petrovac je imao 3 lagana boda od Lovćena?
Ajde oni vjerovatno neće doć u opasnost za opstanak ali to može odlučit putnika u Evropa Ligu.
Takav slučaj se može nać i kod davljenika.
Jednostavno nije dobro to što se radi.
Istina ziva ovo za Lovcen. Mada upoznati smo svi sa nasim pricama... Svake godine nekoliko ekipa pravi galakticki dim osvaja ligu sampiona i to pa se sve svede na neku evetualno zlatnu sredinu a vrlo cesto i gore.
Zapravo, on je jedan od omladinaca (1994) koji su igrali nakon štrajka prvotimaca
http://fscg.co.me/index.php?option=c...37&Itemid=1045
I to će se vrlo vjerovatno ispostavit kao najbolji period za njegovu punu afirmaciju. Dok jednom ne mrkne...
Ali je to ono što našem fudbalu treba, pa neka svi timovi štrajkuju, samo da se "štancuju" novi igrači, jer ko centa uzme od ovih starih panjata, neka mi se javi.
Odjebali ih Tajlanjdani, i njega i brata. Samo su Burza ostavili. E zamisli tim sa tom trojicom.
.
Racunaj da njima treba da imaju 7 bodova vise od neke druge ekipe. Kad tako postavis stvari i nije nedostizno.A istina je da, ce im trebat bas tako otprilike 27 bodova.
A sjetite se serije Lovcena s kraja prosle sezone 6 pobjeda zaredom.
Ja moram bit iskren i rec da me boli uvo sto rade i kako se spasavaju. I svaka im cast. I ja bih isto radio. Cupa bih svim silama da se spasim. I dabogda se spasili. Svako se cupa nisu jedini, svako se snalazi kako umije.
Tako je Montenegrino, ti znas da ti ja ne bih da reputaciju da nije tako.
A dje Mede, proglasit nevazecim, nemoj zajebavat.
Da nece savez da brine o Lovcenu da bi ovaj bio konkurentan? Pa kad mu prifali igraca neka mu oni potpisu na pozajmicu 2-3 pojacanja da bi bilo fer prema svima.
Ja ih ne bih iskljucio, ne njih no nikoga, nikad iz lige zbog toga. Nemaju... nemaju. Da smo zdravo.
Tima kojima ne odgovara, koji se osjecaju zakinuto... to vam je ka visa sila, ka kad kisa pada. Zamisli da su trebali da igraju s Lovcenom i da se odlozilo zbog kise i terena i za sledeci put im bude povrijedjeno 3 najbolja igraca pa se Lovcen usere u njih. Visa sila.
Ja znam da se ti u ovo dobro razumijes ja samo iznosim moje vidjenje. Ja to ne bih nista dirao.
...ajde ti meni reci sljedeće...napušte totenhem svi igraci prve postave,klub angazuje omladinski pogon koji automatski postaju igrači prve postave,mladi neiskusni,bore se ali gube utakmice i tako do kraja polusezone,u polusezoni nabave pare i dovedu pojačanja i naprave ekipu za dalji tok takmičenja i krene im naravno bolje ili ne krene ali ne vidim tu razlog zašto bi engleska poništila cijelo prvenstvo zbog toga. Po vama znači Lovćen treba da nastavi da igra sa "omladincima" i da ispadne ili ne ispadne i to sve zbog toga jer narod misli da tako ne treba i da nije fer zbog drugih klubova,svašta...
Ne može da se žali ni Grbalj ni niko drugi jer to nema veze nikakve,ponavljam opet...da su igrali jednu utakmicu sa jednim timom a drugu sa drugim tu bi se već moglo povući pitanje oko regularnosti...
Gubili su bodove jer su drugi bili bolji od njih a ne zbog toga što se nijesu borili ili puštali utakmice...kako misliš dovesti nekoga drugoga da igra ako ga ne platiš? ...Zar treba neko da dođe da igra džabe?
Ja vas pojedine stvarno ne razumijem,klub se bori da dođe do para i da dovede dobre igrače a vama je to neregularno jer đe to ima na svijet da neki klub parama oće da poveća kvalitet..pa zar nije tako u svim sportovima,koliko para toliko i kvaliteta...nevjerovatni ste zaista,pomisliću taman da vi pojedini Lovćen ne možete viđet na oči....
Ne kapiram zasto neko proziva Buducnost sto nije prihvatila pozajmicu od Kordobe za Adrovica? Normalno da nisu prihvatili, jer bi to znacio oprostaj od titule, a te pare bi potrosili da isplate jednu platu igracima...
A Sutjeska i Rudar koji kukaju po novinama na svakoj polusezoni i pricaju da nemaju ni za burek, sad pregovaraju sa ko zna koliko igraca, vidim da se pojacavaju.. Simpaticno..
Lucase radi se o tome da onda prvenstvo biva neregularno a meni to smeta bilo da je to i Buducnost,prvi sam odje pisao kad su nam prepustali bodove Decic a prije toga Kom i ne znam ja ko.
Lovcen se prosle sezone iscupa namrtvo sumnjivo a vidim i ove ce napravit neku sampionsku seriju uz razne pritiske sa strane i neke ''vise sile''.
Jes Rudar se raspada i prosjaci a malo malo pa dovede nekoga.
A bez Adrovica ne bismo mogli nikako. Stvarno bi nam to bio hendikep enorman.
Prijeki, ja ti velim neka ih. Meni ne smeta. Sve dok se ne tice nas drugi neka rade sto oce.