nece ne brini... ocekujem da dzudo ipak zaigra. a cini mi se, slusajuci sad izjave, da je gotovo sigruno da ce igrat.
Printable View
Dzudo, Savic, Blazic.
Ali ne znam ko bi mogao prinudno na desnog beka, mozda Zverotic, ali opet. Mozda ne bi lose bilo ako bi Jovanovic bio centralno, a Savic desno. Isto mi to bolje zvuci nego da bude desno Zverotic, veznjak.
valda Balic umjesto Blazic :D
Lapsus. ;)
Odlicna vijest za Dzudovica izgleda da ce ipak igrati. Da se oporavi ovih par dana pa neka mu daju jednu blokadu za eventualne bolove, da odigra 90 minuta :) Dobro bi bilo kad bi Joveta i Simon dali po gol u Vels.
Ma Kašćelan će vjerovatno igrat desnog beka. Bio je na tu poziciju već par puta.
666 strana i ovoliko povreda.... Ne mirishe na dobro.
Da nije ovih povreda, Savić bi sasvim sigurno igrao kao Bejlov čuvar na desnom beku, ali ne bih ni sad isključio tu mogućnost.
Nesrećni Batak da počne utakmicu zajedno sa Jovanovićem u štoperskom tandemu, a lijevo Balić/Božović ili Zverotić iz nužde.
molio bi vas da dodjete na trening nocjas :) cisto da palimo ove napadace da ulete bataku da ga polome :)
hvala :)
Koliko sam mogao da vidim Zverotić i u klubu igra beka, igrao na utakmici prije 2 dana i još imao 2 asistencije http://www.transfermarkt.de/de/bsc-y...t_1118024.html, tako da bi on možda sad bio prvo rješenje za to.
mada, da ne bi više razglabali po forumu ajmo noćas na trening da vidimo što Cico misli o svemu ovome
kad počinje trening?
nista vala ako trening nece bit ka onaj prosli :D
Wales vs Montenegro (Qual. for the European Championship in football 2012 / 2 Sep. 2011 at 20:45)
..kanali koji će prenositi utakmicu...
http://www.youtube.com/watch?v=Ae7ippNsoCA
Sky Sports 2 HD , najjace .. kao da sam na stadionu :)
sve su priliike da ce Batak igrat. cak je i gol dao nakon prekida kad su igrali ovi koji bi trebalo da pocnu protiv ostatka. :D
mirko i joveta vrhunska saradnja. simon trci ka lud.... bit ce sve ok, cini mi se.
Evo sad sa Starog. ako je vjerovat noćašnjem treningu počinju Božović - Zverotić,Balić, Savić, Batak - Drinčić, Peković - Vukčević, Jovetić Vučinić - Đalović . niakd ofanzivnije, a nikad slabija odrbana, mada ako Savić bude igrao kao na treningu noćas neće bit problema, sam čuva cijeli šesnaesterac ;)
Ja se ipak nadam da ce odbrana biti Zverotic, Savic, Dzudovic, Balic. Mada ako bude Batak igrao siguran sam da ce dati maksimum i da nece biti toliko los kao sto vecina misli.
Dzudovic ce bit spreman. A znate da me osjecaj nikad ne prevari. :D
Ukoliko Dzudo ne bude potpuno spreman mislim da ne bi treba pocinjat,jer je ionako spor za Bejla,Belamija,Remzija i ostale trkace a jas ako nebi bio fit ne treba forsirat....
Zna li se kolike su sanse da Jovanovic pocne ?
Inace mec sudi Italijan Luka Banti. Nadam se da je to dobra stvar za nas.
Kazu da Simon puca od snage, vidjecemo sto ce bit.
Neka on malo mozak ukljuci,jebes snagu :)
Misli Jo-jo i za njega i za Mirka. :)
Hahah bogu hvala kad ima ko da misli.....
Dako dobro to bude u Velsu. Uh, ovih dana previše uzbuđenja za mene.
jovetina velska noc :)
Možda bi trebao onaj Delibašić da počne umjesto Đalovića. Sinoć je na trening bio odličan. Dao je 2-3 gola.
Mada je i Batak bio dobar sinoć, tako ne mora to ništa da znači! :D
PS. Koliko je kvota na CG?