Ma ne bojim se ja ni od Balica ni Zverotica, samo da Dzudo igra.
bih sad na trening...naravno, vidio sad da je dzudovic trenirao, ohrabrujuce definitivno. Cico je uigravao Balica i Savica svo vrijeme u odbrani. nije to djelovalo tako lose, kad se uzme u obzir da su ih stalno napadali Joveta, Simon i Mirko.joveta maksimalno raspolozen, tacno kao da gledam da ce ga dat Welsanima.
![]()
Ma ne bojim se ja ni od Balica ni Zverotica, samo da Dzudo igra.
neka nam je sa srecom i ova 666-ta stranica.
aj zdrao bio.:applause:
jel se vidjelo na treningu da li ce jovetic umjesto djalovica igrati ?! ili umjesto vlada bozovica?
Naravno da se viđelo, Mirko, Simon i Joveta su bili zajedno u ekipi, ovamo Delibašić, Đalović, Grbić... Stevan baš dobro izgleda i djeluje.
Džudo, jes da je samo trčkarao i radio neke vježbice, djelovao mi je skroz ok tako da vjerujem da će igrati...
Samo da ovaj gospodin ne igra. Ne znam bih li prezivio to.
a gdje je igrao marko cetkovic?
ja bi njega rado gledao u prvih 11=)
Imam neki preodśećaj da će Simon uvaliti bar jedan go.
Dzudo, Savic, Blazic.
Ali ne znam ko bi mogao prinudno na desnog beka, mozda Zverotic, ali opet. Mozda ne bi lose bilo ako bi Jovanovic bio centralno, a Savic desno. Isto mi to bolje zvuci nego da bude desno Zverotic, veznjak.
valda Balic umjesto Blazic![]()
Lapsus.![]()
Odlicna vijest za Dzudovica izgleda da ce ipak igrati. Da se oporavi ovih par dana pa neka mu daju jednu blokadu za eventualne bolove, da odigra 90 minutaDobro bi bilo kad bi Joveta i Simon dali po gol u Vels.
Ma Kašćelan će vjerovatno igrat desnog beka. Bio je na tu poziciju već par puta.
666 strana i ovoliko povreda.... Ne mirishe na dobro.
Slazem se.
Da nije ovih povreda, Savić bi sasvim sigurno igrao kao Bejlov čuvar na desnom beku, ali ne bih ni sad isključio tu mogućnost.
Nesrećni Batak da počne utakmicu zajedno sa Jovanovićem u štoperskom tandemu, a lijevo Balić/Božović ili Zverotić iz nužde.
molio bi vas da dodjete na trening nocjascisto da palimo ove napadace da ulete bataku da ga polome
![]()
hvala![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Koliko sam mogao da vidim Zverotić i u klubu igra beka, igrao na utakmici prije 2 dana i još imao 2 asistencije http://www.transfermarkt.de/de/bsc-y...t_1118024.html, tako da bi on možda sad bio prvo rješenje za to.
mada, da ne bi više razglabali po forumu ajmo noćas na trening da vidimo što Cico misli o svemu ovome
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks