4+ za duplanje, 2.00
Printable View
4+ za duplanje, 2.00
Moze taman to 4+, Gana, Ajax 3+, Pantrakikos 0-2 i Beskitas daje 2+
Ima 15 kvota ja mislim
Kalloni 0-2
Rizespor 1X
Groningen X2
Gana 1
Grci I3+ koja li je to kvota bila[emoji33]
Sent from my HTC One using Tapatalk
Lorenzi-Falla 2 @ 2.25
Gana-E.Gvineja prekinuta utakmica. Sta se desava sa tiketima ako je odigrano 5+ golova? Racuna li se 1 kvota?
Palmerias - Ponte Preta 2/1
Probajte sa par eura. Kvota je oko 26.
Czv trojke 0-20
Jamal Crawford over 15,5
Charlotta - Washington 2
COLLISON OVER 15,5
Ostah ja sam odje...
Volendam 1
Oss 3+
Deportivo 1X
.......
Troyes 1, 1.75 kv odrali GFC Ajaccio 4:0 proslu u gostima, prosle kolo izgubili a imaju 6 uzastopnih pobeda kuci, ovo bi morala da bude sigurica veceri a kvota skroz solidna. Jeste da je i ovaj GFCA tu u igri za prvu ligu ali posto ovi bas spadaju u domace ekipe kec. U vrlo slicnoj situaciji je i Paris Fc iz trece lige isto pukli proslu a ove dobili u gostima 2:1 i isto kv 1.75. Mogu obe ali mi nesto sigurniji Troyes. Od vecerasnjih parova Francuzi jako puno njih ima 0-2 tradiciju, Colmar Le Poire zadnje tri 0:0, Clermont sa Niortom kuci sve 0-2, Creteil 5 zadnjih kuce sa Le Havreom 0-2... St Etienne bi mogao posle 3 kola da pobedi, Caen dobili 3:1 prosli mec. Od druge holandske Oss 7 zadnjih sa Helmondom dolazilo bar GG3+, Sparta 1
Odigrah nesta bezveze za nocas sa euro.
Pao 2
Niznji 2
Efes 2, moze se 2 i over 151 je granica ja mislim
Memfis hendikep(5,5)
Creteil GG 1.86
Arles GG 1.96
Fc Oss 3+ 1.50
Volendam 1 1.70
Schalke GG 1.68
kvota je 15.61e u Lob.Srecnoooo!
Dobih dojavu:
Livorno-Bari
1-X poluvreme/kraj
Italia Serie B
odigrace se u Subotu u 15h.
Ko oce nek igra. Ostale dojave kod mene u PM.
P.S. Uplacujete mi nakon zavrsene utakmice ;)
Deportivo X*X poluvrijeme ili kraj
Schalke GG
Trapani GGI
14.51
Ovaj St Etienne treba zaklati od 2:0 do 2:3
Kako je lijepo ovako početi vikend
P.S. sad kad sam slikao vidjeh da mi je radnica falila njemca, umjesto mugosinog Aue kucala mi ovog a ja ko kreten čitavu noć navijam za dep i dalje. Objesit ću se sad pa pucat sebi u koljeno
A još bila veća kvota na Aue i pomislih kako su je oborili, jbm im mater još su sličnog imena.
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15...da27842b8e.jpg
Pposto se ne vidi,jesi li dobio ili ne:-)
Sa telefona kucam pa nikad ne znam kako se vidi, evo sam sad postavio bolje valjda.
I naravno da nisam dobio kad mi je falila radnica ekipu, teško ću baš toliko sreće da imam da ce pogrijesiti meni u korist.A baš se obradovao da ću vikend sa njihovim parama da igram
Ja odigrah duplu sansu x2 na RB Leipzig i slomi me iz prvog.
Eto toliko o mojoj karmi s kladionicom od nove na ovamo.. Promasivao sam i za jedan gol za ozbiljne svote, nije problem.. Ali ne mogu ga ubost pa da me j..... Izgleda
Kakvo dupliranje para na Atlantu. Gasi me [emoji111]️
Sent from my iPhone using Tapatalk
Izvadi me NBA na kraju za sve promasaje zadnja 3 dana. Stavio Brooklyn hendikep 3, Houston isto, Phoenix 1, Minnesota hendikep 2 znao sam da nema sanse da ih Memphis bas previse odere a oni jos i pobedise i Atlanta hendikep 2 (-4.5), NBA se ne razumem previse ali tim koji kuci ima sve same pobede ako i pukne ne moze puci ne znam se koliko, nisam uopste razumeo toliku kvotu na ATL. I da proverim rezultate Brooklyn dobio 4 razlike nisam mogao odmah da se setim jeli hendikep bio 4.5 ili 3.5 i srecom bilo ovo drugo. 7.81 kv Da sam smeo jos da dodam Boston i Detroit i SAS 1-1 ali pare vracene, to je najbitnije
Ovo ću ja čisto da probam malo, iako sve može da me baci. Možda može u neki sistem.
Totenhem - Arsenal 0-2 1.9
Zadnja 4 meča ovih ekipa su završena sa manje od 2 gola, tamo đe je masu nas igralo GG3+. Neka ih i ovoga puta.
Mainz - Herta 1 2.00
Herta u očajnoj formi, zadnja 3 meča nijesu dali ni gol, dok je Majnc od Bajerna izgubio 2:1, odigrao X i uvalio jednu petardu. U ovom trenutku su bolji makar za taj gol razlike.
Atletiko - Real GG3+ 2.15
Atletiko se puca dobro u zadnje vrijeme, zadnjih 6 ligaških mečeva: 3:1, 3:1, 2:0, 1:3, 3:1, 4:1. Plus njihov zadnji meč u kupu 2:2. Za Real se sve zna, tako da... Možda probati i GGI
Lucern - Jang Bojs 2 2.75
Lucern prikovan za don tabele, u lošoj formi su, kući im je odnos 0 6 3. Mladi momci dijele drugo mjesto i u naletu su sa 5 vezanih pobjeda. Valja probati.
Možda ću staviti i Monpelje - Lil 1 2.30
Monpelje doma 7 1 3 i u solidnoj su formi, zadnja 4 meča, 3 pobjede i remi. Lil ove godine nikakav, u gostima 1 3 7, 2 poreza i remi u zadnja 3 meča, dakle i forma trenutno nije zavidna.