sto nam radi bakaj :D
Printable View
sto nam radi bakaj :D
simon je izgleda potpuno izdusio kao igrac.
dva suta na go i dva gola uh
prosuce nas ovih zadnjih 20 min
ao ne znam sto da mislim,odbrane nidje,reprezentacija koja nije mogla godinu dana primit gol,u napad nam igraju simon i djalovic koji ne mogu pas odigrat.igramo utakmicu bez centarfora.
Albania vs Montenegro (10 avgust 2011) - Stefan Savic Goal (40 min... 1-1)
http://www.youtube.com/watch?v=CG07LRf3sTc
Batak je najgori igrac, to sam vazda prica ja ne znam sto vas tu cudi. Ili napravi penal ili neku glupost ili i jedno i drugo :) Ovaj Jovetic cijelo vrijeme samo se krpi sledeca i buka se, pomamio se nesto :D
Prijateljska utakmica sa Albanijom...
Hahahhaa bez majke osta`...
a je li ovo ubacio Delibasica prije Beciraja da ve ne kunem?A Kranjcaru jeba bih te nocas.
Sreca da imamo ovoga Savica u repku inace....
Ja kad sam pričao da mi Đalović ne bi nikad zaigravao u prvih jedanaest ovđe me htjedoše raskubsti a viđi sad
Sto ne bi igra kad igramo FANTASTICNO ?! Mi realno nista nismo ni napravili, 2 prekida - 2 gola. Ovi Albanci tacno nam komplekse nabijaju, te oni , te njihovi timovi.
Koliko su samo kontri imali zadnjih 10 min...
Mi jesmo napravili deset šansi za gol ali što nam vrijedi kad nema ko da ga dadne i kad svojim greškama vraćemo ove pedale albanske u igru
Ne znam sto Beciraj vise treba da uradi da bi igrao u startnoj postavi. Plus je prijateljski mec.
No, kad Jovetic, Vucinic i Vukcevic budu konacno skupa u timu, nece igrat ni on ni Djalovic.
iznerviran sam puta haos
jebes ove strimove,niti grafike,niti vidis nit cujes ko ulazi ko izlazi
Pogledajte ovog Djalovica debilnog.
Ima bi sto vidjet sve i da je full hd.
Ako koga zanim Vels gubi na poluvremenu protiv Australije ali sad se počinjem pribojavati definitivno smo pali u formi iako stvaramo šanse izgleda Mirko ih jedini može realizovat od ovih napadačkih panjeva
joveta je u odlicnoj formi i malo mi je zao jer cini mi se da je samo njemu stalo bilo da se ne izgubi. Raspad sistema je nastao ulaskom bataka i nadam se da ce ga odjavit za sva vremena. Mirko i joveta sa basom i savicem centralno mogu protiv veelsa. Simon iako moj miljenik ranije vise se vuc ne moze od ne znanja. Treba ga sto prije micat. Nije mi jasno zasto se beciraj ne ubaci, mada mozda je i trazio danas da ne igra
joveta je u dobroj formi - to definitvno. savic odlican. najvaznije je da protiv velsa sve bude kako treba.
albanija nocas bolja i zasluzeno su dobili.
bolje nam leze kvalifikacije.. :)
Sa ovima više ne treba igrati prijateljske utakmice,ovo je greška bila strašna,mogli su nam nagrditi igrače pred važnije utakmice..
Jel` vas interesuje da postavim kasnije utakmicu za preuzimanje?
Ostavi utakmicu , ako ne ostavis odje posalji mi na pm , ako je dobar snimak :)
a koji crn dobar snimak - uzas kakve su im te kamere. slika na kockice.
Ljudi, ne nervirajte se, ovo je prijateljska utakmica. A i nije bilo toliko lose. Da je igrao Mirko, bilo bi 5:3 za CG i svi bi bili srecni i veseli. Isprobavaju se razne kombinacije, taktike, igraci...koga briga. Trening jednostavno. A i bolje da forma padne sada, pa da se sredi odbrana do Walesa, nego da nas je ovo tamo snashlo.
Albania vs Montenegro (10 avgust 2011) - Stefan Savic Goal (47 min... 1-2)
http://www.youtube.com/watch?v=o9SPtAsG09A
zna li ko sto je bilo sa Basom. nekako mi je onaj njegov izlazak bio nesto sumnjiv. nadam se da nije neka povreda u pitanju....
a, opet, slucajno ili ne nakon njegovog izlaska odbrana je napravila nekoliko zascih ispada... nakon 2-1 za nas trebali smo da ih dotucemo, samo da je neko imao da da gol. raduje me forma jovete. simon (iako vidim da ga pljuju neki) je izveo sve prekide vrhunski, imao nekoliko dobrih suteva. malo me izpizdjelo to sto smo ocajno kontrolisali desavanja na terenu, sto nije bas svojstveno za ovih zadnjih godinu dana. no, opet, u kom smo sastavu igrali...smijem li rec: nije lose?
Albania vs Montenegro (10 avgust 2011) - Highlights and Goals (friendly match,kad bi se zezali)
http://www.youtube.com/watch?v=4ojmujRA1l8
Ne ljutite se braco :D
Himnu su zvizdali nacionalisti iz drugih drzava prije svih kosovari, makedonci pa mozda i po neki maljisor iz nasih okolina... sve carke na terenu koje su bile izazvali su igraci sa kosova.. Cana je bio korektan i pokusavao da smiri strasti, priznacete Jovetic ga je tu malo pretjerao udaranjem (kod auta) kad ga je ovaj ostrije odgurnuo (dobio je sta je trazio). Nije mi jasno zasto je beca pozva kad mu nije dao ni minut da igra, prijateljska utakmica i to bez vucinica... :roll:
Sto se utakmice tice, mi smo bili bukvalno bez veznog reda, pekovic-drincic, vukcevic koji trenutno nije ni za dechic, mrtvi djalovic (nikad mi nece bit jasno kako moze imat prednost nad becirajem) pa ovamo odbrana u rasulu dje je savic bukvalno jedini pokusavao nesto (ispostavice se donekle sacuvao obraz). Dokle ce vise pozvat onog Bataka da mi je znati, nego kakva golcina gdina Salihija:lolblue:
Kako se samo na ovaj topik tolerise vrijedjanje na nacionalnoj osnovi,bruka..
zasto me citiras kad citas izmedju redova?prijeki brate, nema veze mi smo los narod i treba tako...Quote:
Himnu su zvizdali nacionalisti iz drugih drzava prije svih kosovari, makedonci pa mozda i po neki maljisor iz nasih okolina... sve carke na terenu koje su bile izazvali su igraci sa kosova..