Da li ovo pricas iz licnog iskustva? Jer su meni rekli da nece potrositi preko 6.5 l u gradu
Printable View
Ja sam vazda sipao Mobil-ovo ulje. Litar je 15 eura bio kod Cekovica.
Sljedeci put cu an angovor nekoliko njih da probam Elf.
taj pasat je restajlingovan motor je cak razlicit od ovog serije 2005-,ta je motor je CR piezo sistem dizni i tako se krece potrosnja do 6-7lit,e imas divanija koji ce potrosnju dici i preko 10-12lit....
Jel taj motor u golf 6?
ja sam sa svojim autom pasat 1.9tdi motor pumpa dizna isao preko bosne za hvratsku cak do kopra u slo sam takao i potrosnju sam na otvorenom imao 4.9lit isao sa porodicom i nisam ga cepao da me radat ili presretaci cimaju jer sam sa malim djetetom putovao....
Moj drug ljetos kupio bmw 520d u Keln i doveo ga do Pg naravno preko Hrv autoputem i kad je dosao u Pg potrosnja mu je bila 4.5
Mislim da Shell ima zastupnistvo u Balsicevu ulicu kod 697 pa pogledaj tamo, ne bi trebalo da je kod njih lose
Momci, FYI, niko od nas ovdje ne jede travu tako da...
Sipaj Edge 5-40 iz Castellane i ne brini.
Fakat moram slikat danas nesto...
da si vozio 80kmh, pa i nekako ali 130 :D
Upravo tako. Preko 80km/h trosi vise iako je otvoreni (auto)put. Mozda se puštio na ler? :)
Kakve su ove gume Toyo proxies? Vidim da ih nema nidje u vrhu na testovima...
ovako okacicu slike nocas il sjutra a vi napisite potrosnju -evo vam podaci golf 5 tdi 140ks 1344km(od zadnjeg ponistavanja), prosjecna brzina 36kmh, 37h voznje... napisite ispod sto mislite.(mislim da je bio jedan PG-NK i jedan PG-BD) ostalo je kuca poso kuca grad :)
ljudi, koji matrak postavljate ovdje sto "vam pise na bord"? meni pise 5.3 a trosi mi 7. a ovo da je na auto put potrosio 4.5 litra i to vozeci 130 km/h...no dobro navikli smo da svako cdm auto trosi max 5.5 do 6 litara.
Slažem se, to što piše na bord kompjuteru što se potrošnje tiče možemo uglavnom okačit mačku o rep. Naše je gorivo inače smeće i realna potrošnja gradske vožnje za jače kubikaže dizela mora ići 9-10 litara.
Osim qmax na PETROL sa kojim nemam problema. I potrosnja uvijek ista - 30 eur svakih par dana :)