Jesi ti siguran da je taj sa Alija bio original? Koliko god to jeftini parfemi bili i njih kopiraju.
Printable View
Patchouli de Sumatra Chopard, Aqua di Parma cijela linija Blu Mediterraneo ali meni je Bergamotto di Calabria top (nije niche ali sjajan), Perris Monte Carlo Neroli Mediterraneo...
Najbolje da opredijelis malo vremena, pođeš i iznjuškaš...
Odavde -------->
Dovde <---------
Ima li neko iskistva sa parfemima iz niche parfume lab u podgorici što je u city kvart? Kakvi su im parfemi i imaju li kvalitet
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Po kome uzimate parfeme od marka iz BG da vam je okej?
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Je li probao ko Bois Imperial EDP ? Brat mi ima Bois Imperial Extract i to je potpuno ludilo ali je 30ml 130e (našao sam ga ja pofino jeftinije but still...)
https://www.scentrique.com/cdn/shop/...684&width=1024
Dobio odgovor iz prve ruke, nebo i zemlja, a jbg, ne bi bila tolika i razlika u cijeni.
Moj problem sa Bois Imperial (ExDP) je što za manje para možeš da uzmeš Ganymede EDP od 30 ml. Oba traju cijeli dan a Ganymede (meni) ima ljepši miris.
Obični (EDP) Bois Imperial je vjerovatno najbolji "best buy" za cijele godine i svake prilike, pogotovo ako se uzme u Belodore kad je onaj popust od 25% - mislim da je tada oko 65 eura za 100 ml.
p.s. Od svih parfema koje imam Bois Imperial EDP redovno pokupi najviše komplimenata.
Baš juče sam imao prilike da testiram Ganymede, odličan je i on, ali nekako ovaj Bois Imperial (extract) čini mi se ostavio jači utisak.
Kako komunicirate sa tim prodavcima u BG?Ako imate tel.šaljite.
Uzeh kod kolege @CHARRO povoljno dekant shiyaaka edp(Shiyaaka For Men Khadlaj Perfumes cologne - a fragrance for men https://share.google/M7b5N6d725qG8qXMZ) ali ga više nema,a niko ga u CG ne prodaje a baš mi se svidio
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Evo nekoliko poređenja koje sam gledao od Marka iz BG i cijene po CG ili u Noli parfimeriju, znam da je neko i nju spominjao da je isto ok sa cijenama za razliku odavde.
Ove sad što budem slao su cijene od prije nekolika dana, cijene ostalih su sa sajtova, Noli parfimerija je isto iz BG:
1. Prada luna rossa ocean edt 100ml
Marko: 65e(150ml - 77e)
Noli: 90.47e za 100ml
Barkod: 137e za 100ml
2. Armaf - Club de Nuit Urban Man ELIXIR
M: 38e 105ml
Noli: 41e
Ne znam ima li ga đe u CG
3. Le Beau Le Parfum Jean Paul Gaultier
M: 100e 125ml
Noli: 100e
Barkod: 112e za 75ml
4. Azzaro - The Most Wanted Intense EDP
M: 65e 100ml
Noli: 85e
BK:115e
5. Flavia - Elite EDP
M: 32e 100ml
Noli: 36e
Ne znam ima li ga đe u CG
6. Black Gold Mancera
M: 72e 120ml
Noli: 100e
Beldore: 145e
7. Aoud Orchid Mancera
M: 68e 120ml
Noli: 85e
Beldore: Nisam siguran imaju li ga
8. Armani Code Parfum Giorgio Armani
M: 50ml 62e (98e - 125ml)
Noli: 90e za 75ml
BK: 126e (202e)
9. Fame Couture Rabanne for women
M:82e 80ml
Nisam siguran ima li u CG
10. Khamrah Qahwa Lattafa Perfumes
M: 38e 100ml
Noli: 41e
11. Prada L Home
M: 67e 100ml
Noli: 105e
BK: 150e
12. Mancera French Riviera
M: 95e 120ml
Noli: 111e
Beldore:
Ne znam ima li ga u beldore
13. Dolce Vita Dior
M: 110e 100ml
Ne znam ima li u CG
14. Armani Stronger With You Intensely
M: 80e 100ml
Noli: 111e
BK: 137e
A sad neki od ranije kada sam ga pitao za cijene:
1. JPG le male elixir
M: 120e 125ml
BK: 154e
2. Armani stronger with you tobacco
M: 94e 100ml
Mislim da ga nema u CG
3. Gucci guilty pour homme elixir
M: 110e 60ml
Nisam siguran ima li ga u CG
4. Mancera Tonka Cola
M: 75e 120ml
Što se tiče u BG mislim da ti je Marko najpovoljniji. Ako imaš nekog da ide za BG i da se vraće ili da ti neko to donese onda super. On ti je u Obrenovac može do BG da iskoči. On inače šalje po svom čovjeku koji vozi bus i uzima 5e po parfemu, taj vozač.
Jedino je vrijeme preuzimanja malo zeznuto. Meni neki stižu sjutra kada on bude u PG na stanicu uveče u 00:15h a ja iz Nikšiča... Ti ako si u PG još bolje.
Ima br neđe gore ja mislim ali ti šaljem njegov broj.
+381649889775
Ja mu plaćam preko paysend aplikacije i mislim da ti je to najbolji izbor. Moraš mu platiti prije nego ti on pošalje parfeme jer ima ljudi da su ga zeznuli. Skroz korektan ja naručujem od njega već 3. put. Bio sam skeptičan kao možda svi u početku prvi put kad sam uzimao da plaćam prije nego mi stigne ali je sve ok.
I mislim da ti marko ima veliki izbor parfema.
Bio i ja jutros na autobusku, potvrda za tarifu od 5e vozaču, po parfemu... :D
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4795e537c2.jpg
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Ima li taj Marko broj?
Ja ne koristim društvene mreže, kako da se komunicira sa čovjekom?
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Pojma nemam za tog Marka, ovo je preko jednog mi druga, tj. preko njegovog druga iz BG što godinama uzima.
Uglavnom, ovaj Urban je 1/1 Dior Sauvage, ne vjerujem da su ga tako klonirali (barem 20 bočica 100 i 200ml Diora sam potrošio do sada) pljunut. :D Vidjećemo postojnost ali Armaf parfemima, CDNI liniji generalno to nije problem. Elixir bi trebao biti BLEU DE CHANEL, sa njim nemam iskustva ali miriše odlično. Stvarno za male pare ja mislim da nema preko Armaf parfema, probao sam i par Flavia ali niđe veze.
Armaf Club de nuit iconic i Club de Nuit Urban Man ELIXIR?
Jeste samo sam se ja zapetljao, prvi je Club De Nuit Urban Elixir a drugi je Club de Nuit Blue Iconic :)
Da se izmerači malo [emoji16]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...720685e0e3.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2f5076a6ce.jpg
Sent from my SM-S921B using Tapatalk