Channel je skup pa je skup, njega neces naci (znacajno) jeftinije ni kod preprodavaca ni bilo gdje. Jedan od rijetkih brendova koji jako drze do svoje (visoke) cijene i u potpunosti kontrolisu distribuciju.
Danas isprobah nekoliko parfema.
Channel allure sport eau extreme, odlican, malo sladji ali ide ok, samo preskup.
Dior homme sport, podsjeca me na stare klasicne parfeme, bas aromatican, uopste nije los ali ne vidim sebe da ga nosim.
Prada L'homme, odusevio me na otvaranje, ali kako je krenuo drydown sve je sladji i sladji, nikako mi se ne svidja, probacu ovu novu verziju L'eau
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Channel je skup pa je skup, njega neces naci (znacajno) jeftinije ni kod preprodavaca ni bilo gdje. Jedan od rijetkih brendova koji jako drze do svoje (visoke) cijene i u potpunosti kontrolisu distribuciju.
--------------------------
Do Not Disturb.
two things are infinite:
Ja sam u proteklih mjesec dana bio službeno u Bratislavi pa u Katowicama. U oba grada Notino, najveća gužva kod arapskog stola... Baš me zanima da li njihovo prisustvo remeti prodaju dizajnera i niche parfema...
Odavde -------->
Dovde <---------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Najbolji tip za saradnju u BG je Danko Dimitrovski, koji drzi Noli parfimeriju. Narucim parfem, on ga donese kod nekoga u BG, meni ga donesu (non stop neko ide put BG-a)mislim da ima bas najbolje cijene od svih. Plus je vrlo lagan za komunikaciju, za razliku od nekih...
I da, Chanel je bogovski miris. Nema parfema da je los, od te kuce. 150ml je oko 140e kod Danka, Allure, Allure extreme i ostali.
Za Chanel mislim da ne vrijedi cimanje, razlika je 10e u odnosu na cijene u prodavnicama.
Kako uplatiti pare Marku u BG, je li bolje preko WU ili bancinom transakcijom?
two things are infinite:
Da, u CG se takve cijene (oko 150e za 150ml) mogu naci samo po 'duty free' kao recimo na aerodromu.
Po prodavnicama obicno i nema 150ml vec je pomenuta cijena za 100ml.
P.S. Sto se tice uplate, mislim da je najbolja opcija uplata preko Poste CG. Svaka druga opcija je skuplja. Ne znam ni da li WU vise postoji kao opcija za uplatu iz CG za SRB, mijenjali su nesto...
Do Not Disturb.
Ja marku uplaćujem preko paysenda 1.5 je provizija,legne mu kroz 2-3 dana.
Mislim da je to najbolje rešenje
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Je li ko kupovao parfeme kod ovog “moc mirisa” na instagram?
Nadam se niko. Precijenjene kopije.
Zaobici u sirokom luku.
Kapiram kopije i one koji ih prodaju za 30-40e i da nigdje ne pominju da su original parfemi.
Ali kad vidim ovakve likovi koji iste te kopije prodaju duplo/troduplo vise, jos tvrde da su original... takvima treba odrzat' par casova sklapanja obraza (kojeg nemaju) ili nogiranje zadnjice.
Last edited by Fidel Castro; 01-06-25 at 14:18.
Do Not Disturb.
Đe kupujete bočice za dekantovanje ili ona mala travel pakovanja? Ima u Jumbo ali su totalni raspad, uzeo sam 5-6 komada skoro svaka je isurjela.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Još neko da je uzimao za sajta kuća mirisa?
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Špijuniro golubiro
Da li neko zna možda neki Ig profil, neki shopper ili tako nešto koji bi mi mogao nabavit parfem koji je namijenjen tržištu Bliskog istoka? Nije arapski parfem.
U Evropi ga nema, mislim da ga ima u Emiratima i Saudijskoj Arabiji.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Ja se iznenadih prilicno bogatoj ponudi u Beiselu... U teznom centru City2 se otvorila.parfimerija sa istočnjačkim parfemima pa eto da posijelim...
Orient aroma, mislim da samo tiktok imaju...
Tamo vidjeh neku liniju Dirham od Ard Al Zaafaran. Prilicno zanimljivo...
Odavde -------->
Dovde <---------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Armaf Club de nuit crni davno sam preko aliexpresa ga kupio za dzabe nesto 20 tak eura tad se odje prodavao minimum 50, zna li neko ima li jos nedje na net da se uzme da jeftinije ispadne nego da odje uzimam.
Tada je jedan clan foruma to preporucio i jos neke po 5ml neke saudijske ili tako nesto parfeme, bas dobre a jeftine.
Po meni, pravi se zestok hype oko pojedinih parfema arapskih/istocnih prozivodjaca, pa su upravo ti parfemi "izasli" na 55/60 eura (i u Notino parfimeriji npr ali tamo i dalje ima dosta opcija u rasponu 20-30 eura...
CDNI je bio max 30/35 svojevremeno, a ssda uz dostupnost u Cosmetics, nece ni online prodavci da ga daju u bescijenje... Ne znam je li mu nabavna skocila, plus sad ima jedno 10 verzija. A Armaf ima i komplet liniju Odyssey cini mi se koja se sad polako za ljeto krece dizati...
Odavde -------->
Dovde <---------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Dajte neki predlog za niche ljetnji da uzmem na ovaj rodjendanski popust u belodore
Podgorica Podgoricanima!
Mancera Aoud Lemon Mint, Cedrat Boise (obicni ne Intense), French Riviera, Cosmic Pepper
Essential Parfums Bois Imperial
Xerjoff Renaissance (u istom cjenovnom rangu ti je i Naxos, koji definitivno nije ljetnji ali moze za ostala 3 godisnje doba i vrijedi svakog centa)
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks