Mangupiranje obično nema veze sa junaštvom a još manje sa čojstvom :)
Printable View
Mangupiranje obično nema veze sa junaštvom a još manje sa čojstvom :)
Prezirem svaki naZijonalizam,
ali ovaj nash CRNOGORSKO-MAFIJASHKI je odvratniji, primitivniji i nesojskiji od svih mene poznatih,
taj vash patriJotizam,
dhje vam je napad na POSLANIKA CRNOGORSKE SKUPSHTINE "PRIVATNI OBRACHUN", prebijanje novinara, advokata, ubistvo urednika DANA, legalna radnja pored 5700 policajaca i shefa policije, koji je po sluzbenoj duznosti duzan da shtiti ne samo poslanike, nego i sve GRADJANE,
a kako nas shtite, to svaka budala moze da zakljuchi koja ima pamcenje duze od kokoshke, u proteklih dvije decenije.
Mene je STID, od VASHIH STAVOVA.
Kad su STRANCI ISLAMSKOG PORIJEKLA napali poslanicu PIJU KERSGĹRD, cijela danska i stranci su bili ZGROZENI,
tim PRIMITIVIZMOM,
mi odobravamo nasilje i u familiji,
a ovo ulichno je svakodnevnica.
Teshko DRZAVI dhje fizichki vaspitavaju POSLANIKE.
Ovo sto se desilo je uzasno.
Nece se moc zivjet od Nebojse.
Vjerujem opozicija je prilicno zadovoljna razvojem dogadjaja.
Jbt pa nije ovo tuča dva klinca oko klikera?!
Pa poražavajuće je u tome što ovaj ima dovoljno drskosti jer zna da mu se može da klepi koga hoće i kad god hoće , i da mu se sigurni neće ništa desiti od strane zakona i države!
Jel sad kontaš?! , aj probaj života ti malo da promisliš i vidiš kad se ovako šta dešava šta će biti sa običnim ljudima ako ikad za išta dignu glas ili kažu po prvi put u životu za očiglednog kriminalca da je kriminalac!
Ovo je poruka ne samo Medojeviću , već svima ostalim ako se usude da kažu istinu i prozovu kriminalce!
Ali dok je takvih kao ti i dobrog dela CG?! , neće im ništa faliti jer narod je tradicionalno podanički i ne vidi ništa van svog ovna predvodnika stada!
@Tattoo, drzi ga dzumbus ce napraviti ;)
PS.
Epilog svega je bio da je zadihani Medo rekao "ljudi ako je krv zuta ja sam vas u komate." Tacno se ne zna ko je visa avetinja napadac ili napadnuti
I ja mislim da je djelao na svoju ruku. Nije Brano tamo đe je zato što je skakao na svakog ko mu zlo misli. Pogotovo otkad je glavni postao. Da mu kojim slučajem ugrožavaju posao, siguran sam da bi reagovao.
Isto tako sam siguran da najgore u ovom događaju nije to što se neće moć od Meda živjet. Hm, zanimljiva konstrukcija - može i ne može da se živi od nekog.
Respect!
A sto ti ne izbijes Mila na ulicu kad ga vidis, eto 20 godina prica bice bolje pa nista?
Potpis.
Zalosni su mi komentari pojdinih ovdje. Pomalo mi se i gade. I mi ocekujemo bolje za ovu zemlju a 90% kmentatora odje bi pravdu sakama na ulice?
Medojevic mi je mrzan kao politicar, cesto skriveni igrac vlasti, ali osudjujem ovaj napad.
Alo ljudi zamislite u kakvu zemlju ziimo, pomenes nedodirljive i cekaju te pred ulazom zgrade i odje se opravdava takva rekacija.
Nece se odje zadugo mrdat dalje od devedesetih.
Bas su me razocarale reakcije.
Koja je kazna predvidjena za ovo sto je uradio Micunovic?
Znaci,sta treba da mu urade za pokusaj samaranja,ako sam dobro shvatio,a u najgorem slucaju za udarac?Ocemo li ga odma na gubiliste povest?
Bez zelje da nekoga branim ili napadam-ako u CG nekome pocnes pricat o porodici ovo sto Medo prica mozes da ocekujes da ce ti se desit i mnogo gore stvari od ovoga sto se Medu desilo.Ne kazem da je ispravno,ali je tako.
Sreca pa i tebe kao i Meda adrenalin "spushta" :)
Ovan ,predvodnik stada, koliko mi se cini predvodi ovce ,jel'?
Ako je to trebala da bude uvreda , onda cu ja tebi da kazem da si klempav :)
Sta je ovo sto se na forumu ne moze progovorit od tzv niksicana , cak i iz dijaspore :p
$edi gore dje si navikao i dje ti je fino ...ne $ekiajte se za nas nista vise no sto mi brinemo za vas :cool:
http://www.youtube.com/watch?v=2sXjOZ-h4YE
evo i drugi dio konferencije
odma su obavijestili ambasade njemacke, velike britanije i amerike... :D
Odslusala sam izjavu g. Medojevica, i sticem utisak da on predvidja, a dijelom i poziva na neke nemire u CG, kao sto savjetuje i da se klonimo brastva Micunovica.
Ovo znaci da mi koji smo u inostranstvu treba da ostanemo gdje smo i da sacekamo razrachunavanje koje je najavio g. Medojevic u ime PZP.
Ja sam mislila da je to vrijeme iza Balkana, ali kako je i Sarajevo imalo jednu svadbu, tako i CG ima g. Medojevica.
Hvala Lepo
Ježuš Marija što bi rekli Rvati?!
Pa jel postoji zakon ili je plemenska toljaga glavna pravna alatka Crnogoraca u hebenom 21.veku?!
Ima Brano i vamilja mu zakon i sudove pa nek' tuže Meodjevića za klevetu,uvredu,duševnu bol,.....i ja verujem da će ga osuditi!
Kad se tako brane tradicionalna i običajna merila?! , tu državi nema mesta niti može biti!
Ja cu ti odma rec da nisam uopste srecan sto se ovo desilo iako bih ga i sam vrlo rado udario pesnicom.
Ali NHM je ukazao na jednu stvar vrlo znacajnu za tumacenje ovog slucaja, a to je da ako je Brano stvarno toliko mocan koliko pojedini pricaju, tome izmedju ostalog moze da zahvali svom neeksponiranju.
Brano Micunovic, bio on sto se za njega prica ili ne, ni na koji nacin nije ugrozen od strane Medojevica, tako da on ovim napadom moze samo da izgubi, ne da dobije.
Mislim da ce Nenad dobit vise mepre od Brana no od bilo koga drugog.
Greena ...druze....zivimo tu dje zivimo ... za mene u najljepsoj zemlji na svijet' (i u Beograd) :p
Reci mi da li ti osjecas da ti je bezbjednost ugrozena? Da li ti neko prijeti ?
Prati ?
Meni ne ... idem potpuno slobodno , i sto je najvaznije - ne poznajem nikoga kome je do te mjere ugrozena bezbjednost da mora da trazi azil od neke druge zemlje.
Ne druzim se sa takvima.
A da ih ima - ima ih .... pa ne moze se igrati sa vatrom a da se ne opece , zar ne ?
Nego ... da nije Medo sta pisao za "Nacional" ?
Da zaključimo temu. Medojević je trebao biti ubijen u studiju RTCG u živom televizijskom prenosu, najbolje u toku drugog dnevnika pred bar 40 vjerodostojnih svjedoka, od strane čovjeka koji bi prije povlačenjaokidača pokazao svoju ličnu kartu svjedocima i dao izjavu državnoj tužiteljki da će pucati jer je on povezan za organitzovanim kriminalom, i uz to priložiti brdo dokaza, da bismo to osudili.
Nije mi jasno samo što fino ne presaviju tabak fino pa tuže Medojevića i ministar Simović i Milo i Mugi i Mićunović i svi ostali o kojima je Medojević lagao. Ako već imaju dokaze da je ovaj lagao, što ne naplate "duševnu bol" kad su tako duševni? :cool:
Da li je licemjerno svako vidjenje koje nije kao vase?
Ako bi pisali o osjecanjima i gadjenju prema bilo chijem suprotnom mishljenju, kao sto se ne libe pojedini forumasi ovdje da vrijedjaju sve sto ne idu njihovom linijom jednoumlja, vidjelo bi se sta je licemjerje.
Ja sam gradjanin drzave gdje se tako nesto naziva nekorektnim ophodjenjem.
Hvala lepo
Ne, postovani Nihil, u ovoj drzavi nema takvog barbarskog prozivanja kompletnih porodica, niti se smije podrivati gradjanski mir u drzavi. Ali, vidim da se neki ne libe da izraze uvredljivo, "gadjenje" na pravo bilo koga da svoje skromno vidjenje napise o necemu, i to samo u slucaju ako to mishljenje nije poziv na nemire, vrijedjanje brastva, i ako nije uz liniju njihovim hushkanjima protiv reda i mira. To izrazeno "gadjenje" je izraz vrijedjanja i antidemokratski stav prema razlikama.
Hvala Lepo
Tako je Majo, partija je uz tebe! :)
Koliko si ti u nekoj stranoj drzavi toliko sam i ja :)
Evo i Andro zove mobu na guzicu :D :D :D :D
Rekao sam da ćemo viđeti njegovu hrabrost kada mu mentor siđe sa vlasti!
Lako je izigravati mangupa i ,,opasnog lika" kada iza tebe stoji sav državni aparat!
Sjeti se da je Mićunović prije 10 godine izrešetao nekog ispred KBC-a, a da niko ništa nije vidio.
Zato što ga štiti država i kraj!
Vidjećemo junaka kada ne bude imao ZAŠTITU DRŽAVE.
Ili će junak pobjeći ili će mu paliti FRNJOKE u ćuzi...
Pričam o tome da nema pravde i da je zbog toga jedna ljaksa tako bitna...ali ničija nije do zore gorjela...
U toj državi onda na vlasti nije jedan čovjek 20 i kusur godina, niti ga se optužuje za šverc, kao i mnoge njegove kumove i partnere. U toj zemlji gradonačelnici ne tuku novinare. U toj zemlji vladajuća partija ne naziva izdajnicima opozicione političare i ne poziva javno na njihovu hajku. Dakle, kad porediš tu zemlju onda poredi njenu vlast, a ne njenu opoziciju, sa ovom našom, jer ogledalo neke države jeste vlast, a ne opozicija.
Ovo je druga tema postovani Nihil (topic), i dala sam primjedbu na nekorektan stav pojedinih forumasa koji bezobzirno vrijedjaju mishljenja koja ne vode njihovom jednoumlju.
Hvala Lepo
p.s. Rekla sam takodje moj utisak o ovom barbarskom vrijedjanju brastva i nista ne mijenja i da je u pitanju brastvo Hrasnici, Jovanovic, Holjevac itd. Pozivanje na pripremu za nemire itd. Barbarstvo je barbarstvo.
ja sam odmah rekao da osudjujem nasilje,mene ne placa opozicija da postujem,a vlada ne da para za ovo, jer se boje kompjutera:eek:
A da li smo narkomani?
za sky i montenegrinu i catara jesmo,e blago vama kako pljuvate nas forumase koji ne apladiramo Medu i njegovim bljuvotinama.
Medo Beogradski odbio zastitu policije,a kako bi slagao da ga je ovaj stvarno dodirnuo,ali nadzorna kamera ne da mu da lazinja