Vjerujem da se clanovima URA-e place na pomen Dritana, tek krenuli sa zaposljavanjem i coek ih sjebe sam.
I to lijevom! :D
Printable View
To sam i ja nesto razmisljao. Svi su naravno dobrodosli u Vladu ali pokazali su sto ti velis da ne postuju drzavu plus se upravlja njima iz BG. I odakle onda obraz da ides u nesto sto ce da gradi drzavu. Jedini motiv je da ulaze u to da bi bušili i burgijali da je sruše. Svuđe đe su bili pravili su konflikt i opstrukciju. Svjesni su ovog svi. Mislim da Spajić jeste ajvan na kvadrat sto ce vrijeme i pokazati ali da nije toliki da ovo sve ne vidi i da ih zovne u vladu. Od dva zla DPS i DF, ovi drugi su sebe za kratko vrijeme doveli do pozicije većeg zla iako je teško zamisliti veće od DPS. Vidim da će ova Vlada proći bez DPS ali ne bi me čudilo da već za sledeću budu prepoznati kao manje ali nužno zlo. Možda i DFu bude bačena sad neka sića na sto pa ako baš žele mogu da je pokupe i da budu nekakav priljepak Vladi, a ako ne...pa neće ih biti za par godina kad ih svi zaboravimo.
Ako Amerikanci stanu čvrsto uz vladu bice stabilna ko god da je formira i obratno moze je podrzati 50+ poslanika ako nije po volji ambasada nema od nje sreće.
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Izvisi DF, DPS ce za dobru volju glasat kad bude zatrebalo 49/53+
Kad krene ES 2.0 tu ce biti kraj starog rezima i lazne opozicije.
А, видјећемо како ће Лажојко да заврши. Има тога....
Политички наравно
Ako ne ispuni Evropu sad 2 a koja se u zadnje vrijeme slabo i spominje bice ovo jedan mandat vladavina
Idealna situacija za buducu vlast-opozicija sastavljena od dps-df-ura...
Prije ce se poljubit bajden i putin nego sto ce se oni dogovorit o bilo kojoj zajednickoj aktivnosti.
istorijski momenat - dps i df zajedno
Sent from my iPhone using Tapatalk
eo aktivisti dfa plaču po fbu [emoji23] pravi Spaka antipravoslavnu vladu vele
e ako ovo sikaniranje srba nije razlog za litije ja ne znam sto je onda. Sramno!
Izigrana je volja naaaaaroda
neka no vele Crnogorci neće dozvoliti ovakvu vladu. aktivista df i pominjanje Crnogoraca u nekom pozitivnom svjetlu [emoji1782]
Kmeeee...
- Њихова агенда састоји се у томе да коалицији ЗБЦГ као репрезентативном и једином политичком представнику српског народа у Црној Гори
Кмее
-став ових трећеразредних амбасадора
Кмее
-друге по снази коалиције која треба да буде део владе
Ne mogu vise, i ostatak je samo kmeeee
https://m.facebook.com/story.php?sto...ibextid=Nif5oz
Svima bi dao po resor
Da vidimo koliko ce uspjesni bit
Mozemo mi da se slozimo da je df pod vucicem ali nw mozemo da zanemarimo 20% glasaca
Ako BS koja ide da slavi oslobodioca erdogana je zapadna ili neki od ovih sto velicaju veliku albaniju su evropaki ugodni mozemo kao kontrateg pustit malo i rusofila
Sad bez zezanja, po cemu ce se konkretno razlikovat ova vlada od prosle? Sve isto uz par rotacija
ada nema razlike izmedju bsa i dfa, to je valjda svima jasno. jednako su dobri u tome da lopatama zapošljavaju svoje i krmče državne resurse
тапаталк
Ja napisah da bih svima dao resor
Nadam se jos u Perica, ne ostade u vladu 3 crnogorca i to je pitanje ima li ih
Rekao sam i tokom izbora da je puno bolje za politicku scenu bilo da Leposavic predje cenzus. Da je presao cenzus DF ne bi mogao da place ovako jer bi onda i "formalno" imali neku partiju koja predstavlja Srbe u vladi.
Da se razumijemo, neformalno vise ima Srba u Demokratama i PES-u nego u DF-u sto je ikad bilo ali ovako bi bilo puno lakse.
Nervna cijepanja u DF-u se prelivaju na široka polja društvenih mreža:
https://i.postimg.cc/vZx28vRN/Screen...astum-on-X.png
https://twitter.com/mjesecu083/status/1694365189032820930
Elokventni gospodin je na funkciju došao u ministarsko pero gospoje Bratić, sigurno prema stručnim kvalifikacijama.
fini neki ljudi ovi glasači dfa. samo prijete da će ubijati
тапаталк
Eno vele neki DFovci po FB da DF treba da ode sa DPS-om i URA-om, toliko o tome i njihovoj borbi :D
Prvi se ja gnušam ovog petljanja Ambasadora i njihovog pišanja po našim glasovima, ali prvo, kako od 14,8% dodje do 20%?
A drugo, niko nema tapiju na vlast, sve je stvar dogovora partija, koje predstavljaju glasove gradjana, tako da niko ne mora u Vladu, nije im od djeda ostala.
Ovaj smrad je ladno bio direktor HE Piva
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...anom-crne-gore
Tko nas zavadi :D
Ovakav covjek bi dobio momentalno otkaz i bio procesuiran za sirenje mrznje ali narod je ousten ove dvije godine da rafi sta god oce. Da prica sta god oce, vozi kako oce. Totalna anarhija. Bitno je da se dritan napricao i nahapsio pa cemo posle dat otpremninu. 0 eura uzeto od organizovanog kriminala, nista zaplijenjeno. Ali zato cvjeta divljina
Ima li račun u banku, zaboga...
Jel ovo onaj sto je pljuvao nedje Gencija pa su se ovi iz Df morali izvinjavati u skupstini? Ovoga ce sa foteljom da iznose iz kancelarije ima da grebe dok ga budu izbacali, zna da mu se sa ovakvom elokventoscu vise nece ukazati prilika da prima tu platu.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...kamo-snp-i-ucg
Bolja tema za moj odgovor da ostane i odje.Quote:
Zato smo tek prije dva dana dogovorili većinu sa kolegama iz Demokrata, Civisa, partijama manje brojnih naroda
Dali im 3 ministarstva za 13 poslanika, a bosnjacima 4 ministarstva za 6 poslanika.....:joy:
Pes je dao ponudu reda radi koju su znali da će biti odbijena da bi na taj način prebacili krivicu na df... glupa im priča, dobijaju vladu dje će im svaka odluka miniranje biti....
Formiraju vladu sa 41 koja zavisi od volje satelita dps-a i mila koji ih kontroliše... odeš sa partijama koje su prije par mjeseci podrzale mila protiv njihovog kandidata jakova... koliki smrad i pizduljan moras da budes da to uradis i tako se poniziš...
Te partije manjina kojima pes daje kontrolni paket akcija su izglasale zakon za otimanje crkvene imovine, bile protiv temeljnog ugovora, i otvoreno mrze našu crkvu koja je podrzala krivokapića koji je bukvalno politicki stvorio ljude koji vode pes i njih ne bi danas bilo tu da nije tako uradjeno...
Idu izbori za godinu a pes će se raspasti na dvije partije koje zajedno neće imati pola podrške sa ovih izbora...
Dogodine u DPS
Jes pizduljan sa njima vladu, a ne bi bio pizduljan da uđe sa onima koji su ga imenom i prezimenom ispalili za kandidaturu plus zajahali za Kvona i još koješta. Jes da je sam kriv za sve to, ali kad već govorimo o pizduljanstvu, više mu je df zaslužio da ih ignoriše nego ura. Ipak, imajući u vidu raznorodnost poslanika sa pesove liste, morao je da pokuša pregovore sa df.