Opa, zanimljivo, bravo.
Printable View
Zna li neko broj biblioteke ''R. Ljumović''? Ovaj broj s njihovog sajta je neaktivan. Još bolje, zna li neko da li članarine važe godinu dana od trenutka učlanjivanja ili članarina važi za kalendarsku godinu? Jesu li se oni vratili u zgradu kod Opštine?
Gdje je Mr sparco?
Hvala Lepo
Ae pošteno mi reci, ima li išta ljepše no kad nekog klošara prebiješ na mrtvo ime... Staviš mu lisice na ruke, da ne može da se brani naravno, i onda po njemu ka po pranju. Po bubrega (da se ne poznaje), po stomaku, pa mu pališ šamare, pa službenom palicom (popularni pendrek), olešiš ga brate...
A kad te kontrola pita što su mu zubi slomljeni i što mu je oko zatvoreno, prosto objasniš da se udario na kvaku/pao niz stepenice i sl
Ima li išta ljepše od toga (od samog pisanja sam dobio erekciju)...??
Najbolja stvar na svijet je kad radiš posao koji voliš (među nama, ja sam dosta neiživljen i mnogo volim da bijem)... A što će bit danas 20 godina kad se skine uniforma, otom potom...
Nego, od 5000 službenika Uprave policije, nema nikoga na forum...???
Koja je fora kad neki prodavac stavi oglas pise cijenu npr 7000 i navede za ozbiljne kupce moze se korigovat cijena.Sto se ne stavi odmah ta cijena i za ozbiljnog i za neozbiljnog.
Sad se postavlja pitanje kako uopste izgleda ozbiljan a kako neozbiljan kupac?
Evo da vam odgovorim za plate policajaca, obican policajac prima oko 320 eura bez nocnih i bilo kakvih dodataka, sa dodacima oko 400, inspektrima zavisi, inspektora ima raznih pa im tako i plata zavisi od toga, znaci od oko 350 pa nadalje (opet bez dodataka).
Za vojnike ne znam.
Ja sam mislio da će ono ostati između mene i brata Dušana, ali nema veze...
Čuš pale li se, ada no što no se pale... A tek kad krenem njih da bijem, tek onda polude za mnom...
Moj ti je savjet, čim ti đevojka/žena počne da gunđa i da prigovara, ubi Boga u nju... Ali bukvalno, oleši je... Vjeruj mi, kolko je sjutra biće do uši zaljubljena u tebe...
I to ti svaka ženka obožava, pušti priče ovih „finih“ curica, sve one vole kad ih biješ, to im je u prirodi...
A znam da ih ima raznih, ali navedi plate makar za neke od njih... Evo ja već napisah, momak 30 godina, inspektor za privredni kriminal, plata mu je 600 eura, a nešto ne vjerujem da on ima neke dodatke i dežurstva...
Onda, nelogično mi je da je plata inspektoru neznatno veća nego „običnom“ policajcu...
I mene posebno zanimaju ovi inspektori što puno biju, nešto me ne privlači kacelarija i tako to... Kolko oni primaju...??
Taj iz Privrednog mozda ima prekovremene a mozda mu je i to plata sa dnevnicama (za sluzbena putovanja), u svakom slucaju ima vjerovatno preko 10 godina staza, sad mozemo da nagadjamo do sjutra.
Na pitanje: "Kolika je plata inspektorima koji biju" stvarno ne znam odgovor.
Agresija samo izaziva agresiju.. Ako ne postoje zakonske mogucnosti za sankcionisanje, te batine stvarno nemaju pozitivan efekat ni u jednom smislu. U Swiss se desio jedan uzasan "revans" zbog kako rekose batina i od tada debelo se misli o akcijama prema bilo kome. Ne znam da li je taj slucaj poznat CG javnosti, ali u Svajcarskoj jeste ostavio uzasan i utisak nemoci. Elem (po medijskim izvorima), jedan od policajaca je valjda prebio nekog stranca i taj stranac mu je poslao Cecena (placenika) da mu se osveti. Saznao sve o njemu.. ali poslo je najgorem putu jer policajac nije bio u kuci. Trudna supruga je masakrirana na najbizarniji nacin itd..
Sta se dalje desavalo totalno je irelevantno jer se nista nije moglo vratiti i ispraviti. Svakakvih ludaka sa bilo koje strane.
Nije nimalo lak posao policajcima, jer imaju posla sa &^#$, rizikuju sopstvene zivote za sistem, i zato im po mom misljenju treba omoguciti vecu zaradu, vise cestih odmora, ali i rigorozne testove za tu poslovnu poziciju koja je nevjerovatno odgovorna.
Hvala Lepo
Kad navodim literaturu, tj kad oću da navedem knjigu sa tri autora i jednim urednikom u bibliografiju, šta stavljam? Oću li samo tog urednika ili ovo troje? :dejection:
3 autora, ako mene pitaŠ :)
Ne mogu da nađem materijal sa svim tim pravilima, zaboravila sam kako to sve ide... A biće da je tako, tj. tako ću ga staviti pa neka me isprave ako nije. :D
tako ti jes, tako mi urednika, ako ćeš urednika, onda stavi sve brate i lektora i tetkice :lol:
A naiđoh neđe po netu da je stavljen urednik umjesto autora pa me zbuni... A i više mi je mozak stao, buljim u ovo od jutros...
a to te razumijem :) ako ti ko kaže suprotno, pitaj ti idu li onu u knjižaru da traže knjigu od autora ili urednika? :D
Urednik se ne navodi, potpuno je nelogicno.
Na teretnjaka ces se najvise namuciti, a najmanje zaraditi.
Ali se najlaske upada.
To je vec druga prica.
Brišete li svoj Facebook zid? :D
Ja imam neku naviku, povremeno uđem na FB i obrišem svaki status, i sliku sa zida... Ostavih samo 3 slike, da se vidi o kome se radi.
Ne znam što mi se desi, ali odjednom mi to dođe i delete all. :D
Mene zanimaju kruzeri. Kako se upada tamo? Isplati li se to shta? Kakvi su poslovui u ponudi, buduci da ja, da budemo iskreni, uz duzhno poshtovanje prema svim profesijama, ne bih radila "svashta".
Hvala.
hoću da kupim kacigu za skijanje. Ima li nesto sto trebam da znam kod kupovine ili može bilo koja samo da je potaman? Ima li ko iskustva sa tim?
Koliko košta da se odštampa poster nekih većih dimenzija? komada malo