Mene je 700 eura izašlo mali i veliki servis za Pasata b5.5 i zamjena dihtunga glave motora plus nešto što se na strug radi, a i gumice ventila su bile nešto u krv. Od toga 200 eura su ruke bile. Pasat 2001. god a ovo je rađeno neđe 2012, 2013. Turbina se čula ali nije bila za zamjenu, letva volana se čula ali nije bila za zamjenu. E sad, jes me prodavac možda (možda!?) zaheba ali auto je vrhunski izgledalo, nisam ni ja imao iskustva kod kupovine auta polovnih ali ništa se čulo nije kad je kupljen. E, i poslije par godina pukne interkuler (80 eura je ta cijev od nekog super modernog materijala) na onu uzbrdicu od Petrovca, tako sam ga iskulirao i odvezao do PG, iza mene plavi dim, ono prije Sozine idem 60 na sat.
Sveto trojstvo VW turbina, zamajac i dihtung gm, a dodao bih tu i letvu volana. Ne uzimajte Pasate kumim ve bogom! Jesu udobni ali i Fiat 500 je udoban, i Polo, i Auris, Nisan Kaškai je vrlo neudoban taman ka ova "moja" Corsa ali ne vozim je van grada bez do Cetinja i Trebinja.
Evo za Corsu D, 1.4i 16V ECOTEC (90 Hp), motor na lanac, djelovi za mali servis, ruke 15 eura tj. 10 jer je kod komša, a naći ću i kod Osmanagića kad sam radio.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7d941e8290.jpg
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk