Pa nije to stvar papucara vec onoga sto im je draze.
Sta je loše ako ja pomazem ženi da opere sudove?
Pomaže i ona meni da opeglam veš! :fat:
Printable View
Pa nije to stvar papucara vec onoga sto im je draze.
Sta je loše ako ja pomazem ženi da opere sudove?
Pomaže i ona meni da opeglam veš! :fat:
Evo sad sam napisao u 'kladionici'.. Citav dan se nerviram moram nesto izlomit.. neki televizor glavooommm
Ono jes, draže mu je da drnda telefon u društvu i čeka nju da mu se javi iz nekog butika ajde plati ovo pikice malena, nego da ga ostavi sa drugim.
Ma nije moguce. :) Sve sponzoruse i papucari :D
ovaj sa raspalim motorom što nas teroriše každuju noć
Tacno mi dodje da "isfazoniram" bradu kako mi odgovara i onom trajnom epilacijom maknem ovo sto mi smeta, ko ce se vise brijat svaki dan jbt aoooo!
Ma kakvi...
https://media.giphy.com/media/cFKz0XrOLjQIM/giphy.gif
Ne bi, zasto? Samo masinicom predjem svaki 2-3. dan i to ti je to... Ovako ovo sto ocu da mi je potpuno obrijano ja uvece obrijem i sutra popodne moram opet...
dosta a? :D
https://media1.tenor.com/images/8f76...39d4/tenor.gif
ajde nema smisla vise... :)
Kako su privatnici posakrivali cigare zbog ovog pojeftinjenja koje je od sjutra, to jest nocas od ponoci, i ako nijesu korigovali cijene.
Večeras jedan pričaše da nema cigara niđe kroz Bar, vjerovatno nekih traženih, jer ja u prodavncu viđeh cigare regularno :-)
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Kako sam gledao malo ceremoniju i ovog lika đe sjedi sa Klintonom u prvom redu, tačno sam očekivao ovako nešto. Pa onda ono kao ispraćaj...
https://youtu.be/SbgNRrDKM5o
Neprijatan miris
Stari nerascisceni racuni.
fali masu djelova mtr. mu:
https://i.imgur.com/2eBchuG.jpg
Nervira me velicanje i dizanje u nebo klavijaturistkinje EKV-a Margite Stefanovic.
Prije svega mozak benda je bio Milan Mladenovic.
Drugo, ne znam cemu idealizovanje i pravljenje kulta od nje na svakom cosku i svako malo kad nije bila ni po cemu narocito reprezentativna, bila je teska narkomanka, kao i vecina clanova benda i umrla je sama i zapustena, kao pseto, a klavijaturistkinja prosjecna.
Mene je uvijek podsjećala na Joko Ono.
U to doba nije bilo puno žena u rock sastavima, bilo je to strašno cool.
Krenes da se pitas s nekim, pruzis ruku i pobodu se palcevi jedan o drugi pa se ne pitas ka coek. S mosta u Moracu.
Mene više nervira što su ljudi ubjeđeni da se Mladen predozirao ili krepao od side kao i Margita
Samo Margita je rođena u bogataškoj porodici i sve je prodala za drogu da bi na kraju otegnula papke pored kontejnera
Taman je tako i uticala na bend
“kako mozes da jedes dok neki gladuju” bezgresni.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tacno. Malo ljudi zna da je umro od raka pankreasa i to mu je prvi put pozlilo nakon nastupa na nekom festivalu u Budvi.
To im je bio i poslednji nastup.
Ipak, iako nije umro direktno od droge, nego od raka pankrasa, ne znaci da se i on nije raznosio od gudre ka mu ostatak benda.
Pffff, kako mi te moralne gromade lagano idu na ignore...
Fukarluk. Narocito starijih ljudi, namazanih i podmuklih.
Vozim se taksijem na posao, a nisam imao sitnije od 50e. Uvijek vodim racuna da imam sitno za takve stvari, ali jbg, zalomi se ponekad da nema metala.. I ja, da budem posten, a ne kao neke stranke koje tu info sacuvaju za sami kraj voznje, ja to ovom vozacu kazah cim udjoh u auto, nadajuci se da ce usput naci neku pumpu ili sl, dje bi mogli razbiti novac. Nista on, bez ikakve reakcije, cuti.. Zavrsi se voznja, ja mu dajem novac, on uze i veli: "Moracu, bogome, da usitnim". Dobro, reko', sacekacu.. Izadjosmo iz auta, a on taaako lagano, zvizduce i nogu pred nogu od trafike do trafike, od prodavnice do prodavnice.. pa zamace iza zgrade.. Cijelih 5 minuta. Vraca se on i veli: "Nema nidje, moracu do pumpe da usitnim." Ja ga gledam, covjek se guzeljao 5 minuta oko zgrade, a sad jos bez pardona ulazi u auto sa mojih 50e. Ja velju: "Gospodine, ja vec kasnim na posao..". "Moram, sta cu?" Dobro, reko', opet.. sacekacu i to.. Bijah toliko oprezan i zapisah u telefon reg. oznake vozila. Posle nekih 15 minuta mi vec poceo alarm u mozgu da mi pisti, da bi se on ipak pojavio nakon nekih 20 minuta. Izlazi i veli: "Usitnih, ali sve u metalu!", i smije se. Ja ga gledam, sve mi jasno, stara fora taksista, kojom su mi se vec X puta "hvalili" razni taksisti, ogorceni zbog "drskosti" musterija koje nemaju sitno.. Kapiram sve, nasmijah se, rasirih oba dlana i velim: "Ajd, sipaj!" Broji on, dodje do 46,40 i kaze: "To je to." Ja ga gledam, ne znam je li neka skrivena kamera na zoru, voznja je iznosila 2,20, a on mi racuna kao 3,60. "O cemu se radi", rekoh, "voznja je iznosila 2,20?" "A ne, ne, ja sam bio da usitnim, a to nije o mom trosku". Auuu, vidji ovoga bilmeza, razmisljam.. te pukoh: "Prvo, da mi kazes po kom to propisu ti sebi dajes slobodu da sa tudjim novcem bukvalno nestanes na 20 minuta? Jel to neki vas interni pravilnik po kom si ovlascen da musteriju zavlacis pola sata?? Drugo, dje ti je ID-kartica? Ne vidim ti je na grudi, niti u vozilu? Dje ti je??" On me gleda par sekundi, pa se trgnu: "Evo ti! Evo ti sve!", te mi drsko izruci i onih ostalih 3,60 u ruke. Ja ladno prokomentarisah: "E tako, sunce.. tako vec moze..", okrenuh se i odoh. On kad vidje da ja bez pardona odlazim sa svih 50e (doduse, u zeljezu) i da mu se ljigava namjera obila o glavu, zalece mi se s ledja, uhvati me za rame, ja se okrenem.. a on spremio pesnicu da me udari i zbori: "Kunem ti se, sad cu da te ubijem, iako mi je 70 godina!". Ja istoh trena namjestih bradu: "Evo ti, sreco! Zvizni dobro! Pusticu te da me udaris prvi, bez brige. Ali samo pogledaj koliko svjedoka ima okolo (a narod oko nas zgranuto gleda) i moj ti je savjet da me ne tjeras da grijeh cinim." On se opet zamrznu, gleda me, ona pesnica mu drhti u vazduh, sav pocrvenio ka paprika.. U jednom trenu se trgnu, okrenu se i ode put auta, sve psujuci i pljujuci usput..
Ja dolazim na posao, razmisljam i ne vjerujem kako mi je dan poceo..
Trebao si ga dokrajcit, prijavis ga dispeceru i onda g aon iskljcui iz voznje i uzme mu jos 30 eura za kaznu. Fino bi bilo do tebe da kazes koje je to taxi udruzenje.
Ne zelim da blatim cijelo udruzenje, jer nisam imao takvih neprijatnosti s njima do sad. Tretiracu ovo kao izolovan slucaj, individualnu (ne)odgovornost i bahatost..
Vala, za takvo njegovo ponasanje, nacerao bih da svaki dan kad se probudi sam sebi rece "sto mi htjede ovo" Takav nije ni zasluzio bolje. Nije rad sa narodom za njega.
Ali totalno mi je nejasna tolika kolicina zlobe, narocito sto sam mu odmah po ulasku u auto objasnio situaciju. Mogao je na dvije pumpe da svrati usput, ali on se ipak stedio za svoj performans na kraju. Vjerovatno je to vec radio ljudima prije. Pih..
Vala, kad je tako digao šaku bio, tu bi rijetko ko izdržao da ga ne nabode da sve četiri u vis digne.
Svaka čast na samokontroli.
I što bi dobio sa nabadanjem... Ja bih samo zvao dispečera i rekao da mi je taksista prijetio...
Našao neku ženu iz gomile koja je gledala za svedoka i napravio mu šou na poslu, tražio discipliski i sve ostalo.. Naravno kasnije bi odustao i to na samom kraju kada bi mu bilo muka od svega , ali bi se svaki put trgnuo i preznojio kada vidi 50e. Mada nisi zakasnio možeš i sada
I da, radio sam to.
Poslato sa kompaktne pisaće mašine P10 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............