Vtatili se seljaci sa sela da vode drzavu i skoluju djecu. Vidim po parkingu, bitka za ladovinu.
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Printable View
Vtatili se seljaci sa sela da vode drzavu i skoluju djecu. Vidim po parkingu, bitka za ladovinu.
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
To jeste užasno.. Ali je takođe užasno što rade ljudi iz tvoje struke, jes' da nisi ti lično kriv, ali tvoje kolege su pojedine ljude dovele do sličnog ponašanja. Još mi se nije desilo da mi vrate kompjuter a da nije u još gorem stanju i to već godinama bukvalno u MAKAR 20 različitih radnji, pritom su svi nadmeni i glume straaašne stručnjake.
Kad neko ima dogodovstinu za ispricat u svakoj prilici i svakim povodom... Izmisljenu naravno. Ima ih na forumu puno. "E jes... Imam ti ja jednog drugara on ti je... A ovaj drugi drugar... prvi.. najbolji... najjaci..." Ao...
Lopovi u luckoj kapetaniji.
Ne bih u detalje, previse ih ima.
Nema dovoljno kadidata kazu... Ali ako oces, nije problem... Samo da platis za 5-oricu koji je minimum za ispitivanje od 2 minuta...
Ova slika je zapalila internet, ova slika je zamalo srušila internet, on/ona je srušila instagram/twitter/facebook.... Bože da oćeš sve zapalit pa da se počine
Parking kod klinickog pored medicinske zatvoren I on je rezervisan za radnike klinickog,pa dje da parkiramo auto na regularni parking a da ga ne ostavljam kao cobanin na put ili na travnjak posto je onaj ispred stalno zauzet.
Debilna uprava Klinickog !
Sent from my G620S-L01 using Tapatalk
Ovo me ljeto nervira, nikad da prodje u pm...
Donnie, duplak je, opusteno :)
http://oi59.tinypic.com/35iu78p.jpg
Aj što je dosadan, nego je i nervozan... ;)
P.S. Ne treba da napominjem da je ovo njegova poruka u mom inboxu? :D
Ja bi ga banova da se ista pitam, pa da se ponovo muci.. I diga bi granicu na 250 postova :-)
poslato paukom
pfxaxaxax kakva prikaza :D
Podržavam. Granica od 50 postova se pokazala kao kontra produktivna. Možda bi bilo dobro da se stavi da profil koji nije mlađi od mjesec/dva/pola godine.... dana može da postavi oglas, da bi se izbjeglo nagomilavanje novih akanunta samo sa 1 ili 2 oglasa.. . ili neka druga varijanta... sa 250 postova ili 500..
Ili da ima reputacije minimum 2000 hiljade, no se tek onds nebi moglo opstat od dokazivanja ja mislim... :-)
poslato paukom
Žene kad krenu sa raspravom, onako, u gomili...ili muškarci -.-
(nema razlike, jednako se čerupaju)
Nema preko rasprave taksista na aerodrom ,da cujes tu viku ,ko kome krade voznje . Plaka sam prije neki dan :)
Послато са SM-G357FZ уз помоћ Тапатока
...ili ovdje, niokočegabaš.
Pa kad isuču mačeve, a sve junak do junaka. :)
Bilo price X puta.
Mislim da je bilo kakav broj post-ova kontraproduktivan. Treba vremenski ogranicit' pa ko ima strpljenja da ceka recimo 6 mjeseci (najkraci period koji bi ja stavio) onda i zasluzuje da nesto proda. A niko nece pravit' dodatne naloga za prodaju niti ce se spam-ovat' da se skupi tih 50 (ili koliko god) post-ova.
Nego ovo je prica za CDM Info a nije da je nije bilo ni tamo. Vise puta.