Dali mu nekakvu funkciju i ućutao se kao trun u š...
Printable View
Dali mu nekakvu funkciju i ućutao se kao trun u š...
svi ostali preletači iz dpsa u df su nebitni u poredjenju sa njom. ona je bila ta koja je vedrila i oblačila po ovoj državi. koja je urnisala institucije, gazila Ustav i državu. na sve to i sky je dodatno otkrio neke stvari. takva osoba je par puta pošla u vjerski objekat, odradila transfer i sad je ne pominju. na kraju dana i sveto marović je njihov.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Znači jači su likovi od FBIaj škole. :joy:
Član je nekoliko profesionalnih udruženja, a između ostalog i FBI National Academy Associates (FBINAA)- svjetsko strukovno udruženje za sprovođenje zakona, odnosno međunarodna organizacija-udruženje službenika za sprovođenje zakona koji su diplomirali na FBI Nacionalnoj akademiji sa ekspertizom u oblasti sprovođenja zakona, obuke, obrazovanja i informacija;
A što znam ža mi nešto lika.Vidim ga nekad u javnost mislim da mu je bolje što je izašao iz kruga kriminalaca.Najbolje da mu se bavi hortikulturom u ovoj kriminalnoj državi.
On je prosto stio da odvoji MUP od partija ali ne ide.
https://youtube.com/shorts/KyJgYgXBs...rqVCOHT70Pc8X-
Ne treba Brđanina zanemarit ka intelektualca jer on to i jes.
Vrlo bitna stavka oko komisije na 33 min i 17 sec.Bio je prije svega protiv upliva partije u organ đe partijama mjesta nema.Zbog toga su ga puštili niz vodu.A Adžić je bio prije svega,neki turizmiolog i politikant URA.
(26) INTERVJU - Zoran Brđanin, bivši direktor Uprave policije - YouTube
Ma mučenik. Ne sprdaj se Blu. Gledao da uvali guzicu I tad i sad.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
А пуцало се кад су се родили. Говна од гована.
Petnaestogodišnjak iz Sarajeva pretučen u Podgorici
https://www.cdm.me/hronika/petnaesto...n-u-podgorici/
extra.
Ne sumnjam da nije Don Kihot :joy: ali,za MUP je reka što treba da se maknu od jebenih partija.
Što je najcrnje od svega MUP-ovci neke klubove štite u obezbjeđenje ka da smo u devedesete.Onaj Filip Adžić koji je on faktor u bezbjednost izvini,molim.
Stara crnogorska - javna tajna.
Previse lijepo napisano da bi se vjerovalo...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
kada roditelji svoju djecu uče da su ljudi iz Sarajeva zli, loši i svakakvi. kada ih uče mržnji od kada su rodjeni. kada ih uče da su slobo, radovan i ratko junaci a ne zločinci. kada ih uče da ljudi druge vjere nisu na istom 'nivou' kao oni. e, tad imamo ovo. užasne stvari se dešavaju. za ovu, konkretnu su krivi naravno roditelji. jer su ih oni uputili ka ovome.
https://roditelji.me/petnaestogodisn...n-u-podgorici/
Quote:
Kada je na pitanje jednog od njih odgovorio odakle je, uslijedile su psovke “došao si ođe da se k***** j**** ti majku balijsku”, pljuvanje, udarci stisnutom pesnicom u glavu. Pridružili su mu se i ostali, oborili ga na zemlju i nastavili da ga udaraju rukama i nogama po glavi i tijelu.
Milutin unistava strateski resurs drzave, i traci desetine miliona narodnih para godisnje.
I ja bi proba da vozim avion ako me pitaju, ne znam bi li se sa mnom provozao.
Da ima drzave, Zoblica i Milutin bi dijelili obroke u ZIKS.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ako je ovo istina,užas.Podsjeća me na devedesete kad su neka đeca nestajala nam iz klupa ja nisam znala zašto ali bilo je zato što su druge vjere i nacije iako meni to ništa nije bilo jasno.
A ja da vi rečem nisu đeca kriva krivi su roditelji krvoloci koji podižu generaciju krvoloka.
Za ovo vrsnjacko nasilje tj tekst novinara prokomentarisah...
A za MUP to je previse mocno oruđe da bi bilo u ruke obicno IQ koji oce da radi po zakonu... a opet u mup koriste politicari za bogacenje svojih cerki firmi... kakvi su tamo dilovi ... milionski
Vala je ovaj zaradio mjesto đe su ga posadili.
Objasni kako se kod nas bolje živi no u Njemačku.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...40395742c9.jpg
Uopste nisam iznenadjen jer znam da se kod 70-80% pravoslavnih familija prica o ********ma, balijama, ustasama... Djeca se od malih nogu uce mrznji. I ova djeca koja su dosla iz Turske ce polako put kuce kad cuju da ih djeca iz odjeljenja prozivaju na osnovu porijekla jer su ih doma tako naucili [emoji2]
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Petnaestogodišnji dječak iz Sarajeva, koji sa majkom boravi u posjeti prijateljima iz Podgorice, povrijeđen je sinoć u maloljetničkom napadu u naselju Blok pet, prenosi portal Roditelji.me...
Cim procitate Roditelji.me onda meket cujete... slobodno zanemarite tekst...
Ajde out ne.... Prije svega nemaš pojma da li je i bilo sve kao što piše. Iz mog iskustva sa novinama za slučajeve o kojima sam znao kako su se zbili ni 50 posto tačnog nisu napisali. . Bilo je tri puta više ovakvih tuča nekad. Psovalo se sve i svašta uvijek. Samo nisu novine objavljiivale svaku. Ne svaku nego nijednu. Plus se sad trude da izazovu upravo ovo. Kako koga sa koje strane izbiju. Što je užasno. I mogu da mi budu jasni ovi dežurni huškači, ali daj molim te ti bar malo razmisli prije nego što počneš da isijavaš. Nema potrebe da mi išta objašnjavaš. Ovo napisah samo zbog tebe.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk