Kakvi su ''Svajcarci''-Behrami,Inler,Saciri,Saka,Derdjok,Dzemaili,Mehmedi
Printable View
Kakvi su ''Svajcarci''-Behrami,Inler,Saciri,Saka,Derdjok,Dzemaili,Mehmedi
protiv nas će sva tri naredna protivnika ić na pobjedu i to otvoreno od prvog minuta - i to nam je šansa!!! sa simonom, jovetom, jovanovićem, džudovićem.. biće tu bodova za nas..
potcijenit će nas i zalećet se, a onda dobit po njuškama..;)
Samo da Hart brani protiv nas i ne sjekirajte se.
mada smo noćas poslije gola i mi malo uzlećeli, nestala je čvrstina na sredini i u odbrani..
možda griješim, ali ni drinčić mi noćas nije osigurao mjesto u prvih 11 za naredne mečeve..
sta da se radi, nije nas htjelo, sudija klao citavu utakmicu, momci ostavili srce na terenu... jbg dobili smo ih u gostima iz jednog shuta, danas nije htjelo da udje, osjetili nas na desnog beka pa drali tamo, savic je bio jako nesiguran veceras, a i pritisak je ogroman bio. sada treba ponovo kopati po ostrvu, i isprashiti velsane, i onda bi se sa englezima u podgorici igralo za prvo mjesto. mislite vi sta ocete, uz jovetu, simona i raspolozenog mirka, nema kome ne mozemo dati go...
nijesi no si obdvije stvari u pravu
mada ce drincic igrat jer nema ko
Nema jos snimka.
Kako sam bio sj*ban poslije meca, nijesam skoro progovorio do nk. Prelosa reakcija Base, inace bi se realno odbranili kao i do sad. Ali opet sam ponosan, nastavljamo sa sjajnim stvarima, jos uvijek nemamo poraz. Sve je moguce i cvrsto vjerujem u baraz. Sad imamo pretezak raspored za drugo najbolje mjesto, ali baraz je nas, dajte malo optimizma. Lose je sto nam moze doci neko za'eban u dvomecu, plus moguce sudjenje protiv nas. Ali dva meca, sve je moguce. Imamo reprezentativni duh dostojan najvecih zemalja. Nadjite mi repku za koju trenutno ovako ginu igraci na terenu. Srce mi je puno i ponosan sam !
Da, ja sam falio, mislim da se ipak računaju međusobni susreti ali opet, ako Švicarci dobiju sve do kraja po 1:0 pa i vas, a vi dobijete Wales manje od 2 razlike i izgubite od Engleza 1 razlike onda su Švicarci drugi. Ima tu dosta kalkulacija. Eto zato je ovo večeras bio kiks.
Ja sam jos sjeban,zato i ovoliko piskaram,bolje mi je da idem da spavam nesto.
mirko razocarao,igrali smo tu i tamo...samo nam treba dobar vezni red da ima ko da povuce da prenese loptu a ne savic svaki put dugu loptu put vucinica i nista...a sudije su sramota..da su mi bili na dohvat ruke lobanje bi im otvorio...bice bolje i dalje smo najbolji drugi ako ne kao drugi idemo sigurno u baraz..moraju svajcarci da kiksaju u naredna tri meca bar jedan...e viva montenegro..:)
Ljudi
mi imamo 6 bodova vishe 3 kola pred kraj.
Svako drugi, osim domacih megalomana, ce reci da imamo velike sanse za 2 mjesto.
Propustena je sansa, ali imamo jos tri.
Psiholoski je mozda cak i dobar ovaj remi jer cemo mnogo opreznije uci u SVE TRI SLEDECE UTAKMICE
Mirko je imao jako težak kraj sezone. Nakon nekoliko teških promašaja u Romi bio je pod takvim pritiskom da ga je bilo strah i šutnut na go... Nego sreća malo se povratio iako je i psihički i fizički daleko od onog Mirka koji je skidao gaće protiv Švajcarske. Plus noćas gdje god bi krenuo našla bi se tri bugarina da ga čuvaju.
Inače se često puta slažem s onim što ti pišeš ali u ovome slučaju se nikako ne slažem. Puno, puno lakše bi vam bilo, s psihološke strane, ići u Wales da imate 8 bodova više od Švicaraca. Ovako vi MORATE pobijedit barem jednu utakmicu i jednu odigrat neriješeno, a kad moraš pobijediti onda je to preveliki teret. Ne krene li dobro ispočetka, kako vrijeme prolazi tako igrači postaju sve nervozniji što protivničkoj ekipi ostavlja prostor za brze kontre. Druže ja sam neutralan i volio bih, ali baš stvarno volio, ako ništa onda radi Cica, da CG prođe dalje, ali ja na stvari gledam malo rasterećenije i realnije nego vi. Veliki vas problemi čekaju. Ne i nerješivi, ali ipak veliki problemi.
Meni nije jasno zašto većina bodove protiv Engleza doživljavaju nemogućom misijom kad ova ekipa može čak da dobije Švajcarsku u goste!!!Nama je u prvo hvalio samo kreativac u napad poput Jovetića i bila bi prednost od 2:0 sigurno a taj problem nećemo imati u nastavku tako da ja vjerujem da će ovi momci izborit plasman...
Postojao je pad u igri od 60 min. ali taktika da se napane na kraju nije dala rezultat do poluvremena pa se u drugo ušlo otvoreno što je izazvalo opterećenje sredini i posle frenetičnih 60 min. naši igrači (sredina) nisu navikli na ogromne napore i pali ali tako se stvara reprezentacija.
Nema zime što se ove ekipe tiče :-)
nekoliko stvari:
Pavicevic - RESPECT :respect::respect::respect::respect::respect::resp ect:
Vazno da se Joveta vratio:bravo:
Pejovic nije ispratio Popova tako da ni samo Basha nije kriv vec i mr Shtaka
Fatic - velika greshka njegov ulazak
Bozhovic i nije bio tolko losh, bolji nego obichno
Drinchic ima konstantni problem sa defanzivnim pokrivanjem sredine isti problem kao kod Filipovica
Mirko nije bio pravi ali shto da se radi, ne moramo ga odmah pljuvat
nekako smo bili rastrzani nakon vodjstva,da ne pominjem izjednachnje, za razliku od utakmice protiv Shvajcarske kad smo se stisli i branili 1-0 i noktima i zubima, izgleda da je pritisak uchinio svoje
IPAK ne svidja mi se ovaj defetizam od vas, treba gledat utakmicu po utakmicu i vjerovat u sebe, jeste ono kad se gleda provizorno chini se da cemo mi i sajdzije imat isto bodova, ali ko to mozhe znat
Prvo Vels da dobijemo pa onda pravimo kombinacije to je kljuchno
i treba imat u vidu da Vels ima obichaj da zadnja kola dobro odigra pa ko zna kako ce Shvajcarcima bit 7og okt u Kardif mozhda ih isklepecu Velshani tamo ipak je to ponosna nacija
Kako god drzhimo stvari u svoje ruke i ne zhelim da budemo od onih repki shto su dobar start kasnije prosule i ostale praznih shaka.Necu i necu:hammer:
E' VIVA MONTENEGRO:D
p.s. u UEFA takmichenjima se gleda medjusobni skor a FIFA gleda gol razliku
ovo je za evropsko prvenstvo tako da se uefa pita;)
Ao...Tacno vidim i da smo dobili nocas,da bi neki odje pisali kako je Vels ipak prejak,bod tamo maksimum,deru nas Englezi,Svajcarci sve dobijaju i ispadamo.
Mjesto na na EP dobijaju oni koji pokazu da zasluzuju da odu tamo,a to nikad nije lako.Ja eventualnu pobjedu protiv Velsa ne gledam kroz prizmu drugog mjesta,vec kao sansu da se borimo za prvo,a borba za drugo nam ne moze izmac do zadnjeg kola,pa da svaku utakmicu dotad izgubimo.Ukoliko ste stvarno ubijedjeni da su Svajcarci toliko bolji da nemamo sto tamo ic,zaista ne vidim cemu onda nada da se ide u baraz ili na EP,ne daj boze?Mora li u svakom sportu uvijek nekakvo potcjenjivanje i "realnost"?
Uostalom,nije mi jasno sta vi tako strasno vidite u toj Svajcarskoj.Ja vidim tvrdu,defanzivnu ekipu,koja je dobra protiv jakih,kad se nalazi u podredjenom polozaju,ali ekipu koja je skoro pa nesposobna da slomi otpor defanzivnih ekipa,bez obzira koliko joj trebalo,pa bile one solidne kao Grcka,slabije poput Hondurasa ili nikakve poput Luksemburga.Ne kazem da je nemoguce da nas dobiju,po meni bi to bila utakmica na noz,50-50,ali nas neki odje vec prezalise i sahranise,a ne znam cime su to nasi fudbaleri zasluzili,no aj.
Nisam citao prethodne komentare, kasno je...samo da kazem par stvari...
Prvo, Mirko je sraman bio...koliko god dobar igrac bio, veceras je PRVI POSAO U SVLACIONICU I NIJE POZDRAVIO NAVIJACE !!! SRAMNO OD KAPITENA !!! Na stranu to sto je bio najgori na terenu...
Drugo, ovi strucnjaci sto su mi lupali negativnu rep nek zato sto sam rekao da ce bit 1:1 , nek ponovo procitaju sto sam napisao i nek se fudbalski malo obrazuju !!!
https://forum.cdm.me/showthread.php?...-Gora-Bugarska
Opushtite se ljudi, istina da smo kiksali nocas sa rezultatom jer smo mogli sve nocas zavrshit ali nebitno ide se na tu pobjedu protiv realno slabijeg Welsa ali sa par dobrih pojedinaca, pitanje je samo kako ce oni odigrat ovo do kraja jer nemaju nikakav imperativ jedino shto ce tad bit u top formi pa i nama nece bit lako a ne Svajcarcima predzadnji mech kad budu full spremni.
O utakmici ne bih bash pisao jer sa Sjevera se nije moglo dosta toga ispratit pa cu pogledat snimak u ponedeljak.
Samo totalni respect za gosn Pavicevica kako je samo poslao onoga Bugarina u MIMI po sendviche...
Svakako nama se vracu ostali povrijedjeni/suspendovani igrachi i shto je dosta vas do sad istaklo nema te ekipe kojoj Mirko, Stevan i Simon ne mogu dati gol a ne treba zaboravit ni nashu radilicu Djalovica i Beciraja koji se jednostavno mora uvodit zadnjih 20tak minuta jer puca od snage momak, prespreman je i ostavice im te odbrane za 5-6 metara kad se zaputi put protivnichkog gola :)
Isto moram istac da je atmosfera bila fenomenalna, mozhda chak i mogla bit malo bolja (mozhda smo se malo preforsirali u Njegoshevu :P) ali meni je bilo odlichno i ponosan sam shto sam opet bio u mogucnosti da sa ostalim Crnogorcima i Crnogorkama bodrim ove dobre momke.
Vec ste rekli da malo koja reprezentacija na svijetu mozhe da se poredi sa nashom jer nashi ipak igraju sa ponosom i ginu za drzhavni dres dok velika vecina igracha iz ostalih zemalja ladi muda.
I za kraj moram ovo dodat nadam se da moderatori nece morat intervenisat.
Jebena lopovchad, pas masters.
Sve je dobro zavrseno ljudi , prolazimo mi ... relano, utkamicu u Bugarsku niko nije ocekiva da cemo dobit, a ovu smo svi ocekivali , tako da je na isto doslo. Samo da nas sudije ne ostete sa strane i sve ce dobro bit. I je li tacno da onaj go vucinica nije bio offside?
Takodje, onaj napad kad su bugari dali go , ono nije faul za njih bio , no za nas, no dobro. Samo naprijed.
Jos mi se mota u glavu utakmica tako da moram podijelit sto mislim.
1.) Teska utakmica. Mislim da smo podcijenili Bugare, sto se pokazalo po pristupu posto smo dali go. Mislili smo da smo vec dobili utakmicu i da je samo pitanje kolka cemo im jos dat.
2.) Odbrana nam je bila BEDEM i svaka im cast. Cak ni Pejovic nije lose odigra. Nemozemo ih krivit za primljeni go. Greske se desavaju, a Bugari su preuzeli sredinu poslije naseg gola zbog cega je uslijedio nevidjeni pritisak. Iskreno receno, sami bog zna kako nismo primili jos koji.
3.) U nasoj ekipi osim Vucinica nije bilo igraca koji je mogao stat na loptu i odigrat nesto da valja. Bio to dribling ili proigravanje. A posto njega nije islo, ofanzivno smo slabo funkcionisali. Ovo se tek vidjelo kad je Jovetic usao. Odma smo krenuli da stvaramo sanse i mnogo smo opasniji bili.
4.) O sudjenju nemam snage da pricam ...
Po meni, glavna pouka koju moramo da izvucemo je da moramo da naucimo bolje da se nosimo sa pritiskom. Izgoreli smo od zelje da dobijemo i to nam se zamalo nije obilo o glavu. Iskreno, meni je zao sto nije odma stavio kascelana kad smo dali go jer su nam se odjednom pojavile rupe u sredinu i zbog toga su nam poceli dolazit toliko lako do gola. A tek posto su nam dali go da ne pricamo ... u sredinu su cinjeli sto su htjeli.
U svakom slucaju, sve vise licimo na ekipu i budite sigurni da mozemo svakoga dobit. Samo treba da naucimo da nesmijemo unaprijed racunat na bodove ma s kim god da igramo. Ovo treba da nam sluzi kao lekcija.
U Kardif treba da odemo rastereceni i svjesni da smo bolji od njih i da ih mozemo dobit. Uz takav pristup i trud koji smo do sad vidjeli nemamo sto da se $ekiramo. Sto bude neka bude. Da smo zdrao!
Za baraz nam treba bod protiv Walesa i Svice. Sa ovakvom igrom i pristupom (i bez potcijenjivanja protivnika tokom cijelog mecha) sasvim realan scenario.
Sve preko toga nam otvara mogucnost direktnog plasmana.
Pobjeda protiv Bugara bi nam omogucila nerealnu situaciju, megalomaniju, koja bi dovela do toga da vec razmisljamo o cetvrtfinalu i polufinalu EP-a
U takvoj situaciji siguran sam da bi glatko izgubili u Kardifu, potpuno potonuli pod Englezima i na kraju opet igrali sa Svicom na biti-ne biti
I realno, mnogo je macku govedja glava. Previshe bi bilo da smo opet imali srece.
U Vels bi valjalo poci... A i ribe su dobre tamo, pa da oplemenitimo malo Britaniju...
Stvarno je nevjerovatan prostakluk zvizdat na neciju himnu
Sistem igre je postojao do vodjstva.Nakon toga nesto se urusilo, mozda pad koncentracije uzrokovan fizickom iscrpljenoscu.
Pavicevic se opucio, vukao naprijed pa je i logicno da je malo vise prostora Petrov ima u drugo poluvrijeme....i za gol je najzasluzniji
Stoperi generalno dobri iako su krivi za gol.
Lijeva banda (Pejovic-Bozovic) ocajna.
Sa kapitenom bi trebalo jedan ozbiljan razgovor da povedu Dejo i Cico. Prvo pitanje da mu bude :"igra li se tebi nocas? ne? aj na klupu il na tribine!"...Neozbiljno, nezaintreresovano, neprofesionalno, indolentno, bezobrazno prema saigracima koje je fizicki dodatno trosio jer je svaku loptu izgubio. Setkanje po terenu vise ne prolazi, pa njemu navijaci Rome i zvizde sa razlogom.
Sve u svemu, ostvarujemo rezultate i dalje iznad bar mog ocekivanja.
Ako odlucuje medjusobni susret, onda nam se sve svodi na mec sa Svajcarcima (Bugari ne mogu sve dobit do kraja!). Remi tamo i mi smo u baraz (pa i da izgubimo od Velsa i Engleza a Svicarska potuce vels i bulgare)
Gledajte ljudi, ne zalijecite se previse sa pricama o kapitenu... Ako bi on trcao i izgarao, kao Djalo, koji to radi cisto da se vidi da nesto radi covjek, onda bi racunali na njegove golove, kreatinost, trenutak, ..., o kukovu dne. Isto treba uzeti u obzir da je italijanski sampionat zavrsen relativno davno, a jos Mirko nije imao kontinuitet u istom, tako da nije ni cudo sto se "pribojavao" uoci meca, jer je znao da ne zna koliko on moze. Ruke na koljena, krajem prvog poluvremena su rekle koliko je on mogao u ovom mecu.
Izvinjavam se svima zbog dezinformacije onda, ja ovako pročitah na wikipediji.
http://i52.tinypic.com/2v96aug.jpg
Tamo još piše da je u Svonsiju.
Ne znam zašto ali jutros sam prilično raspoložen i još više ubijedjen da će ova reprezentacija igrat na EP!!!Sinoć jeste bilo malo bzv što nismo dobili utakmicu dje je samo jedan tim igrao do pred kraj a i tada kad su Bugari dali gol i stvorili neku presiju ušao je Jovetić i zajedno sa Vučinićem odradio jednu akciju koja bi izbačila ne znam koju odbranu nego Božović nije imao završnicu ali što se može reć Božoviću posle one akcije (fudbal na pijesku) i gola Djalovića :D...hahaha...jedan dio smo odigrali kao Barselona i to bez zajebancije i samo treba da zadrže takav pristup!!!Kranjčar kaže da je potreban kontinuitet i on će od igrača izvući maximum a evo on to i radi i svaka mu čast kako su svi motivisani!!!Trenutno prelazimo sa defanzivnu u ofanzivnu ekipu jer samo tako možemo zadržat mjesto na rang listi!!!
ps: ako se neko pita kako smo to ofanzivna ekipa koja je sinoć dala 1 gol neka pogleda snimak...
trenutak kad je zaglio cica... suze mi idu, zivota mi. logika i tabele kazu drugacije, ali se ne mogu otresti utiska da ovo boli kao poraz...
p.s. da se razumijemo, i dalje smo u sjajnoj poziciji...
falio je simon sinoc ljudi, jes da ga nema u napad, al momak odigra pozadi da je to bruka, al dobro sad ne mozemo kukat za necim sto je nepovratno, nego fino za vels da se spremimo kao nikad,
a sve se bojim da ce utakmica sa svajcarskom dosta odlucivati, al makar ce crvena kolona bit dugacka do svajcarske
ocu da vidim snimak kako pavicevic baca onog bugara kraj aut linije :D :D
znas kako, u velsu da uzmemo 3 komada, i sve ce biti puno lakse. svajcarci igraju sa bugarima, nece to biti lako ako bugari ostanu neporazeni protiv engleza. mislim da smo bolji od svajcaraca, tako da se tamo u bilo kojoj kombinaciji moze pucati na bod.