The Town - odlican, cak i bolji za nijansu od RED-a. Preporuka za oba, dva sata za odmor. :)
opet je bilo piplica koje su dosle da se ispricaju, nit ih ko opominje, niti kome smetaju. strasno...
Printable View
The Town - odlican, cak i bolji za nijansu od RED-a. Preporuka za oba, dva sata za odmor. :)
opet je bilo piplica koje su dosle da se ispricaju, nit ih ko opominje, niti kome smetaju. strasno...
mrzim one koji dodju da bi došli,koje film ne zanima,koji dodju i telefoniraju i koji se cimaju kad ce kraj vise i tako to...
.... ili da se naiju kokica, ne daj boze da podju na film bez kokica, ko go na ulicu da izadjes
dobro je te se hamburgeri ne daju tamo
imam protiv zvuka koji stvaraju
Filmove je najljepše gledat sam.
http://keeptonyblairforpm.files.word...pty-cinema.jpg
Za nekulturnu paščad treba dijelit brnjice mjesto kokica. Rajetno li je doma ponekad :)
Devil = wanna be horror
solidan filmcic
Jesam ja. Meni se svidjeo, mada, nekome ko je odgledao svih 6 djelova (vise nego po jednom) mora da se svidi. Ali mi se cini samo kao prelaz, do tog konacnog zadnjeg dijela...
Cetinjski izraz pravi :)
Ja sam uzeo bas zadnji put kad sam bio da gledam, ali nisam nikome smetao, jer sam ih pojeo taman dok su trejleri poceli :D (sto cu, poranio sam).
Koliko, nakon svejtske premijere, stizu novi naslovi u Ster?
Cekam Black Swan a bojim se da nece prije nove godine.
Mislim da hoce.
Due Date, odlican, Zach maestralan. Momak je lud. Vrijedi ga odgledati, po meni rang Hangovera skroz.
E, i Dzulijet Luis ostarala... :(
bio sam da gledam Due Date. kaaaako me nervirala ona zena sto je svako malo ulazila da ne znam ni ja sto kontrolise.. Htio sam je gadjat onim kokicama! :mad::mad::mad:
Ne volim da pijem onu iz plasticne ambalaze, najvise mi odgovara točena Coca-Cola jer je blaža, a i kad traje film recimo 2 sata piće ostaje hladno tokom cijelog filma dok ona u bocu postane mlaka. Vise puta sam pitao ima li leda, svaki put su mi odgovorili da nemaju, i sto da radim i kome da se obratim kad mi sl put kazu da nema?
Zahvaljujem
A ni koka kole na točenje nema skoro nikad, tako da se nemaš što ikome obraćat'...
Ja sam je proba' 2 puta otkad je bioskop otvoren, eto toliko su je imali...
kako mozes tamo da ides da gledas filmove,objasni mi!?
Koka kole na tocenje nije bilo ukupno 20-ak dana za ove dvije godine, tako da ti ta prica ne stoji, a to sto je nema nije do bioskopa, vec do CCHBC koji su distributeri pica, jer gospoda ne umiju da naruce dovoljan broj kontejnera sa sirupom, za par prodajnih mjesta dje ima tocene koka kole (bioskop, mimi, ne mogu da se sjetim ima li jos ko...)
Sto se tice leda, ledomat je pozicioniran u prostoru dje je kafic, tako da tamo leda ima stalno...U prostoru dje se prodaju kokice ga nema. Ukoliko trazis led, a kazu ti da ga nema, trazi nekog od supervizora koji su stalno u smjeni, rijesices problem. Led uglavnom do sad ljudi nisu trazili, jer je tocena koka kola sama po sebi dosta hladna, ali eto, ako zelis led, postoji nacin da ga dobijes. Ako ti treba jos kakva pomoc, mozes na pm.
mogu li se dobiti (ili kupiti) neki od postera za najavu filmova nakon sto se projekcije zavrse?
Koka kole na točenje je ukupno bilo 20ak dana, tako da ti ta priča ne stoji.
A ovo za priču ko je kriv...Treba li ja da dođem i istražujem zbog koga nema koka kole, a u cjenovnik piše da ima? Shvataš li ti da mene ne interesuje ko je kriv? Ni mene ni nijednog običnog posjetioca bioskopa. Na cjenovniku piše da ima koka kole na točenje, znači da mora da je ima. Ko je kriv, ko nije naručio, ko nije dostavio me apsolutno ne zanima. Ako je nemate, izbacite je sa cjenovnika pića.
Dobro, ponekad nije bilo velikih casa za CC... Al dobro, nije to sad nesto goruce... Necemo se sekirat oko toga :)
Znam.
_________
oTe li ko gledati nocas Stone? Ako oTe, neka javi kEakav je :p
eo ga ja sinoc gledah s djevojkom, puna sala - svi izadjosmo zbunjeni. . . mislim da smo ili preglupi ili prepametni da bi ga shvatili. konstantno sam ocekivao da se nesto sa srecom desi, ali. . .
ali, to je moja prva impresija, pogledajte film pa i vi prokomentarisite jer me interesuju iskustva drugih :D
Kad dolazi u Ster?
http://www.youtube.com/watch?v=-xxLw...eature=related
Nadam se da Tron dolazi iduce sedmice. Nadam se... i ako ce film biti razocarenje...
Pa kako se sve vise blizila premijera, tako je sve vise informacija izlazilo, koje mi bas nisu uljevale povjerenje u nastavak trona. No dobro... nikad se ne zna. Valjda se ne moze ponovit Inception u istoj godini.
jedan je inception
http://stermontenegro.com/index.php?...=detail&id=178
Piše tek 6. januara.
A bio sam siguran da je pisalo 23. decembra.