naše NVO su sr*nje
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
naše NVO su sr*nje
Nadam se da je samo 5, d ane bude vise. Kakve su to vrane olinjale
ja nijesam protiv da se organizuje okupljanje neka se pokaže da je ovajzločin veći od drugih i možda će dobiti povlašćen tretman pa će se brže i procesuirati a neće ka rufin koji je majku tranžirao dobiti 10 godina pa biti pušten posle 4 zbog dobrog vladanja a onda ubi onoga Bokana u Baru, nego će dobiti maksimalnu kaznu i ako ima pravde neće dočekat da izađe...a linč nemojte, to samo pokazuje da je lako manipulist nama, sad da neko kaže eno ga na ulicu ajmo da ga rastrgnemo masa bi pošla i što?
Gledam po stoti put ovaj video. I jos ne razumijem ove ljude sto su mogli da pucaju na taj narod.
https://youtu.be/33jYId5JLl4
Neka sto ne razumijes sto su pucali....ali da ne mozes da razumijes da BI PONOVO PUCALI .... e to je vec nesto :)
Kako bre ne razumijes, a toliki si momak ?
naravno da nisu srbi pucali nego americki placenici u saradnji sa iluminatima i vatikanskim gej lobijem - a sve sa ciljem da naskode srbima u bosni!
Ako, daleko bilo, pane ili, još dalje bilo, umre Milo, to nas čeka u sred Podgorice. Zli Srbi već su spremili snajpere dometa 5, 6 kilometara a da ne govorimo o tome kakvi su strijelci. Nisu Fake news nastale s D. Trampom no su vazda postojale. Samo su sad dočekale da ih predsjednik najmoćnije države na svijetu tako nazove.
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Pa sad....ono nije da je prevencija loša, ali....svijet nas gleda....ne možemo onako kako bi trebalo....
Mislim da preferira cirilicu
Ču ovo ne razumije. A Goli otok i ostalo razumije. E pa čudo.
Goli otok je majka. Valja bi nam jos jedan.
Nastavnice u OŠ Pavle Rovinski, vrse pritisak na djecu da slave polamatursko u Hilton i to po cijeni od 35 eura po djetetu. Je li moguce da te raspadulje iskompleksirane imaju dil da hotelom. Pojedina djeca iz nekih odjeljenja su trazili d aslave u Sportski, dobili su odgovor "Ne znamima me" U 99% restorana u PG i hotela kad pravi neko svadbu cijena po stolici je manja od 30 eura.
Odma u novine, mater im raspalu...
SJutra cu da vidim kad mi dijete dodje iz skole sto ce bit, pa cu onda.
Po***** se na danasnje uciteljice.
Oce one da se slikaju u Hilton.
Viđeh sad sliku đe ovu bitangu privode... samo ima neku tačku crvenu na čelo...
Pa je li moguće da ga nijesu malo takli u policiju? Ili biju dje se ne vidi?
Svaka čast tome inspektoru koji mora od njega mirno da uzima izjavu, da sluša te scene kao prvo, da poštuje neki protokol sa njim, da mu ukaže neko poštovanje što mu služba nalaže...
E da, Zdravko Begoviću, sitna, bijedna dušo.
Pa dodijelio bi mu se neko po službenoj dužnosti da ga niko nije htio, a po službenoj idu anonimusi. No toj splačini je potreban dodatni publicitet, pih.
Pa niko od tih anonimusa nije htio brate. Doslo se u situaciju da niko ni po sluzbenoj duznosti nece.
Nisam pravnik ali može li to uopšte, ne gube licencu zbog tih stvari?
Pa evo ne vidis cim odustaju uveliko.
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Advokati po sluzbenoj duznosti moraju prihvatiti da brane nekoga, ima tu neka zaebancija koja ih primorava. SJecate se kad je onaj lik ubio advokata prije godinu, isti je slucaj bio, niko nije htio da ga zastupa, pa je ipak na kraju dobio advokata.
nervira me malo sto bas sad ovoj NVO Centar za zesnka prava stizu anonimna pisma...
Advokatima je to posao. Od toga zive. I to dobro, da se razumijemo.
Ako im je Begovic uzeo slucaj, to mu samo ide u prilog, jer vazi za vrsnog advokata, po strani to ko su mu klijenti. Dakle, covjek je pored svega pokazao profesionalizam i muda, sto je neke strane za postovanje.
Ne bi bilo isto da im je slucaj uzeo neki jadni novajlija, da sam sebi u startu ukopa karijeru i ovaj glibo.
Svuda na svijetu bi se advokati grabili da ga zastupaju. Odje kod nas sve neka filozofiranja pa ga je Begovic uzeo kao predsjednik komore da se ne bi sekali vise.
Vise od dva sata se cekalo ispitivanje kod tuzioca jer niko nije htio da dodje od advokata.
Tako mi advokata i njihovih skrupula. Foliranti.
A znaju svi da oni moraju dobit advokata, advokat se traži dok se ne nađe, pa makar iz susjednih država. Naći će se neko sigurno i dobiće advokata.
Ali nije mjesto ovome nečovjeku Begoviću da se on preporučuje i natura na to mjesto, pogotovo što je na toboš na čelu tih svih advokata, i sa njegovom masnom pokvarenom reputacijom.
Sad tu kao neko treba da nađe OLAKŠAVAJUĆE okolnosti monstrumu koji je bebu tukao pesnicama, i na kraju od batina i ubio. Grozna smrt, nasilna i brutalna.
Advokati kojima nije muka da na ulicu izbacuju samohrane majke, da varaju stare i nemoćne kako bi došli do njihovih stanova i slično, oni da se prave kao da imaju neki nivo? Sve je to stvar imidža i para. Viđeli bismo kako bi se zgražavali da su Veskobar ili njemu slični optuženi za isto djelo.
A Begović će, najvjerovatnije, da proserava kako je advokatska struka časna i kako svako ima pravo na odbranu pa će se, eto, on žrtvovat u ime svih advokata i preuzeće slučaj.
Do skoro sam nesto bio vazda rezervisan o misljenju o Sergeju Trifunovicu, cak mi je na momente bio simpatican, al sto me nesto u zadnje vrijeme nervira, opisat vam ne mogu, narocito kad zabada nos u neke stvari koje mu nijesu struka, tipa humanost i politika.
Misljenja sam da on i kad nije pred filmskom kamerom ili nije u pozoristu, prosto pati za paznjom i da se pravi pametan i dobrica.
Primijetio sam kolko ima teatralnosti dok nesto prica, od kasljuckanja, pijenja vode, cesanja za nos, prekrstavanja nogu, onog "vjestacki drugarskog" odnosa sa voditeljem talk show-a itd...Kao da mu nije do poente toga sto zeli da kaze (iako mozda zbori istinu), nego da uziva dok prica da bi bio u centru paznje, jer mu prija paznja.
Trenutno imam misljenje o njemu da je snob koji na silu zeli da ispadne frajer.