Page 592 of 776 FirstFirst ... 92492542582588589590591592593594595596602642692 ... LastLast
Results 14,776 to 14,800 of 19381

Thread: stvari koje vas nerviraju

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Moje misljenje je da je on fukara i bolesnik a da ste vi sa ovim pozivima na gazenje maltretiranje i ostalo ludaci.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

I ja velim.Cime se to dokazuje nasa osjetljivost?Tako sto bi ih osakatili,objesili, zapalili...A sto se ima od toga?Evo se i zamalo pobise zbog vjere.E pa...
    Djeteta vise nema.Necu o bezumnima no nadala sam se da ce se malecki oporaviti i da ce naci staratelja da prozivi lijep zivot.Sad je eto na nekom boljem mjestu.
    Nadam se da ce sudstvo uraditi sve da se kazne kako treba jer u suprotnom su pljunuli na sebe.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

"Tiha voda brijeg roni..."

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Svi su kaze culi vrisku dijete je veli spavalo napolje dok jr majka rijaliti gledala. Najveci problem odje smo mi. Dje smo mi da reagujemo na ove stvari ne sakacenjem i premlacivanjem. Potpisujemo svakih pet dana peticije za pse a osjecaj za cojeka ne postoji vec dugo.

Thanks Thanks Given 
    1,211
    Thanks Thanks Received 
    731
    Thanked in
    531 Posts

Stvarno su komentari ogavni, ubit, zaklat, pa majku mu staru ako je ovaj ništa čoek uradio to što je uradio ne moramo i mi bit manijaci i ludaci. Ono što se stvarno treba uradit jeste kontrola socijalne službe, tu bi mi neki ljudi bez posla ostali, i povećanje kazni. Ako ovo nije za minimum 30 godina zatvora i to bez mogućnosti pomilovanja ne znam što je. Obavezno treba uvest kazne bez mogućnosti ranijeg puštanja, posebno za ubistvo đeteta, roditelja, starijih ljudi i ubistvo iz osvete.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk
    Yes, I'm in need of something
    But it's something you ain't got​

Thanks Thanks Given 
    5,136
    Thanks Thanks Received 
    9,260
    Thanked in
    4,485 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Svi su kaze culi vrisku dijete je veli spavalo napolje dok jr majka rijaliti gledala. Najveci problem odje smo mi. Dje smo mi da reagujemo na ove stvari ne sakacenjem i premlacivanjem. Potpisujemo svakih pet dana peticije za pse a osjecaj za cojeka ne postoji vec dugo.
    Istina ziva, najveci problem smo mi. Odma potrcimo da kazemo ko koga ebe, a da su isti ti prijavili to zanemarivanje, mozda bi sad bio ziv. Al dobro, mi mislimo da nam je svako ne/petljanje u tudji posao ispravno.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by goozica View Post
    evo sad si popularan, sve ti na svijet

Jel ovo taj ocuh?
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    45
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    51 Posts

Ovoj državi je potrebno da promjeni kaznenu politiku kao i poštovanje zakona tj. da bude jednak za sve. Da svaka služba i institucija radi svoj posao. Svako malo sirota djeca stradaju, što zbog nemara što zbog nasilja. Dokle više?!
    Isto osjećam revolt i bijes, ali što kaže neko, sa ovakvim komentarima se svrstavamo u rang ovog zločinca!
    Takođe, slažem se sa Tripletom (mislio sam da ovo nikad neću napisati), kakve veze ima to koje je vjere ovaj krvnik?!
    Šta ako je islamske vjeroispovjesti? Kakva je ova "majka", ko zna koliko ih je do sad promjenila i koje vjere su sve. Mogao je biti katolik, pravoslavac, svejedno.
    On je napravio težak zločin, kako god se zvao, tu je kraj priče! Zašto u svakoj temi kod nas mora odmah da se potegne priča vjerske, nacionalne, političke pripadnosti?!

Poslato sa VKY-L09 uz pomoć Tapatoka
    Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...

Thanks Thanks Given 
    1,692
    Thanks Thanks Received 
    1,261
    Thanked in
    840 Posts

Evo ih

Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

I sto da je neko od komsija i prijavio? Dosli bi 10 min i posli i rekli ko ih je prijavio.
    Kome je u CG ikad pomogla policija ili socijalna sluzba u slucajevima nasilja u porodici?
    Maknite se duse vam

Thanks Thanks Given 
    2,319
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Quote Originally Posted by Raulio View Post
    Stvarno su komentari ogavni, ubit, zaklat, pa majku mu staru ako je ovaj ništa čoek uradio to što je uradio ne moramo i mi bit manijaci i ludaci. Ono što se stvarno treba uradit jeste kontrola socijalne službe, tu bi mi neki ljudi bez posla ostali, i povećanje kazni. Ako ovo nije za minimum 30 godina zatvora i to bez mogućnosti pomilovanja ne znam što je. Obavezno treba uvest kazne bez mogućnosti ranijeg puštanja, posebno za ubistvo đeteta, roditelja, starijih ljudi i ubistvo iz osvete.

Većina to kaže u afektu, jednostavno se osjećaš bespomoćno kad pročitaš ovako nešto.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Ako su ovo oni, ovaj Tuzlanin (koji zivi u Becu, Austriji) je presadjivao kosu. Gusca mu je sad, no na ovoj slici iz 2015-e.. A i cudno mi da su zajedno na slici od prije 3 godine, a ona imala makanjce sa "neznanim junakom" od prije godinu i 3 mjeseca, sto znaci da je sa tim "neznancem" bila prije dvije godine tacno. Ko zna kakve su tu petljavine.. ali kako god, ovo mora biti drakonski sankcionisano!
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    1,211
    Thanks Thanks Received 
    731
    Thanked in
    531 Posts

Nešto se sjetih saslušanja Č. Mensona '96.te godine za puštanje na uslovnu, kad svi prisutni speluju imena slovo po slovo. Ovo je stvarno bruka da ne umiju prezime napisat, je li Sisić ili Šišić.

Yes, I'm in need of something
    But it's something you ain't got​

Thanks Thanks Given 
    5,136
    Thanks Thanks Received 
    9,260
    Thanked in
    4,485 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Jel ovo taj ocuh?

jeste

https://www.blic.rs/vesti/hronika/ub...ranije/nnwzsyq

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svjedoci smo svakakvih tragedija ali ovo je zasigurno nešto najtragicnije što pročitah u zadnjih 10 godina.
    Mišljenja sam da ubit, zaklat i slični tretmani pokazuju da u svakom od nas čuči monstrum. Malo manji od ovog ili čak isti.
    Ovom počiniocu ne treba robija da ide na mjesto đe su ljudi koji nisu platili saobraćajnu kaznu ili slično.
    Njemu treba stacionar, sanatorijum ili gumena soba i ludačka bijela košulja. Zaslužuje da ne vidi ni sunca ni mjeseca ostatak jadnog mizernog života.

Svakako kazna ne vraća vrijeme i ne donosi pravdu jer je u ovom slučaju nema i nikad je neće biti bez obzira na veličinu kazne.
    Pitanje je šta mi kao društvo možemo uraditi da se ovakve stvari spriječe....... Đe smo zapeli, šta je to u nama umrlo da okrećemo glavu na drugu stranu kada svjedočimo maltretiranju.
    I wonder... a lot.....

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    7 Posts

Quote Originally Posted by DianaP View Post
    Pitanje je šta mi kao društvo možemo uraditi da se ovakve stvari spriječe....... Đe smo zapeli, šta je to u nama umrlo da okrećemo glavu na drugu stranu kada svjedočimo maltretiranju.
    Ne mozemo nista uraditi jer mislim da grijesis: ne okrecemo svi glavu, jednostavno neke stvari ne vidis dok se ne dese... Ali nikad nisam ocekivao ovako nesto kod nas, dok mi je u USA i takve zemlje bilo normalno cut za ovakve stvari... Ali za ovakve ljude nije kazna smrt, treba da pozive sto duze u sto vecoj patnji, mozda bi i shvatili nesto a mozda opet i nebi...

Thanks Thanks Given 
    913
    Thanks Thanks Received 
    566
    Thanked in
    321 Posts

Mislim da nisu to dvije iste osobe..Barem ne izgledaju..
    U zatvor ce ovome cimeri pozeljeti dobrodoslicu kakvu zasluzuje..

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    7 Posts

Quote Originally Posted by Djalac View Post
    Mislim da nisu to dvije iste osobe..Barem ne izgledaju..
    U zatvor ce ovome cimeri pozeljeti dobrodoslicu kakvu zasluzuje..

Nece mu bit prijatno koliko god "losi" ti ljudi bili sto su zavrsili tamo ja vjerujem da imaju specijalan "tretman" za ovakve ka sto je ovaj...

Thanks Thanks Given 
    6,219
    Thanks Thanks Received 
    13,867
    Thanked in
    5,258 Posts

Kakav bre tretman? Prić mu niko neće moći, biće u stacionaru sklonjen da služi kaznu sam, baš zbog straha od odmazde. Ovakva *****, splačine, zakon štiti u neku ruku, fakin' jebena ljudska prava & co. Krvi bi mu se na slamčicu napio, scene đe ga muče bi sa uživanjem gledao, najiskrenije se nadam da neće izdržati pritisak i da će se ***** objesit brzo. Gori sam čovjek nego vi, pusa ;*

Sent from my P10+ using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by nemam ti kad View Post
    Ne mozemo nista uraditi jer mislim da grijesis: ne okrecemo svi glavu, jednostavno neke stvari ne vidis dok se ne dese... Ali nikad nisam ocekivao ovako nesto kod nas, dok mi je u USA i takve zemlje bilo normalno cut za ovakve stvari... Ali za ovakve ljude nije kazna smrt, treba da pozive sto duze u sto vecoj patnji, mozda bi i shvatili nesto a mozda opet i nebi...
    Ne volim da generalizujem, svjesna sam da necemo svi zazmuriti, ima nas koji bi reagovali.
    Nekako mi je tesko da povjerujem da smo toliko otudjeni da ovo niko iz njihovog okruzenja nije primjetio narocito sto pise da se desava duzi period vremena. Je li ta nesrecnica imala ikakve prijatelje ili familiju da joj dodje u goste bar pa da primjeti makanjicu izmucenu?
    Ova vrsta zlostavljanja nije normalna za cuti, dje god da se desava jednako je tragicno, nasih 600 000 stanovnika je premalo drustvo da bi nam ovo bila svakodnevna vijest i to je jedina razlika.
    I wonder... a lot.....

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    7 Posts

Mozda su bolesnog "uma" i jedno i drugo i to im je sasvim "normalno"... U tom slucaju nece se zalit ni jedno ni drugo... Nisam citao detalje jer mi tesko padaju ove stvari ali sigurno da nece maltretirat/zlostavljat dijete u javnosti jer su donekle mozda i svesni da bi neko reagovao... To je ono o cemu ja pricam, ovakve stvari ne vidis , izmicu ti i jednostavno ne mozes da reagujes na vrijeme...

Thanks Thanks Given 
    913
    Thanks Thanks Received 
    566
    Thanked in
    321 Posts

Socijalna sluzba je vj kriva jer su dozvoli da ona podize dijete i u kakvom okruzenju.Ali to je generalno los sistem drzave.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad su mi jos crnji roditelji.me.....sa njihovom humanoscu i organizovanjem okupljanja.....sta su sve NVO spremne da urade za promociju pa to je strasno
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    3,592
    Thanks Thanks Received 
    4,728
    Thanked in
    2,105 Posts

I onda ce dezurne kvocke koje bi guzice dale za grantove, da kakarizu jedno po ure. Pi!
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,470
    Thanked in
    6,746 Posts

Default stvari koje vas nerviraju

naše NVO su sr*nje

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mexiko View Post
    I onda ce dezurne kvocke koje bi guzice dale za grantove, da kakarizu jedno po ure. Pi!
    Sad je njihovih 5 min. .... na zalost
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Page 592 of 776 FirstFirst ... 92492542582588589590591592593594595596602642692 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)