raširili su se dobro a državi prifalilo para
Printable View
raširili su se dobro a državi prifalilo para
kako mislis divlji, ukraden?, cijena mu je sigurno oko 7-8000e pa platiš limara ili majstora da je prepakuje, i izadje te 10.000e a opet je divljak, jer nije problem samo školjka, imas broj motora i na stakla i jos neke djelove preko kojih se moze utvrdit porijeklo...
U pitanju je prva serija audija a3, auto nidje nije kidano makazama koje koriste vatrogasci,vec je izvitopereno zbog udarca. Volana nema,kontrolne table nema,to su vjerovatno uklonili da bi sirotu djevojku izvukli. Opet kazem bravo momcima koji su izgurali audija da se ne bi zapalio,jer u vijestima kazu da je djevojka bila prignjecena dok vatrogasci nisu stigli. Svaka cast.
A što je bilo s Cetinjanima?
Već su bili u Bari kad se auto zapalilo?
samo su tablice cetinjske, Golf je bio crveni, vozio se u Bar, imao je tablice CT-AF*** tako da su ti Barani sto su izvukli djevojku vjerovatno momci sto su bili u Golfa.
Crveni GTI?
Sent from my iPhone 4s white 32GB simfree 5.1.1 Absinthe JB
tacno sam zna :D
uff.... brutalno
Nikad ne smanjim ton prije ovih klipova... Pas mater... :)
Kakvo cimanje!
Ovo kao nasa policija iskace iz zbuna.... Meni ovo nije strano :)
danas iz pravca nk prije dg jedno 3km prevrnut BMW na krov... izgleda da je udario u desnu stranu brda, odvalio par stijena i na krov... vidjoh i pogrebna kola parkirana pored njega, drugih saznanja nemam...
A juce na bulevaru semafor kod toloske sume... Poludio narod skroz.
Dobro je da su svi stavili prsluke na gepek... da se vidi da ih imau. :rolleyes:
U Nk preksinoć dijete poginulo, da mi je znati šta rade ti roditelji... :(
Cu sta rade.. U 2 sata po ponoca pilotiranje ovom pravinom, a kisa, leda, snijega.. Svega.. Ko zna koliko su isli. Udarili u drvo, pa ih odbacilo i krovom udarili u stub betonski.. Mozda bi i ostao da nije ispao kroz gepek 3 dok su leceli.. Uzas.
Ovo dvoje auta su bila normalno parkirana na parking, dok jedan narkoman nije uletio u njih i "preparikrao ih"
http://www.zaslike.com/files/kikiwfe...iw98_thumb.jpg
zgrada iza buregdzinice "Vukcevic" kod ex. male pijace
kako zalijepi jedan sa x5 kod hitne,svasta...
drogirani obojica :D
jel to probao da zadrifta na kruzni kao Haris xe xe
Mene juce jedan udario na semafore dje je jos jednog forumasa neko udario ovdje a ja se cudio kako tu udes napravise :D.. Tu je blaga nizbrdica i ovaj iza mene auto pustio na ler mislio da je ravnica haha.. I udario me odpozadi srecom nije bilo nikakve stete jer nije ufatio toliko zaleta :D
Ovo u g kvart sam gledao sinoc...kakav brat...vozi ,vozi..ne usporava...odjednom samo kliza li kliza ..pospremi 4 auta ...i izadje iz kola i gleda ... Sreća niko nije prolazio onuda...
Gleda i smije se... Crkava od smijeha.. Mora da mu je bash dobro bilo.. brat
veli ..vidji ove cigane dje su se parkirali...
Nesreća u Kotoru: Prevrnula se kola hitne pomoći, stradao pacijent
U saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko jedan sat dogodila na magistralnom putu u naselju Ljuta u Kotoru život je izgubio Ratko Vučinić (31) iz Podgorice.
Nesreća se dogodila kada se vozilo hitne pomoći kotorske Opšte bolnice, registarstkih tablica KO AN 766 koje se kretalo iz pravca Kotora prema Risnu prevrnulo.
Vozač je iz sada neutvrđenih razloga zakačio vozilom zemljani nasip pored puta, nakon čega se vozilo odbilo, prevrnulo na bok i udarilo u bankinu.
Ekipa Hitne pomoći kotorske bolnice prevozila je pacijenta Vučinića u risansku bolnicu, ali je on nakon udesa, preminuo na licu mjesta.
Teške povrede opasne po život zadobila je medicinska sestra Gordana Prole iz Kotora (48) koja je je u stanju kome smještena u risansku bolnicu, a lakše povrede zadobio je vozač hitne pomoći Rajko Kašćelan iz Kotora (26).
Naložena je obdukcija tijela nastradalog i neophodna vještačenja, a okolnosti usljed kojih je do nesreće došlo se ispituju.
Uviđaj je obavio zamjenik osnovnog državnog tužioca Žarko Pajković i službenici kotorske Ispostave policije.
Kakva tuga, viđeh kombi, užas.
Nevrijeme, a momak žurio da spasu čovjeku život kao i obično. Samo da ova žena bude dobro.
Noćas oko 8 se neki BMW zabio pod minibus kod tunela Mogren, nema ga do šoferke.
uzas...
Da li je neko vidio, slucajno, nekog frajera koji je danas udario sivu Corollu parkiranu blizu RTCG, i pobjegao?
Imaju li kamere?
Pogresno sam shvatio frenda. To je bilo preko puta nove Vlade, imaju kamere ali taj dio gdje je bio auto je blind spot.