Bozhe Bozhe... :)
Eto u novembru ce biti mech Sampras - Federer pa se dobro naoshtrite! :)
Printable View
Bozhe Bozhe... :)
Eto u novembru ce biti mech Sampras - Federer pa se dobro naoshtrite! :)
Lijepo lijepo. Go Pete! :D
Poklonila sam 2 karte za Davis jer necu biti tu... :cry:
Ide li ko?
Mislio sam ja da idem ali viša sila. :|
http://www.atptennis.com/3/en/player...player2=agassi
Kao što se vidi, u pitanju je bilo četvrtfinale US Open-a, a rezultat je bio 6-7(7) 7-6(2) 7-6(2) 7-6(5) za Samprasa
Sjutra se u 11h krece put Arene.
U 13h igraju Djokovic i Luscak, a odmah posle Tipsarevic i Hjuit.
Prava poslastica.
Doduse posmatracu iz najjeftinijih, samim tim i najdaljih redova :)
Izgubi Janko. Kad igraju sjutra Đoković i Hjuit?
iako je lleyton moj omiljeni teniser djokovic ima da ga odere kao macku.
Biće veselo sjutra. :D Ima li đe da se gleda sem na RTS1?
luda atmosfera, ja uhvatih danas malo od oba meca, kao na fudbalskoj utakmici:)tipsi je dobro iscijedio hjuita, nije ni to lose.
Extra atmosfera u hali, ali moze jos bolje.
L. Davenport 3 5
J. Jankovic 6 7
oleeeeeeeeeeeee :) konačno da je savlada :) hooray!
btw, dobar ovaj dubl, i ako gubimo :D
izjednacenje u dublu, nevjerovatna atmosfera:)
ma pobijediće. treći set fantastično igraju :)
i dobili su ga:)a vode 3-0 u cetvrtom:)
igraju kao ludi :) novak nije normalan :D :D
hahahahahahahahahahaha :) kako zimonjić udari novaka reketom! hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :D a kako su neuigrani... ludaci :D
Odlična igra, samo su 6 mečeva zajedno odigrali!
Sjutra u 1 ovjera plasmana u Svjetsku grupu.:cool:
...i kakvi nas spektakli ocekuju dogodine u Areni!:)
Tome se iskreno nadam!;)
a vidjeh... hahaahahah :D ma nisu oni dovoljno uigrani za nastup u dublu :) nekoliko gemova zaredom je zimonjić sve sam odigrao, pa onda đoković... obojica trče ka lopti, jedan preko drugog, pa šta bude... hahaha :) al' dobro, važno je da su pobijedili :)
Nema Hjuita protiv Novaka, kaze komentator da ima stomacni grip, ili ti usro se:)ovo je njihova predaja po svojoj prilici, odmah je Novak napravio brejk.
Bravo za Novaka i pobjedu kao i ponasanje poslije meca i pricu sa navijacima Australije!!!
Sve čestitke!
Bravo za Đokovića, Zimonjića, Pašankog i Tipsarevića!! :p
P.S. Bravo i za Armenulića :confused: ...
Postujem ja Djokovica, Tipsarevica..., ali ne mogu da vjerujem da Davis kup u Kokotima niko ne spominje. Kvalifikacije pocele prije par dana, vec bilo par lijepih meceva, niko da isprati turnir. Dosli takmicari sa svih kontinenata, 2 bijedna clanka u novinama, i to je to :hammer:
Ijao ijaoooo, crknite svi vi koji ste pratili mecheve a vas koji ste mogli da odete u Arenu mrzim od sad pa haaaaaaaaaa! :)
Pozdrav iz Kölna...
Isla je juce najava na tvcg, ici ce i finalni mec.
Ima se sta vidjeti. Nase takmicarke su pokazale da su se dobro pripremile. Ocekivao sam vise od Radulovicke. Mlada je, ima ogroman potencijal. Obratite paznju na to ime u narednom periodu.;)
Ana osvojila turnir u Luksemburgu, pobjeda nad Hantuhovom 2-1 u finalu. Bravo ANA!
Zavrsen Royal kup odrzan kod nas. Odlican finalni mec odlucen taj-brekom. Puna 3 sata je trajao mec. Svaka cast finalistkinjama.
Za sve koji nisu znali za sada vec zavrseni Royal Cup 2007. neka malo prelistaju stranice ovog topica.
Kako Ana pere Patty, uopshte mi nije interesantno da gledam... 5:0 u prvom setu. :mrgreen:
-Edit-
6:0 za 18 minuta! :mrgreen:
-Edit-
Hohoho, 6:0 6:2 za nepunih 48 min.! ;)
Ao ao, shto je ovo? :(
Izgubila je prvi set od Bondarenko (45. pozicija!) 6:2... :(
I izgubila mech...
i Jelena izgubi prvi set od Pir.