Polakote... Zanimljivo je ovo 16:16. Ko zna kad će biti izbori... Teoretski, a i praktično, mogući su svakakvi scenariji. A može i 16:16 solidno da traje.
Printable View
Polakote... Zanimljivo je ovo 16:16. Ko zna kad će biti izbori... Teoretski, a i praktično, mogući su svakakvi scenariji. A može i 16:16 solidno da traje.
Hahahahaha
A druže da znaš što se čini od prelijetanja po državnim firmama.
Ako ko izaziva podjele i tenzije to su ovi što su se nakrali i što im je frka od promjena u tužilaštvu jer znaju da je slobodi blizu kraj.
Narod u CG ne voli ove što dižu tenzije, narod generalno želi mir i stabilnost, a ne bukače. Dobro, ima ih sa obje strane što se lože na bukanje, al to je već do IQ.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Pa kad bude glasanje neće vas glasat :D
Šta radi Šok :)
https://www.youtube.com/watch?v=HPccljRG7iM
Ада ево мнеонли се ложи на галаму ништа није бољи од даре са смоковца само је у заблуди. Лијепо је што ће се партије попид сд и сдп-а маргинализовати... Доста су јахали чак и премного. Лопови.
Najjaca prica na forumu ikad. Smeta mi sto kradu, smeta mi ovo, smeta mi ono.... Ali nikako da se kaze da se podrzava DPS nego se drzava brani....
Imali ste sansu, mozda da i mi povjerujemo i damo glas.... Ali ste napravili pokret sa trecim esalonom DPSa, Ljusa, Zeko i Miko.... Koji su se pokazali kao korisni idioti, da guraju tamo dje DPS na pocetku nije smio....
Sad su se karte otvorile, pa je Ljusa spao na dosadnu kolumnu na CDM, a zeko se bavi podizanjem tuzbi za pisanje po FB(mislim da je izgurao na preko 800 prijava) i kampuje u UP.
Mika vise niko ni ne zarezuje....
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Diplomatski skandal: Srzentić uputila poziv ministarki ekonomije Kosova - sa zvjezdicom!
https://www.antenam.net/politika/212...-sa-zvjezdicom
Evo hakovali i Srzentićku, e šta je ovo :D
"EKIPA NIJE BILA NA CETINJU DA BI PRATILA PERFORMANS ISPRED MANASTIRA"
Menadžent Javnog servisa: Policija da istraži, RTCG će tražiti izjašnjenje zaposlenih
"Od ekipe dokumentarnog programa koja je bila na terenu dobili smo objašnjenje da je za juče bilo predviđeno snimanje pokrivalica ispred Cetinjskog manastira. Međutim, uvidom u programsko-produkcioni plan za ovu godinu, utvrdili smo da ta emisija nije planirana za snimanje i realizaciju"
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...nje-zaposlenih
A nemoj sebe ubjedjivati u to moj mne. A znas li da ce pola tih iz javne uprave biti srbi na popisu zarad varijabile i komisije. Čvrsto biracko tijelo su samo ljudi koji su zaljubljeni u Mila prvenstveno penzioneri, oni koji su imali korist i ostali su bez nje i oni koji su se napunili para, ostali su sigurni i cvrsti kao mlijecni zubi....
Ako se Tamara Srzentić, kao neko ko je toliko dugo živio van Crne Gore, ikada zapita da li je možda bivša vlast u pravu što nas evo godinu dana zabavi sa dizanjem tenzija, mislim da joj poslije ovakvih spinova bude jasno da nema što da preispituje.
Ovi što su objavili, a posebno ovi što su poslali ovo, neka se pokriju ušima.
Ne moraju (bolje je da se zakažu), može i vlada da uvede prinudnu upravu nad gradom (tim scenarijom se bar tri puta u zadnjih nekoliko godina bavila Budva, pa to ja, ovako, iz ,, iskustva"). U slučaju da se skupština sama raspusti predsjednik raspisuje nove izbore, u slučaju da se ne raspusti, a ne zasjeda duže od tri mjeseca slijedi zanimljiva igranka, jer, pored svega, mislim da vlada do sada nije niti u jednoj opštini uvela prinudnu upravu.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Tivat bogme ovaj put dps nema sta da trazi, ovi ostali ni cenzus preci nece. Mada mislim da ce oni svi na jednu široku listu.
Nema aerodroma, nema lokalnih sluzbi, nema porta, nema pritisaka i ucjena u drzavnim sluzbama...
Moja procjena je da će ovaj put svi zajedno biti ispod 14 mandata...
Nego, bjese li ono obecano da ce troskovi za novu kompaniju biti nula?
https://www.vijesti.me/v/564740?utm_..._share_counter
Mada vele ljudi da je gubitak u stvari investicija.
Mogu li ja malo bit direktor u firmu gdje gubitak tretiraju kao investiciju?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nemamo veli potpisan ugovor sa Aerodromima Crne Gore. Super. Krše se sve moguće procedure avio kontrola. Mogu li ja spuštit svoj avion na aerodrom 300 puta, ne treba nam ugovor, platiću časna pionirska.
Iznos rashoda je tajna, iznosi zakupa poslovnih prostora je tajna, iznosi konsultantskih usluga je tajna, iznosi bonusa su tajna (bonus a gubitak u poslovanju, zvuči nekako Zoranovsko Đurišićki a?)
Od kompanije koja će nas koštati 0 eura kako reče ministar, preko brutalne sezone kako reče ministar, do gubitka kako reče direktor.
Za ovo stvarno treba biti ekspert.
Prije nego me pitate đe sam bio do 30tog avgusta, evo đe sam bio.
I da, bitno je da se Patriote ne voze džabe i zbog toga je dostini srce puno.
Da vam dodam. Ovim tempom, srce će vam biti puno još par godina, dok ovi gubici ne pojedu sav kapital. A onda će to biti Montenegro Airlines 2.
A koštaće više od 0 eura.
Rekoše da je gubitak zbog investicija.
Nisi neznaven baš toliko pa da ti se omakne ovakvo "interpretiranje".
Ako bi gledao bilanse nekoliko zadnjih godina nema većih nesposobnjakovića od Porto Montenegra i Adriatic Properties. Milionski gubici godinama. Siguran sam da znaš da su takvi bilansi bili zbog investicija.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sjajno. Ni potrudio se nisi da pročitaš.
Malo ljepše piši. Bez vrijeđanja.
Ponekad i pročitaj što je neko napisao.
Pusti grunu od preko 4 hiljade postova još nijedan mu nema smisla. Samo neko vrijeđanje.
Evo i nekih brojki:
Nova avio-kompanija Air Montenegro prevezla je ukupno 58.000 putnika od osnivanja.
Montenegro Airlines:
*2014. - 556.137;
*2015. - 580.306;
*2016. - 580.698;
*2017. - 568.591;
*2018. - 643.709;
*2019. - 657.276;
*2020. - 123.447 (za 9 mjeseci + lock down).
Da si htio, mogao si da pročitaš cijeli post o tome kako sam kritikovao i pričao zašto je DPS zakon o pomoći MNE bio loš. Zalud sam ostavio link.
Ja sam o tome drvio dok se većina ođe bavila DPSovim zakonom o slobodi vjeroispovijesti.
Samo treba pročitat što je napisano pa onda komentarisati.
Covjek objasnio. Moze lock.