Odje su argumenti bili taman kao i tvoji kad ih iznosis, a to je vec par puta pokusao. A ti dps bot, na aparate si o slicno onda kad mu kazem da mu je rasprava na nivou 10gpdisnjaka bude salim se..
Ti redovno bjezis od rasprave, ajde jesu li za tebe argumenti u bilo kojoj raspravi ili razgovoru ti si na aparate, ti si bot, i dje si bio....
Ako su vam to argumenti onda su vam bas dobri, nemam rijeci..
Ala kimmijevi kad mu diras Braticku, ti je mrzis jer je Srpkinja
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Tebi su baš avanzovali postovi. Od ekonomskog analitičara, posvećenog i čak ponekad otvorenog učenju onoga što ne zna, brzinom pokojnog Aertona Sene si prešaltova na eksperta za bezbjedonosne informacije, kojima malo ko ima pristupa.
U toj ekspertizi pucaš redom i ekspertske zaključke, i tretiraš ih kao gotove presude, potvrđene i od višestepene instance.
Tako si i ovo što sasm ti pocrvenio gore ispucao. Pa, vjeruj mi iz najbolje namjere, da ti pomognem malo sa bazičnim činjenicama-
Presude su vraćene zbog dužine procesa, proces nije bio sprdnja, no pretežak.
A čovjek nije odletio u vazduh, ubijen je s leđa u tipičnoj sačekuši. Što bi valjda kao takav ekspert za sudski proces o tom ubistvu morao da znaš.
Iskreno, mislim da bi bilo korektno, prije nego kreneš da optužuješ i presuđuješ, da se malo više pozanimaš onime o čemu pričaš. Poslije toga mnogo ćeš bolje do cilja.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Pa o ekonomiji sam konkretno ovdje malo sta naucio. Kada mi zatreba, pitam one koji nesto vise o tome znaju.
Nikad nisam tvrdio da sam ekspert, ali nije bas da me ubijedite ili naucite necemu.
Da ponovim, nisam ekspert ni za bezbijednost, ali eto nisam ni naivan niti mi prolaze glupe i nelogicne price.
A ovolika pisanija da mi spocitas je li ubijen metkom ilibdignut u vazduh, a ignorisanje onoga sto sam sustinski napisao je jednostavno nemanje kontra argumenata.
Rasprava na forumu pa kazem ukrao je milion eura, a ti kazes nije nego dijamante... Eto vidis da nije ukrao.
Otprilike se ta logika gura evo 30 godina. Ili konkretno od 1997 kada momir bulatovic optuzuje djukanovica za sverc narkotika uz banane a ovaj prica vocu....
To je taj narativ....
Neho, sta bi sa tim da je sef PJ Podgorica direktno optuzio Vesnu Medenicu za sabotiranje istrage....
Ili sto ti kopirah izjavu istraznog sudije, koja se pokazala kasnije kao apsulutno lazan narativ....
Komplikovano.... Jeste kako ne....
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
E i jos jedna stvar, nauci sta pises sa kojeg naloga....
To što si malo naučio može bit do foruma, a može i do tebe.
To što pričaš je gomila rekla- kazala priča, iz nekih ''pouzdanih'' izvora, po osnovu čega izvodiš direktne zaključke, tužiš, i konačno presuđuješ.
Pri čemu je to što ne znaš ni kako je čovjek ubijen, a ocjenjuješ sudski proces za to isto ubistvo, direktni pokazatelj koliko elementarnog pojma nemaš o čemu pričaš.
Što se tiče utemeljenosti priče koje pričaš, ja je nisam cijenio. Jer postoje pracizno utvrđena nadležna mjesta za to.
Ono što jesam cijenio, je tvoj način priče. I očigledna agenda koju ima.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
SDP uskratila podršku manjinskoj vlasti u Tivtu
https://www.cdm.me/politika/sdp-uskr...lasti-u-tivtu/
![]()
Love, peace and respect.
Kakvi politički teletabisi.
Imali su idealnu priliku i poziciju da kritikuju i jedne i druge. Da ovima na vlasti prigovaraju i kritikuju ih za sve i svašta, da ih nazivaju kleronacionalistima ili kako god već hoće, a da sa druge strane kritikuju DPS sa pričom "da vi niste bili toliki lopovi ovi nikad na vlast ne bi došli". Sa tom pričom i pozicijom nikad sa DFom i DPSom mogli su sjutra da budu ozbiljan politički činilac.
Ali ne, Draginja avetna i Raško su krenuli da se nadmeću sa DPSom u nacionalpopulizmu.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Kimi opušti se, sve je to u interesu građanske Crne Gore.
Oslobodili smo Tivat, idemo dalje.
![]()
Love, peace and respect.
Doveli partiju pred gašenje, pa se vataju za potonju slamku... Tuga šta napravi Draginja, a bgm ni Raško ne zaostaje...
#fakenews
Jeftiniji je trenutno SDP nego DF.
Ako zagusti.... I taj ce se adut odigrati
U TV niko nema većinu.
SDP ima 1 odbornika i sad će DPS sa privjescima, u koje je i zvanično ušao SDP, imati 16 odbornika. Isto toliko imaju i ove grupe građana.
Bravo za SDP. Ili će ostati bez cenzusa i u Tivtu ili će da se utopi u široku DPS koaliciju
Dali su im šansu, međutim ne može se od nacionalizma i fašizma ništa. Svakako će na izborima ubjedljivije potvrditi ovu jedino ispravnu odluku.
Sve češća dešavanja u Tivtu koja imaju veoma izraženu nacionalističku pozadinu u potpunom su nesaglasju sa osnovnim programskim i vrjednosnim principima SDP.
Takav trend i događaji, u kojima nerijetko direktno učestvuju i neki akteri vlasti, posljedica su uspostavljenog socijalnog ambijenta koji nikako ne priliči Tivtu kao multietničkoj i multikulturalnoj sredini.
Love, peace and respect.
Ja ne znam čemu se nadate dolje bez partijske baze i pritisaka u opštini i aerodromima.
Gasi DPS i privjeske. Nema šanse da ne izgube makar još 2 odbornička mjesta.
Sta god da bude ceka nas izborna zima umjesto da se radi na bitnijim stvarima. Nikad srece odje.
A realno je da raspišu sve izbore na proljeće
Nije ovo lose. Taman da se vidi dje je ko poslije ove godine tranzicije svega i svacega.
Lose je sto ce svi usmjeriti sve resurse tamo. Bojim se da ce SDP lose proci, ali dobro. Za ostale mozemo da vidimo barem kako se percipira lokalna politika.
Mislim da ce forsirati izbore prije PG, mada ako su pametni da ih zakazu za isti dan, jer mislim da DPS preko Draginje gura Tivat kao uvertiru za Podgoricke
Mislim na lokalne, fckin edit.
Ono sto mi je zanimljivo je da je centrala partije odlucila. Govori da se lokalni odbor nije mnogo pitao.
Kakav je odnos snaga sad kad su aerodromi otisli drugom, nema vise ni SD mogucnost pritiska
E tu griješiš ne samo ti, nego i mnogi na forumu.
CG biračko tijelo je tvrdo. Dosta njih je palo i povjerovalo u priču o nekom pomirenju, dosta njih je i željelo da vidi promjenu. Ali vjeruj mi ne ovakvu promjenu koja nas ne vodi pomirenju, koja nas ne vodi naprijed nego nazad i ne glas onima koji su folirali da su procrnogorski orijentisani kad ono ispod maske čiča Draža.
Kako ja takvima da dam glas ? Pa nikad.
A kritikovaću i SDP i mene lično jer sam podržao bio da se ide s njima tad u vlast, jer eto ajde da vidimo može li. I na kraju ispade jedno veliko glupiranje. Jednostavno ne može dok se te partije ne očiste takvih ljudi. Ista priča kao što vi pričate da se očisti DPS.
Love, peace and respect.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks