hahahhahahahah
Printable View
Ali najjace...nije to zemljotres to su se dinosaurusi uzjogunili u Deltu :DD
jutros 2,3 rihtera - epicentar Tolosi
sad 3,9 rihtera - epicentar Tolosi..
pred zoru se ocekuje katastrofalan zemljotres i pukotina koja ce da proguta cijele Tolose :D
Dobar je,bas je dobar bio.Dosta sam zadovoljan sa formom..Morace malo jace zadnjih 2 3 sekunde da drma..Ali dobaaar,itekako ovo kolo.
Otvoreno ga pozivam da svrati kod mene na zabjelo u ulicu Iva Vizina i da me nopsi zajedno sa kreditima:D
http://www.youtube.com/watch?v=2RPLoFhucFg
Vjerujte mi!
hahahahah, dobro.
Zemljotresi zavise od poplava toliko koliko i ne zavise, kako gdje, a tuneli u korito Morace su vrlo duboki... tako da mislim da to niko tacno ne zna
chemtrails
amfilohije!
vise sa postao imun na njih :/
Dobro mi se guzica protresla, bogami... Odavno ga ne o$ecah. Oce li bit kakvog jaceg, ima li predvidjanja?
A bilo je vr`
Ja sam uvijek postivao struku i uradicu to i ovoga puta.Uvazeni gospodin Glavatovic,koga ja veoma cijenim,skoro koliko i Miceva,a kad bi se pojavljivao koliko i on ni Banju ne bi bilo svejedno kod mene,rece da je ovo bio jak zemljotres.Iako je moja malenkost zakljucila da nije,metodom seizmograf ne laze,3.8 je 3.8 ipak cu prihvatiti njegovo misljenje,jer struka nije za bacit.
Mene je zemljotres uhvatio u kadi.Kolko sam ja uspio da primijetim nije treslo mnogo,mozda oko sekund.ALi sto je tutnjalo.Bubnjalo je gromoglasno jedno 3-4 sekunde i u trenutku sam pomislio da ce mi to biti zadnje tusiranje.Kad sam ga cuo kako dolazi mislio sam da nam ne gine neki truseraj zajebani da se o jadu zabavimo,ali evo srecom ne bi nista.
Po mom nekom laickom misljenju,ne treba narod nista da brine i nema mjesta panici.Ja cijenim da je potreskivanje za neko doba zavrseno i da ovo nije bilo nista strasno nego je samo zemlja skliznula pod ovolikim snijegom i vodom i fino se namjestila do nekog sledeceg puta.
Prorocanstva govore da ce pas one na obali morace, i udovice a lele Citah literaturu trece , cetvrto oko ili tak nesto
Kako je ljudima dosadno, cim se nesto novo desi odmah svima zanimljivo. Ovaj kolaps je skoro pozitivan ovome debilnom narodu, taman nesto da se prica i da nije uvijek isto. Zasto sami nesto da uradimo i promijenimo. Isto i sa zemljotresom. Pedeset sest strana tema.
Seizmološki zavod u saradnji sa nadležnim službama je počeo da priprema ljudstvo za slučaj jačeg udara večeras(6 i više rihtera) i za evakuaciju Podgorice. Još nije zvanično al zato izgleda nije ni ukinuto vanredno stanje nego će ostati na snazi još par dana.
zemljotres je bio u 18.32 a prijeki je ovaj post postavio u 18.33....tako da predlažem da ga adekvatno nagradimo...recimo, da se o trošku CDM-a pošalje tamo đe svjeCki seizmolozi najavljuju novi ertkvejk...neka o$eti ljuCki ertkvejk a ne ovo ljuljuškanje?
Prijeki?:D
ahahhahhhahhaa i da neki (ne daj Bože) jači drme mislim da bi mnogi na fejs prvo stavili status da je zemljotres pa onda se spašavali :)
e dje nas nece postrojit nocas,zaboravili bi se i racuni za struju,i Branko Kotri,Amfilohije,Lukša i kompanija
Ja se ponadah da je to Jakuza napisao, ali kad vidjeh da nije, taaaacno meee maaaalooo... Khm. :D :mrgreen:
Dutch vazi za jednog od postenih forumasha.
Bio nekad :encouragement:
Makse Dutch ne pali narod ovuda, nije prijatno takvim ozbiljnim tonom se zajebavat.
Cus evakuaciju Podgorice, dje ce je, na Zabjelo?
U Platije tamo je sad sigurno:mrgreen:
MadDogKo, ima jedno fino mjesto izmedju Konika i Dinose, prelijepo mjesto za evakuaciju Podgorice.
Zvonice, potvrdi.. :)