Frižideri marke MAX u Tehnomax, kakva su iskustva?
Čuh da je to njihov brend? Po karakteristikama izgledaju dobro.
Sent from my M2101K7AG using Tapatalk
Printable View
Frižideri marke MAX u Tehnomax, kakva su iskustva?
Čuh da je to njihov brend? Po karakteristikama izgledaju dobro.
Sent from my M2101K7AG using Tapatalk
Ima li ko iskustva sa ovim?
https://okov.me/mn/proizvodi/fc5-cis...a-460w-karcher
Ili nešto slično. Za kućnu upotrebu.
I što me još interesuje. Aparati za uspravno peglanje na pari? Ima li ko iskustva kako su se generalno pokazali? Vidim sad imaju i neke pegle sa generatorom pare. Da olakšam gospođi malo poslove po kući. [emoji846]
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tačno si nešto skrivio čim si se ovoliko zauzeo :D
Hahahahaha
8. Mart pa dvije muve jednim udarcem [emoji846][emoji846]
Nego daj predloži nešto za podove?
@extravaganca ne smijem ti reć, ali Dyson v15 je majka.
Pogledah sad. I cijena mu je dobra [emoji846]
@extravaganca
sto ti ja zla ocu - nemoj zeni za 8. mart da kupujes ni parocistac ni peglu :D
Generatori pare za peglanje su zvek - ali treba malo navikavanja
Ona high end linija pegli filipsovih (preko 100e te idu) su isto brutalne - samo uzmi one modele te se vadi posuda za kamenac - lakse su za odrzavanje :) i izbacaju pare da ce opeglat prezvakano cebe :D
sto se parocistaca tice - mi smo davno imali neki, ali kad smo zbog djece ubacili staze/tepihe, izgubio je svrhu po pola godine, pa je onda pao u zaborav :D
e da - vecina ovih vertikalnih pegli je vise za osvjezavanje garderobe i "peglanje" blagih nabora koji je mogu ispraviti od tezine nego sto moze opeglati nesto sto je izguzvano, tako da nije zamjena za peglu
p.s. ako ces da joj bas olaksas - pomozi joj, peglanje se lako uci :D ahahahhaa
Sad već razmišljam u pravcu nekog premijum robota. Ako bih već davao dosta novca za Dyson V15 onda se možda još opružiti pa da sve obavlja robot. Neko iskustva sa nekim od ovih koji odlično usisavaju i čiste? Već imam MI robot vacuum - mop P ali daleko je to od nečeg što bi stvarno zamijenilo čovjeka, čuš mene ženu, u obavljanju tih poslova.
Robot usisivac i Dyson usisivac su dva svijeta.
Svaki ima svoju primjenu ali je potpuno razlicita kao i rezultati koje daju uz trud koji zathejvaju (ili ne).
Mislim da robot od 1000€ ne moze zamijeniti usisivac od 200€ :)
Da da. Jasno mi je to. Ne mora sve da je super clean, da sija i da pokupi svu prašinu do mikrona. Već da je sve normalno čisto sa što manje rada. [emoji846]
Gledam nešto ovako https://smarthome.co.me/me/proizvod-...58-1669033787/
I ne izgleda to loše. Mislim posao koji može da obavi konkretno kod mene u kući. Većina su tvrde površine. Jedan manji čupavi tepih. Svakako ne očekujem da će bilo koji robot da ga usisa.
https://www.vacuumwars.com/roborock-...-ultra-review/
Ovaj je još bolji ali ne znam da li uopšte može kod nas da se nabavi. Ti imaš isti kao ja mi pro? Ili si imao? [emoji846]
Imam mop pro valjda… [emoji16][emoji38]
Sad poslovni usisava, srednja žalost :)
Ono sa vodom rijetko palim…
U stan se slabo snalazio, nagrdio zidove od udaranja, na tepih zapinjao (jedino da sam stavio da njega “zaobilazi”)
Za stan imam g10 xiaomi, nije loš, praktičan :)
Tražim sad za poslovni neki paročistač dobri, da plociče malo “taknem” s vremena na vrijeme :)
Drug je skoro u hrvatskoj uzeo neki (zaboravih koji) odje je tipa 900€ a tamo ga je ispao oko 500€ sa povratom…
Tri komada je uzeo [emoji1787][emoji1787]
Za konkretno usisavanje kad je u pitanju snaga, preciznost, coskovi i sl. ne moze ni da zamjeni usisivac od 80e :D
Ali je sa robotom meni stan cistiji nego ikada uopste ne razmisljam o tome... samo sporadicno uzmem taman G11 i prodjem jednom tepih (jedan mali samo) i jos neka mjesta gdje robot ne zalazi.
Stefke, to je taj, mop pro, taj i ja imam. Ne mogu reći da ne valja, usisa on ok, ali ostane isto posle njega. A "džogerisanje" mu je baš slabo. Posebno za veće prostote.
Da li taj g10/g11 može da čisti podove kao džoger?
Ne, u pitanju je samo usisivac.
Sto se tice 'mop'-ovanja, mislim da je tu najbolji Roborock S7. E sad ovaj VMax je jos noviji i jos bolji ali i znatno skuplji.
Ali da ne zagusavam(o) temu sa robot usisivacima... imamo vec jednu samo za to...
https://forum.cdm.me/showthread.php?...68%3Bi-)/page3
Ja sam oko Nove Godine uzeo Dreame W10, preko KupujemProdajem od ovih dobavljaca sto prebacaju iz Madjarske u Srbiju, pa onda platio kuriru da mi donese u CG.
Sve ukupno me izaslo oko 700e, mada ima malo kutare oko organizacije svega toga. Opet nisam imao nista ni priblizno kod nas da uzmem da sve pokriva sto i ovaj robot, razmisljao sam se oko X1 Omni ali ovo mi je bilo i vise nego duplo manje para, a gotovo iste performanse.
S obzirom da kuci imamo psa koji proizvodi brdo dlaka po stanu, ovaj nas je robot spasio.
Mogu slobodno reci da je mozda medju najboljim robotima trenutno sto se ribanja tice, a usisavanje mu je isto veoma dobro.
Mi imamo samo 2 manja tepiha u stanu, tako da se odlicno snalazi, a kad smo opremali stan ciljano smo uzimali namjestaj ispod koga moze da udje robot.
Ko ima brdo cupavih tepiha i spušten namjestaj, robot mu ne moze zamijeniti klasicni usisivac, ali ko nema puno tepiha, a ima dosta parketa i plocica plus moze robot svuda da pridje bez mnogo peripetija, onda je to spas.
Za zadnja 3 mjeseca smo mozda 2 puta upalili klasicni usisivac i to samo da ugaonu usisamo...
@extravaganca nemam.
Pretekao sam, da se pohvalim. Dajte preporuku za bojler, 80l, na sta obratiti paznju? Prva preporuka - nista od elektronskih komponenti. Sta dalje?
Kazan od prohroma obavezno, btw đe ih ima ovdje?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Elit plus u kips
Metalac?
Čini mi se da je Kips uvoznik Elit čačak bojlera, koji odavno važe za najbolje na tržištu.
Ja bi metalac 100% sebi uzeo. Iako ne ocekujes da Srb firma da moze u bojlerima su bas napredovali.
Послато са SM-F936B помоћу Тапатока
Što ne bi očekivao, ionako su nam svi na tržištu iz Bugarske, Rumunije i okoline, Srbija dođe kao premijum varijanta... :D
Naravno da moze nego ono kako nas narod to percipira, bolji je ariston iz Kine nego Metalac bojler iz Srbije, ne moze na nasim prostorima biti da valja.
Послато са SM-F936B помоћу Тапатока
Ja sam uzeo Tesy i nikako da se naviknem na onu skalu, do pola je maksimalno a odvrnut do kraja, valjda 70 stepeni i nema preko. Eko norme,ustede i cuda
Katalog.kips.me
Znamo za tu adresu, i dalje je raspad :)
A sto znam,ljudi cesto misle da im je onaj osnovni i jedini, a da je smijesno, smijesno je. No eto,makar kakva takva evidencija. Okov ima puno ozbiljniji, al me masu puta zajebao, kao imaju na stanju a tamo dodjes i nidje nista
Ne kupujem toliko cesto ali jesam jedno 10 puta i sve bez problema. (Pricam za Okov)
Sad je bila akcija na one mreze za ograde, narucih i dostavise mi ih ispred kuce. Morao bih da se cimama posto je 1.5x2, ovako klik klik i donesu mi.
Uh, mene su ispeglali 2x sa dostavom, 15-20 dana za par nekih sitnica. Zvao ih itd i onda mi stigne u roku od par dana.
Ima li ko da je uzimao klasični šporet sa staklok. pločom, zadnjih 5, 6 godina a da mu radi bez problema? Iliti, koji biste mi, tj. proizvođača, šporeta preporučili? Imam neki Gorenje evo 15+ godina, to od početka nije radilo da valja, a opet, dva frižidera, isto od 2005. god, ne čuju se, da kucnem u drvo. Veš mašina, isto Gorenje, ali made in Slovenia, leti po kupatilu evo 20 godina skoro. Samo šporet nula.
Sto mu ne valja?
bojler bosh, suvi krijac, prohrom/titanijum kazan
i milinaa
smart po zelji ako te interesuju te zajebancije :)