https://s29.postimg.cc/vyuguiwyf/tum...6duo1_1280.jpg
Printable View
Kako prošle sedmice morah na voz - tako je se trebalo i spakovat za put, a ovako nevješt za tu rabotu predah tu čast mojoj ljepšoj polovini. Spreman i ukasnio bez pregleda inventara otisnuh se od prag kuće... i kako sam pješačio nekih pola sata od mjesta dokle sam imao prevoz skapiram da me svaki pas na koga sam naletio zaskače kao Sedmorica Mladih na Suzanu Mančić. Kako sam se dokopao prevoza bez numerisanog sjedišta i kupea tako viđeh da mi je moja ljepša i pametnija polovina u ranac stavila kesu domaće, tanko sječene pršute lijepo naslagane u dva pozamašna sendviča.
I iako sam bio u životnoj opasnosti da budem raščerečen i silovan od strane nerasnih pasa, kad viđeh sadržaj ranca - ja sam se razsentimentalisao kao tinejdžerka pred Biberovim posterom.
I razmišljam se - Danas je lako naći devojku sa kojom ćeš ići u noćne klubove, žurke, i raznorazna trovanja uma i tijela, al' ajd nađi ti devojku koja će da ti ćušne kesu uredno spravljenih sendviča u ranac, i to ne da ne samo da zadovoljiš stomak, već i da uživaš u nečemu što je baš po tvojoj mjeri napravljeno!
Ehej, znate li vi koliko je to rijetko u ova suluda krizna i tranziciona vremena?
'Oću bre da se volim sa nekim ka' što se vole ovi u Adams family!
Danas je teško bit budala, konkurencija je sve jača i jača...
^ holly fuuck :o
I tako, sjutra petak..
Prije tačno trideset godina, na današnji dan, na dodjeli 26-te gremi nagrade, Majkl Džekson je potvrdio tačku na - i - kao "kralj popa" koji nas je sve inspirisao za vrijeme njegove epohe, jer dok je svijeta i vijeka budući izvođači će morati da urade dio domaćeg zadatka koji im je on zadao! A teško da će Kosmos opet biti tako dobre volje kao što je bio kada je njemu dijelio talente, ali mi eto možemo i danas da "zaigramo" katkad i stidljivo (kao kad smo bili đeca) "mjesečev hod", onda kad smo puni nekog čudnog ponosa jer smo bili savremenici najkompletnijeg izvođača u istoriji!
http://www.youtube.com/watch?v=XAi3VTSdTxU
Prvi dan na poslu... upadam u najgoru depresiju, spremam se za skok u Moracu...ne mogu, ne mogu... pricam sam sa sobom... I want to go back!!!
Neka coce, ne pricaj to.
Što si slatka. :)
zaspah
Nema spavanja! Skoči!
E, zaisto ne možete, braćo Crnogorci, ćerat' žene da abortiraju žensku đecu, a onda propagirat mrženju prema 'pedderima'...Niđe veze...
Ja se odje pitam.
Sreca pa se zene ne pitaju u nasu nezavisnu drzavu koju smo s toliko muke dobili nazad.
Ne no treba puštit žene s džupama da nam kroje sudbinu? Nije vam ovo Osmansko carstvo! :mrgreen:
Nego, OT
https://www.youtube.com/watch?v=ZRAr354usf8&feature=youtube_gdata_play er
Da u džak pi___a ruku zavuče, k___c bi izvuka.
Novo piće u Podgorici - "Snežana":
Kafa i sedam čaša vode.
Žurim na posao, usput utrčim kao bez duše u banku, vidim ima dva šaltera, zatrčim se kao bik na koridi i imam čeoni sudar sa jednim nevjerovatno zgodnim i lijepim gospodinom.
Kad sam zastao da mu se izvinim - shvatio sam da sam se zaletio u ogledalo, koje od siline udara podrhtavaše preda mnom. Čovjek koji je radio mi je jedva izbrojao novac od smijeha.
J'b'te, ko još stavlja ogledalo na cijeli zid u banci od tri metra kvadratna i jednog kvadratnog milimetra. Jepte se dizajneri enterijera!
Oce li ko sa mnom sjutra da izbijemo onu djevojku sa onim natpisima? e me poludje...a ne smijem sam...
U istocnim religijama, bijelo je boja smrti.
Eo dobih informaciju da je ono dio SNP kampanje i da ce Becic sjutra iskocit na trg hahahah Sad podgoricani mogu mirno spavat. :D
Ne nevinost, nego smrt.
Ko onaj pop sto je poyivao na upokojenje. Brak.
Na Istoku zene se oblace u crno, muskarci u bijelo. Vi ste smrt, mi smo zivot.
Bijela golubica je simbol mira!
Rješenje nepoznate je ustvari grančica.
Ona je dakle - borac za očuvanje maslina...
Ili je nijema dodola...