Reka bi da je fox tv nestao?
Printable View
Reka bi da je fox tv nestao?
a kada se ja to javljam a da dezurni prestavnika p-com-a ne isprovocira bar pola korisnika od kojih zivi ( a da ne spominjem da je zahvaljujuci tim istim korisnicama od dezurnog pljuvaca telekoma postao njihov najveci ovaozavalac )
a sad ozbiljno pitanje za njega
zasto imas potrebu da vrijedjas srbe ili one koji se tako osjecaju ?
da li bi trebao da se spustim na tvoj nivo i da vredjam oni koji ne misle kao ja ?
shvati da bar pola te tvoje plate dobijas od onih koje vredjas
imaj to stalno na umu pre nego se budes sprdao
Okle tebi to da ja vrijedjam te srbe? Presmijesna je ta prica o ugrozenosti i tako dalje... a tek ovo oko moje plate :lolblue: sto tebe briga oko moje plate, gledaj svoja posla.
FOX > prva sprska televizija ali ne ova iz maslina :D
Ništa ubacite onda neki radio u extra TV mini...
Zablokirala mi Arena3. Sta moze bit?
aj da skupimo malo para, a i siguran sam da bi nam Milo pomoga, pa da otvorimo u BG "Crnogorska TV" :clap:
puknite dusmani hahahahaha :yipiiii:
kako nas dushmane izbushi, evo pucamo od muke.
Ti skupi malo para da kupish neku trenerku i patike i da platish chasove iz neke opste obrazovanosti, pa cemo lako za televiziju.
SRPSKA tv treba da ima i drugi i treci kanal, mora da se shiri srpstvo, da se ne ugasi shto vladika veli
Nije SrpskaTV za sprdnju nego je ekipa koja je pokrenula projekat za sprdnju. Pretpostavljam da će Srbi koji drže do dostojanstva u CG prvi dići glas protiv ove indijanske tele-vizije koja će srpsko kulturno naslijeđe prikazati kros ŠUND i TURBOFOLK dostignuća lijepe Cace i Dace , Šabana i Sulje. U pauzama će Amfilohije držati časove vjeronauke sa političkom konotacijom itd itd. Sprdnja je i Etv ekipa koja je ishitreno uključila stanicu koja još nije ni počela da radi a sumnjam da je dobila i sve potrebne dozvole za emitovanje i to groboglasno najavila kao NOVI KANAL NA ExtraTV. Ne znam za druge ali Ja lično to nisam doživio kao NOVI KANAL.
Prijavi na 1500, ne moze da ti je samo taj jedan kanal blokiran, posto su 2, 3 i 4 u paketu.
:lolblue:
Dobili su dozvolu od Agencije za Radio Difuziju Crne Gore, zato su i mogli da budu ubaceni u kablovske sisteme. Ne moze svaka piljara da se ukljuci...
Potvrdjujem da je Arenasport3 blokiran, slika je zamrznuta u 59-om minutu meca Sampdoria-Udineze, u okviru multiprenosa italijanske lige, i tako stoji i sada, tako da NIJE TACNO da zato sto je dio paketa Arenasport ne moze biti samo on blokiran. Vjerujem da je tako kod svih korisnika, molim da mi neko potvrdi ko ima Arena paket!
Evo ti programska šema za utornik
Utornik
07:00 - Jutarnji program SRPSKA BOKO LJUBIM TE U OKO /studio HN
10:00 - AMFILOHIJE ČITA ZVEZDE ZA VAS
12:00 -VESTI - emilio labudović
13:00 - Crtani film
13:30 - Največi srpski pesnik i njegova djela : RADOVAN KARADŽIĆ
16:30 - Domaća muzika SPOTOVI
17:30 - AMFILOHIJE ČITA ZVEZDE ZA VAS
19:30 - DNEVNIK EMILIO LABUDOVIĆ
20:00 - MODA I FRIZURA : SRDJA BOŽOVIĆ poslanik
22:00 - KAKO SAM SE NAPUNIO : Poslanik SLAVEN RADUNOVIĆ
23:00 - Kucamo na vrata zaboravljenih poslanika : DANILO VUKSANOVIĆ KUVA ZA NAS
24:00- Odjava uz BOŽE PRAVDE
Posto bi dezurna ekipa eksperata reagovala furiozno i otklonila problem :lolblue:
Da .