Pteminuo vozac kamiona
Sent from my Motorola 8400
Printable View
Pteminuo vozac kamiona
Pogledajte traku ispred kamiona i sve vam je jasno...
Samo vele polako vozit kroz kanjon i sve ok , ne treba autoput.... O boze
Tako je.
Juče sam uživo vidio većinu ovih udesa...
Ništa mi nije jasno...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
I na Jaz je jutros oko 6 bio udes no mi crnjak bi slikavat, jedan skrecao drugi ga pokupio valjda.
Čuh da vozač kamiona nije bio vezan i da je prilikom prevrtanja udario na drugu stranu glavom.
Ovo je info od druga koji je bio u koloni sinoc/jutros.
Žao mi je ako je ovo istina jer ne znam što je muka vezat taj pojas.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Na Pg vremeplov reche je tip da je vozio do skoro bash ovaj kamion, i da je napushtio firmu jer nijesu shceli kochnice da mu poprave... Ima i sliku od prije par mjeseci ispred kamiona, shto ce rec da je mozhda u pravu...
sent using tapatalk
E to je još gore!
Znam čovjeka iz Bara koji je vozio za firmu iz PG i ista stvar sa kočnicama, stao je na Crkvine i rekao gazdi "nađite budalu koja će ovaj kamion da spusti kroz kanjon do pg jer ja ga parkiram ovđe i ni metra dalje ne vozim"
Ostavio kamion i pošao stopom za BR, a stari šofer je i niko nije htio od kolega da dovede taj kamion,jer su znali čim ga ovaj ne može spuštit tu nema igre, nego su poslali drugi da uzme prikolicu a taj poveli na servis...
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Pričala mi je drugarica i to mi je tako dužno bilo.
Da se ovaj čovjek čitavi život mučio za svoje troje djece ^ i ovako je završio.
Kad su došli po njega na lice mjesta nisu mogli da dodju do njega jer je sleperka zauzela put / pa su se (penjali) na brijeg (pored puta) i tako ga vracali sa nosilima.
- ali nista od toga ne bi mogli da im ljudi koji su se tamo zatekli nisu pomogli.
To je taj isti.
Naime, na snimku se vidi trenutak kada kombi udari pešaka, a potom kako vozač kombija izlazi, zagleda svoje vozilo, baca letimični pogled na nastradalog, vraća se u kombi i odlazi.
I dok je čovek krvario nasred ulice stotine vozača i pešaka je prolazilo pored njega ne reagujući.
Niko nije prišao da pomogne, da vidi šta je čoveku, a jedan prolaznik mu je čak ukrao mobilni telefon koji mu je ispao u trenutku nesreće.
Hitna pomoć je stigla tek posle sat vremena, ali je bilo kasno - čovek, koji je zadobio teške povrede glave i vrata,* je umro po dolasku u bolnicu.
https://youtu.be/15rAlMzqUhI
Ne veli se dzabe zemljo indijo!!!
Je li ovo sa terase pao
aha izaso na terasi gore i pao
Sto ti je njemac
Jel' ovo poginu biciklista u PG?
Jes u PM, ne obraćaju pažnju ljudi na bicikliste.
http://www.vijesti.me/media/cache/33...3419&width=960
Ne obracaju nekad i zato sto su nevidljivi maltene....
Sa druge strane cemu voznja bicikla po sredini kolovozne trake!?!? Juce sam licno iz dva puta prema Zlatici sreo dva takva pacijenta.
Biciklo je vozilo koje po zakonu može da se kreće po trotoaru ili po saobraćajnoj traci (ukoliko nema biciklističku traku), tako da je i on isto učesnik u saobraćaju kao i mi sa motornim vozilima i dužni smo da ih poštujemo kao i sve ostale učesnike u saobraćaju.
U vijestima piše da je prelazio ulicu, ako je tako onda je u pitanju greška bicikliste koju je platio glavom.