A djeeee, ono je sou kako voze kroz blok 9.
Siroke su ulice, a lijep asfalt (jos uvijek) pa da iskoriste.
Strecam svaki dan po 5 puta.
Zivim u crvenu zgradu i nenormalno je kako se vozi onim ilicama. Na svaku onu rasrsnicu stanem i dobro pogledam jer budale uglavnom jure onom ulicom bez prvenstva prolaza, uopste ne smanji brzinu, a kamoli da ti da prvenstvo prolaza.
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
A djeeee, ono je sou kako voze kroz blok 9.
Siroke su ulice, a lijep asfalt (jos uvijek) pa da iskoriste.
Strecam svaki dan po 5 puta.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
sve nove ulice i kvartovi su primjer kako se ne treba raditi
u bloku 9 npr nema rasrsnice koja je pregledan prije nego dobro udjes u istu.... nedje je blokira trafostanica, nedje taksisti, nedje kombiji koji isporucuju robu u prodavnice...nedje parkirana auta...nedje kontejneri...
svaki dan prolazim tuda, a trudim se da izbjegavam sto je vise moguce...
Last edited by E_K_V; 12-08-16 at 08:09.
Dobro jutro.
jel ovo udes ili casica opustajuceg razgovora
Covjek prije neki dan radi polukruzno okretanje u suprotnom pravcu kruznog toka ( novi kruzni tok na CT-BD-BR raskrsici). Ne znam odakle ljudima te ideje.
Sent from my Motorola 8400
I vozacka dozvola za normalan narod, pa opet nije da se to gleda
Meni je smijesno kako u betonske grdosije od blokova u Beograd svudje izmedju ima park, zelenilo, igraliste, setalista itd a kad prosetas kroz city kvart odje ili na stari.. Katastrofa. Jos mi prekjuce dooobro nalece smrad od govana u dio najblizi Voliju i lukoil pumpi a govore nema toga
Edit: pogresan thread, nedje se pominjao beton ovih kvartova novih
rm -rf /
i neko tu plati stan 2000 kvadrat
She is only here to annoy herself!
Taman si za prve zgrade posle krivog mosta.
Da nije zalosno bilo bi smijesno.
TAKUMI
Udes na kombinat. E sad zatvorili traku ka pg ka baru je nesmetano. Ovi ka pg idu nedje naokolo. Oni nisu u stanju da do zavrsetka uvidjaja od jedne trake naprave privremeno u oba pravca te 2km koliko ima od kruznog do kruznog...
f6
Pa da naprave jos vece ******, bolje da ne diraju nista. Inace je neko gadja biciklistu.
Kako mislis gadja?
f6
Dignut je pjesak.
Sad sam zvao moje na terenu.
Ustv. Biciklista.
Nadam se da je bajker dobro, a koji ga klinac naćera da vozi po magistralnom putu???
Sve i da je poštova pravila saobraćaja mora je naić na otvorenu-ukradenu šahtu a zaobilaženjem dovodi prvo sebe pa ostale u opasnosti.
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
Bilo ko, ko ima imalo skuplje biciklo nece da ga vozi po trotoaru vec po asfaltu.
Ovaj ga je udario vozacevom stranom znaci covjek se lagano krecao ili sredinom trake ili krajnjom lijevom stranom! Na bulevar.
f6
Izletio mu stub na ulicu
Sent from my iPhone 6s Plus
Delete
Last edited by acs; 12-08-16 at 22:26.
f6
Je li bila teska mjesovita vanredno u bp?
f6
TAKUMI
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks