Hahahha ode majbah :(
Printable View
Hahahha ode majbah :(
Da nece ko da kupi majbaha? Ahaahahhahaha
Da nema dje streama online?
možemo li nekako imati tri premijera? [emoji3]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moze li se ovaj majbah uzeti na rate.
Iskreno. Medo mi je bio simpatican do jedne prilike. Sjedio sam u jednom restoranu i on dodje. Zavrnu onaj sako i brate moj. Da li si ti svjestan da je taj covjek vas u guzice pošao?. Još kad je sjeo na onu klupu pa kad se sve to raspljeskalo...
Uz to ovo o masonima. Guzice bi i istolerisao al u kombinaciji sa ovim izjavama o masonima i Sorošu.Meni je zao al to je previse za mene
Autodiler likes this
ako budu mogli na rate, prijaviće se Podgoričani odma’ [emoji3]
Drile daj mi Majbaha za svadbu kralju:lolblue::lolblue::lolblue:
Vidjecemo gospodina Krivokapica kad bude morao da krese javni sektor, penzije...Dritan stalno ponavlja kako nece dirat nekakve postenjacine iz javnog sektora. A uzmite samo podgoricki Vodovod, pola mora da ih ide. A RTCG ili Ministarstvo odbrane...ili Opstina Budva. Ja im zelim svu srecu.
Ja sam u onom saopstenju "evrope" (ne znam tacno sad koje tijelo je u pitanju) dobro cuo da spremaju dobru pomoc novoj Vladi Crne Gore, a da se zauzvrat od nje ocekuje da se RADI. Eto nacina.. skromne otpremnine uhljebima, sve po zakonu, aj doma i cao. Ostanu da rade oni koji su odlicni u svom poslu.
Lagano.... testiranje i otpuštanje uz 24 lična dohotka. Ko ne zadovolji kriterijume ima pare da se oproba kao preduzetnik. Kredit za tako nešto se vraće za 2 godine na račun plata koje više ne moraš da isplaćuješ...
Poljska je to uradila i imala sjajne rezultate u mikro biznisu..
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Tvoje je pravo da imas animozitet prema bilo kome, i moja majka to isto veli za Medojevica. Ali pazi, koja je korist od prezgodnog Mila Djukanovica ili harizmaticnog Sloba ili dobrog Momira? Alo ljudi, mi ovdje govorimo o sposobnosti. Kad podjes kod automehanicara gledas li mu u razdeljak?
Sto se tice masona, Sorosa, pravo da ti kazem dosta se kolokvijalno receno uglednih Crnogoraca gura upravo u te masone, rotarijance i slicno. Ja pojma nema o tome ali stvar postoji, koga je sve DiKej dovodio. Nevladine organizacije takodje postoje i cesto djeluju kao da su pale s Marsa, kao da ih je neko platio da rokaju za Crnu Goru totalno nadrealne price. Djeca se lijece preko SMS mobilizacijom citavog naroda na najmucnijim osnovama, a sa druge strane NVO rokaju price o zastiti pasa lutalica, nekakvih bradatih zena i obrijanih muskaraca, migranata i cega sve ne. Ne bih rekao da je to slucajno. Jeste nema italijanskog vojnika koji dijeli makarone ali sistem je isti samo suptilniji.
Istina. Mnogi problemi dolaze. I vece, stabilnije, bogatije, starije drzave imaju ohoho problema ovih dana....svakakvih vrsta.
Tu smo dje smo.....bili s onima, sad s ovima.
Glasalo se.
Narod je odlucio.
Pola naroda se osjecalo dugo godina ugrozenim do nedjelje.
Od nedjelje druga polovina osjeca ogroman strah od neke nove neizvjesnosti.
Dobili su moje povjerenje i za sad ih podrzavam. Sta mozemo drugo nego se nadati da ce uspjeti u svojim deklarisanim namjerama.
I nadati se da ce nekako uspjet poslat u penziju SVE politicare dinosauruse crnogorskog podneblja.
Gospodo Krivokapicu, Abazovicu i Becicu....pomirite narod Crne Gore i izvedite zemlju na pravi put.
EU će dati ozbiljne pare ako se krene u obračun sa kriminalom i krene sa vladavinom prava. Evropa decenijama strateški na Balkanu to pokušava u svim ovim nesretnim državama ali bezuspješno.Ako Evropa vidi da im nova vlast maže oči, onda će davati tek toliko da region ne padne u ruke Turske i Rusije.
Evropi je u interesu da joj u susjedstvu bude pravna država u kojoj se poštuju ljudska prava. I spremna je platiti koliko treba. Milijarde. Evropa forsira održiva radna mjesta i kroz projekte će najviše davati a strogo se protivi gomilanju javnog sektora.
https://twitter.com/N1infoSA/status/...420988928?s=09
Једна "грађанска и антифашистичка" порука.
Ao. Jos da im se sipa. A na skener se ceka 13 mjeseci. Oce li i Bozu Sundicu kakva otpremnina da padne. Koliko su klepili oni bivsi direktori RTCG. Zanimljivo je to kako Crna Gora raskrka pare i to okom da ne trepne. 100.000 eura otpremnine, a no sto jado, kadrovi su to. Aeeeeee, baeeeeee, gospodin.
PS
Evropa ce da nam da. Vikinzi su siroke ruke.
tako je Dritane!