E onda su u dzep i ne mrdaju, e da ih makar trose bolje bi bilo obrcalo bi se nesto, no ih cuvaju
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Printable View
Trose se naravno,za njihove potrebe
Ovakvi komentari su mi zabavni koliko i oni koji nazivaju banke lopovima zbog visokih kamata.
PS.
Muštuluk.Prije neki dan me prvi put u životu pokupio pauk.
U Srbiji, Beograd, ulica Kralja Aleksandra. Parkirao se ja, platio parking preko SMS-a vraćem se poslije pola sata NEMA KOLA !!!!!!!! Zovem Komunalce "jeste mi pokupili auto ?" "Jesmo"
Odoh ja na Slaviju (gdje je parking za podignuta kola).
"Što ste mi digli kola, parkirao sam na parking i platio ga"
Čovjek mi pokazuje sliku i kaže
"Vidiš, popeo si se jednim točkom na trotoar"
te ja sretan što mi auto nije ukraden pljuni 150 € (koliko tamo košta to zadovoljstvo) bez obzira što sam im kada su mi podigli kapiju rekao "Eeee Beograđani viđeli ste PG registracije, za ljekove ih trošili da bog da"
Meni se slicno to desilo kod Elmaga u Pg.. Parkirao auto, poslao poruku, i otisao da setam, vracem se - nema auta.. evo sa se desilo: bilo je tu zona parkinga dosta a bilo je i 2 mjesta za invalide, a parking zs invalide se logicno bjese izlizao i ja nisam mogao da vidim da to nije uobicajeni parking, posle na sudu sam ih oborio zbog toga sto nidje nisam mogao znak da vidim i zdravo djaci ^__^
A okolina gintasa inace kad ti dignu tamo auto, zalis se na sud nista ti ne mogu, jer se okolina gintasa smatra kao privatni posjed, tako da sam ih i tu oborio na sud... Dizali su mi ga jos 2 puta prije ta dva, ali to jos nisam placao, isto kao parking zone kad ti ostave 20 eura na soversajbnu da platis ,nemaju pravni osnov nikad to ne moras platiti..
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Ja moram da pitam.Smije li komunalna da napiše kaznu za parkiranje kod NLB banke bulevar je u pitanju dje nema oznake i imaju 2 trake? NLB banka kod Milenijuma. Komunalci su u pitanju i imate li neku ideju za žalbu(a da nije da se auto pokvarilo jer to otpada)
Milion puta su odatle vozila dignuta.
Zasto se parkiras na sred kolovoza? :)
Haha:)
Salu na stranu, bas je mnogo auta odatle dignuto. I to cijelom duzinom od NLB-a gore do Skolijere.. Tako da ne vjerujem da bi i dalje dizali da nemaju pravo :)
A znam brate no stadoh ono neće pa tuki eo ih.Pretpostavljao sam jbg..Ima li fora neka da se izvadim ili da platim i pamet u glavu sl put?
Da vas "obradujem" od 15-og Novembra do 30-og Marta u cijeloj Crnoj Gori biće obavezna zimska oprema:
lanci + zimske gume ili pneumatici sa oznakom MS, M+S, M&S na pogonske točkove, a šara ne smije biti manja od 4mm - za putnička vozila.
Kazna za neposjedovanje zimske opreme je od 60 do 150€, dok je za nekorišćenje opreme predviđena novčana kazna od 80 do 300€ (kad je na kolovoz snijeg ili led a vozač ne stavi lance na točkove).
i sta je tu novo?
Sto ce mi lanci npr na snijeg koji probijam bez problema?nidje veze
Dokle god poznaje čovjek nekog u organima gonjenja, vidimo se..
Brkovic nema para za registraciju....
Brković udario službenika EU i pobjegao
www.vijesti.me/Vijesti/157054-clanak-157054
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
što će registrovat PG CG table...
Benz je bio dugo u kvaru, sad su stigli djelovi koji su montirani, pa zato nije regan.
Bogami sam ga gledao makar jednom mjesecno citavo ovo vrijeme.... Ne vjerujem da je platio dva puta registraciju za svo vrijeme imanja ovog auta
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
ima dva ~ ako ne i ista auta sa tablicama cg01v i cg02v
Mora nekako da ih razlikuje... Inace to nisu drzavne tablice vec one od 200 eur
bila je vec prica o tim tablicama nedje ovuda po forumu...
A udaranje bicikliste nije prekršaj
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2 n7102
Malo su nam nervozni policajci:
http://www.youtube.com/watch?v=lPDNnuPAGn4
Vidio sam kako su se ponasali danas, tipa: dje ces, ne mozes ovuda, jesi corav...