Moraju li se placat ove kazne od parkinga? Danas mi je prvi put napisase majku im *****! Ocu li morat da placam pri podizanju saobracajne?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Moraju li se placat ove kazne od parkinga? Danas mi je prvi put napisase majku im *****! Ocu li morat da placam pri podizanju saobracajne?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Nemoj placat nista.
TAKUMI
Znaci ne moram da placam, necu imati problema? Pa kako su mislili da ih naplate?
Nisu mislili da naplacuju njih nego poruke... Pa ako prodje prodje
f6
Dobih prvu kaznuStadoh kod NLB banke da uplatim nešto(onamo kod školijera na bulevar) uključih 4 i čekam red kad ono pauk.Slikaju uveliko i napia mi kaznu 60e valjda.8 dana za žalbu.Da se žalim,plaćam ili što radim?
Ako se žalim što napisat' tamo?
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
napisi da ti se pokvarilo auto koje ne moze da ide kad je pokvareno
She is only here to annoy herself!
Zna li neko od vas...Mogu li se kazne plaćati u rate, tipa iz dva tri puta...ukoliko nisam u mogućnosti da platim u cjelosti? I sa zakašnjenjem od nekoliko dana, nedelja, mjeseci?
I šta se dešava ukoliko ne platim kaznu?
Last edited by DadoMonte; 21-10-13 at 13:36.
Zna li neko kako da se podnese zahtjev (dje I kome) za povracaj uplacenih para u periodu kada je komunalna policija nezakonito pisala kazne za podizanje kola paukom.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Nista mi ne pricaj, imas 18 godina, 19 u vr' glave
Njak Njak Njak
Zbog raznih saljivdzija sa nabudzenim auspusima i smekerima na baterije, samo morao izbrisati post.
Last edited by Dusan.; 22-10-13 at 02:07.
Huliganu![]()
Zasto si obrisaomeni je bas bio interesantan post, pogotovo kad si napisao kako si duvao, pokazalo ti 0, "a policajac te gleda, mrzi te"
to mi je ono highlights citavog tvog izlaganja, koji je svakodnevnica vecine vozaca kroz pg... Policajac koji mrzi ljude koji ne piju alkohol...
Njak Njak Njak
Po novom Zakonu nema pisanja zalbi. Samo odes kod zene na 5 sprat i kazes - ocu da idem na sudsko odlucivanje. Ona zena ti kaze ok, udari ti pecat, zavede i to je to. Jedan primjerak tebi, jedan njoj. Cekas poziv, kad stigne odes kod sudije i tamo se 5min maksimalno ispricate pa ako bude blagonaklon, eto oslobadjanja. Prije nego li forumasi sveznalice pocnu sa pricom to tako nije nego bla bla bla, uglavnom, ja sam bio na sudjenje prosle nedjelje.
* Posto su ti slikali auto, ne gubi vrijeme. Platices kaznu + 30e za sudske troskove.
Inace? E'o. Ti? Moze.
A ne stvarno, sta ako ti se auto pokvari, pa moras ga prinudno zaustaviti negdje...
Njak Njak Njak
trokut + sva 4 i tada te ne bi dirali komunalci![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
znaci ja jedno 10 trokuta dnevno da uzimam,da ih ne moram svaki put kupit
Kod skolijere kad ostavis prodju slikaju te i posle 3 mjeseca stigne ti kazna 60 eura i trt.. Stvarno dje su im pare sto su pokrali, kako imaju obraza i dalje da kradu
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Pare su u dzep,al njihov
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks