pod br.1 morash bit Celzinjov drug
i onda dugo dugo ludo da vozis kao on i onda mozda dobijesh 7.5
za 8 tek morash imati auto kao celzinjo , da mu kupish N95 i josh par sitnica
Printable View
A celzinjo ima neki brzi auto, jel?
Moze onda 6 pa da nista ne kupujem, kriza je.
Ja imam sasvim prosjecno auto :)
A ovako...
Za skill 6 vam je potrebno da dodjete od Pg-Bd za 45min...
Za skill 7 vam je potrebno da od Sozine preko Petrovackih strane se spustite u Petrovac za 20min
Za skill 8 vam je potrebno da snimite kako vozite preko 180km/h na bilo kojem javnom putu (preporucujem put Bar-Ulcinj , Vranjina , i PG-BD ona pravina..)
Za skill 9 vam je potrebno da snimite neku divlju voznju javnim putem ,preticanje kolone, i slicno ali da snimak traje preko 10min
Za skil 9.5 vam je potrebno da se potrkate samnom do BD ko prvi stigne uzima ovaj skill
Za skill 10 vam je potrebno sledece:
Ja odganizujem da dodje covjek sa sleperom sa prikolicom .Idemo na put dje su dvije trake u 1 pravcu... I on ce da ide 60km/h a vi trebate da ga preticete sa desne strane.. I kao vidite opasnost i morate da se u toku voznje provucete ispod njega i izadjete mu sa lijeve. Pobrinucu se da to bude onaj podignuti sleper..Ka u Fast&Furios
za ove prve stavke ne znam , ali ovo da se provucemo ispod slepera je lagano , a ako preskocimo sve ovo i provucemo se ispod mozemo li odma da uzmemo skill 10 ??????
ti ono kupujesh n95 da bi snimio skilove i da nam ih pokazes jel ?????
Xaxa , pa zaradjujete skilove na forum... Svi imate po skill 5, to je obicni skill prosjecnog vozaca koji ne zeli da ide preko 60km/h cak i kada je ogranicenje 80!
Kad pogines onda ti se skill popne na 1337 :D
hahahaha... Stvarno previse igrasi igrice.
Zbog ovakvih (koji voznju posmatraju kao igricu) se ovoliko gine
I konacno za skill 11 spustanje od Pg-Bd bez kocnica ahahahaah
jesu li isti skillovi i za nas motoriste???!
neka brate :(
celzinjo brate ajmo ja i ti odma za 9.5 skill? da se trkamo do bd?
chelzinjo koji skill osvajam sa ove dvije slike? na ovu sliku sam malo popio pa ne lichim na sebe
posle cu okachit snimak dje pretichem kolonu srbijanskih turista u krivinu najopasniju na sred pune linije i josh im sviram i sve ih opsujem...
Acid skill 8 je za tebe :D
Ali ja sam i dalje prvi sa skilom 9.5
:)
cudne se stvaaaari s nama zbivajuuuuuu oci ti silne lazi skriiiiiiiiivaju -_-
evo jos jedna moja slika, pucam direktno na skill 9.8
XAXAXAXAA SAD SI GA PRECERAO...
E ljudi,sad sam dosao iz BD, i naravno preticao sve zivo... Kisa me uhvatila na Cetinje pa sam morao malo da usporim...
Ali 2 situacije su danas bile dominantne...
Prva:
Neki Mercedes 124 mi se pravi da je neki bukac i pretekne me i uskoci izmedju mene i slepera...
U to nailaze 2 trake i ja malo prikocim , odmaknu se oni jedno 60-70met ,ja iz 4-te vratim u 3-cu i rokam... Tacno se potrefilo u metar... Sleper ide desno u traku, mercedes ga pretice i ulazi u sleperovu traku i gari ga ,dimi kolko idje moze... A ja ga zaletio i sa 130km/h ulazim u dvije trake i gore (posto je uspon) preticem mercedesa kao da ga nema sa 130km/h ... Oduvao sam ga xaxa, i vjerovatno je pomislio za moje auto "kakva masinaaaaaaaaa" :D
2:
Na sami prilaz Budvi ima bas bas bas zajebana krivina a prije toga dvije pravine,nadam se da znate dje... Preteknem na tu pravinu jednu Corsu i kocim, priblizavam se toj krivini. Ja ubacam u drugu kad me okrenu ,proklizah ali sve klizam polako,onaj fini drift lagano sve u moju traku. Iz suprotne trake jedna zena zakocila ne moze da vjeruje sto se desava. Nastavlja ona, ja u retrovizor hahah kad Corsa na njenu traku okrenuta :D
Bas je puno vode bilo tu ....
primices se skillu 10.. polako ali sigurno.. dako ga dostignes dok prodje raspust da se falis u odjeljenje :D
xaxa ljudi ja ili sam bolestan ili ne znam sta je...Ali ja kad vidim auto ispred sebe ... na put...Ja ne mislim o voznji i kolko idem na sat..Samo mislim KAKO DA GA PRETEKNEM STO PRIJE :D
P.S
Oce li neko postaviti sliku zadnje serije M3 kockica 91 godiste... ???
Da vidim samo kako izgleda...Jer mi je nudi jedan za male pare
Igore daj sliku zadnje serije kockice BMW m3
Covjece, zar je to tesko nac na internet?
http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_M3