Originally Posted by
GreatMontenegro
Ne razumijem bas pitanje.Pogledaj meceve protiv Italije,Irske,pa i Bugarske i vidjeces da je vecina ekipe odigrala prilicno dobro,ali taktika nije bila dobra i mnogo losa i totalno neuigrana odbrana sa mnogo kikseva(sto je i glavna razlika izmedju Filipovica i Kranjcara,jer ovaj drugi zna kako da postavi igru i motivise igrace).Recimo,Zverotic,Pekovic,Drincic su svaki mec koji su odigrali,odigrali prilicno dobro,ali ne mozes da ostvaris rezultat kad imas rupe na nekoliko pozicija u timu.Ja mislim da bi Burzanovic bio upravo jedna od tih rupa,ako ga sad vrate u reprezentaciju,jer niti ima takvu tehniku kako neki pokusavaju da predstave(uporedjujuci ga sa Vucinicem,jer on i Vucinicic nisu "taj tip igraca",nego je Vucinic majstor,a Burzanovic je samo igrac sa malo vise talenta,ali i mnogo vise nedostataka od ostalih nasih igraca),nije sportista,odnosno na terenu uvijek izgleda kao da mu nije stalo,previse mekan,ne trci.Ako cemo ga uporedjivat,onda je on slabija verzija Branka Boskovica.
Na kraju krajeva,dje se on to pokazao kao igrac?Shvatam ja da su odje vecinom navijaci Buducnosti kojima je on bio idol,ali ne ocekujete valjda da ono sto mu je polazilo za rukom u poluamaterskoj crnogorskoj ligi moze da prodje protiv ozbiljnih evropskih reprezentacija?Cak je i Purovic uspio da nesto uradi u karijeri i da se proda u ozbiljan klub,a Burzo ni u Zvezdi niti u Nagoji cak nije uspio da se izbori za status prvotimca,da ne pricamo o necem znacajnijem.Nemam ja nista protiv da ga zovnu,ali neka prvo taj poziv zasluzi,jer ce na racun slave to tesko ic,posebno u situaciji u kojoj se sad nalazimo.