On njoj prvi momak, ona njemu djevojka. Jos nisu spavali, ne da mu prije braka. Da mi je da neko snimi prvu bracnu noc, ne bih zalio 500$!!! Dzabe sam ga ucio kako da joj pristupi, ova se zarekla. :lol:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
On njoj prvi momak, ona njemu djevojka. Jos nisu spavali, ne da mu prije braka. Da mi je da neko snimi prvu bracnu noc, ne bih zalio 500$!!! Dzabe sam ga ucio kako da joj pristupi, ova se zarekla. :lol:
Eto vidis kako se lako nadoknadi to vrijeme kad se ne gledas s nekim[emoji38]
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
Kladili smo se dadony i ja koliko ce trajat pa nam javi ako ti nije muka 😆
Koliko ce trajat brak ili p. b. noc? :D Za noc nije problem!
Brak, brak 😄
Nece je ovaj brzo ostavljat, mala mu je avion, ljepsu i posteniju nece nalazit ;) A ni ona njega, to je tako vaspitano. Ozbiljno...
A javicu ako do toga dodje. :D
Strasno me nervira kad se prvi put rukujem s nekim pa mi pruzi mlitavu ruku. Sad se rukovah s novim komsijom i ne mogu da shvatim da neko sa oko 35 godina nije jos naucio kako se normalno rukuje. Ovdje se zove dead fish handshake. Taman ka da sam se s jeguljum rukovao. Pih.
A mičite ovaj tekst, ne viđeli se kakvi ste! Zastiđe od portala.
http://www.cdm.me/kultura/video-kad-...asicnoj-muzici
Ispravili su tekst sad. Naslov je bio "Kad Podgoričani aplaudiraju klasičnoj muzici" i podsmijavali se ljudima koji su tapšali. Sad kažu "Svaka čast i orkestru i publici!" Ipak ima poneko normalan u toj redakciji. :)
Iscasio se autor teksta.
Imam osjecaj da je htio da pokaze kakvi "seljaci" zive u PG, ali on ocigledno ne zna da se ovaj Radecki mars prati bas ovakvim aplauzom.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Kad se probudim gladna ko da 3 dana jela nisam pa letim po kuci, ne znam dje udaram... jer nervoza praznog stomaka.
Ovi vozači pusti, poslednja 3 dana sam jedno 15x izbjegao da završim na poslednjim stranicama Dana. Daj malo skalajte majkumu.. Danas u raskrsnici me ima ubit žena, još sam imao prvenstvo prolaza i otišao 2m više desno da je ne bi zakačio a ona u zadnji momenat ukoči na 15cm od auta. Još sam vozio klinca... Pakao.
Juče zaglavih na magistrali zbog udesa mercedesa i golfa. Kakvih (malo je reći) retarda po putevima majko mila.
Ne bojim se ja za tebe
Jeste, nema meni smrti bez
http://www.jax.hr/images/product/201...50932-main.jpg
A okle... Da krenu da te sjeckaju, 2 dana bi potrosili
Hahahaahhaahahah eto tako
Prdim eo 2 dana od neke pasuljcine potrovah sve oko mene. Mada nije da me nervira, volim da prdim. Nego nervira ove oko mene, a mene to ne zanima.
Eo upravo sad neki otrov izbacih iz sebe. Ko prdi zlo ne misli.
I tako...
evo ovaj sto zavija u birtiju pored bazena palmon bay...ko da mu je slon prnuo u uvo
P9lite
Tiltujem receptore mirisa...
Meni je jednom rekla drugarica u srednju skolu- stisni je jace... kad se rukujem sa pripednicama njeznijeg pola samo pruzim ruku, nesto mi je bzv da im lomim rucicu...
sa muzjacima je druga prica, njima vazda jako stisnem...
Nego, nerviraju me ove kamikaze na motore, kakvi klosari... jos kad krenu sa trkama u 3 ujutro i to tacno pored moje zgrade...
ima narod oravo kad kaze da nam milicija k ne valja...
Zanoktice. Krecu polako.
Pošaljite ova ***** ratnohuškačka mjesec dana gratis u Siriju, pa kad se vrate ovamo da im ne pada na 'm ni kokice da im pucaju o šerpu...
Vicevi u dnevne novine DAN...
kako ih samo nalaze...
DAN - generalno :)
Politika i poltronstvo.
Kad vozim pud primorja pored aluminiskog a likovi voze 20kmh trakom za preticanje.jos kad mu blicnes svirnes gleda te ka govedo...
poslato sa 7 edge
Jutros me na radio budilnik budi onaj jad od Wicked Game-a od Chrisa Isaaka.
Jel moguce da je ona losa, rekordno depresivna pjesma, dje se on prenemaze, postala svjetski hit?
Popizdim svaki put kad je cujem...
Alo druze, u spotu je Helena Kristensen. Kakva depra, cisti sex. Kakva muzika uopste?? O cemu pricas
Dobrae https://goo.gl/images/OFpWhS
Ni MTV nije sto je nekad bio.